Ce Risti Daca N-ai Anvelope De Iarna Si Circuli Pe Zapada

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Salut.
    Treaba cu rezerva de iarna,este o prostie.
    Eu am avut rezerva cu anvelopa de iarna.........dar acum sunt fara rezerva deloc.........au avut "prietenii"grija
    Eu in acest caz ce ar trebui sa fac,sa iau anvelopa de iarna ,de vara sau all-season?
    Numai bine.
    ps:daca am rezerva ingusta,voi lua amenda?
    In Romania avem legi tare ciudate............date de oameni ciudati
    Un Logan----YNG-----
    Numai bine.

Comment

Originally posted by proteinman View Post
      Bun eu sunt omul rau, dar ce te faci daca te cauta vreun amic de-al tau pe care nu poti sa-l refuzi, la 10 seara acasa sa-i cauti o platforma sa-l ia de la Cucuietii din Deal, eventual sa-i mai trimeti si niste bani ca e i-a tocat pe toti in club si ia salariul peste o saptamana...
      nu mie greu sa ii dau un numar de urgenta pentru o platforma...restul e problema lui.

Originally posted by vitriol View Post
      Bai stimabililor, eu vorbesc aici despre o lege care te lasa sa mori in drum, in loc sa te ocroteasca asa cum ar fi normal.
      in alte tari tot asa au fost obligati , ba mai rau , si acuma sunt mult peste noi.
      sa te ocroteasca ? nu vrei sa vina cu ceiut si o pereche de iarna noi noute super firma , moka ! din partea militiei , ca tea prins zapada ne pregatit.

Uite, ca exemplu: la sfarsitul lunii aprilie, anul asta, am fost la Ranca. Aprilie: soare in Bucuresti, soare in Ramnicu Valcea, soare pe drumul dintre Valcea si Tg. Jiu, soare pana sus la Ranca. Poze facute vineri, cand am ajuns si poze facute duminica dimineata. Dupa cum se vede in poze, aveam rotile de vara (sfarsitul lunii aprilie). Ce faceam in cazul asta? Stateam acolo pana se topea zapada? Eu unu' am coborat (cu lege sau fara lege) si in cazul in care m-ar fi oprit politia, da, sunt de acord sa platesc amenda, sa ajung acasa, sa-mi pun rotile de iarna si sa-i recuperez certificatul de inmatriculare, dar nu sa ma lase in creierul muntilor (in cazul in care m-ar fi prins fara anvelope de iarna) pentru ca niste idioti nu sunt in stare sa se gandeasca la asta.
      pleci pragatit , stiai de acasa ca zona este la altitudine mare si ai sanse mari sa prinzi zapada ! nu cred ca tocesti gumele de iarna in asa hal , chiar daca este aprilie...
      sau te`ai gandit ca te`ai dus pana la popesti-leordeni sa cauzi nise zarzavat ?
      pe unii dintre voi vreti sa va tina gumele de iarna 10 ierni si sa le mai vindeti si sh cu anuntul , au "carne"

Comment

Stiam ca se ridica talonul, insa nu si de faptul ca dovada se elibereaza fara drept de circulatie.
        E drept, nu importa..., ambele mele turisme sunt in regula. Din toate punctele de vedere.

Comment

Originally posted by CataFOF View Post
          pleci pragatit , stiai de acasa ca zona este la altitudine mare si ai sanse mari sa prinzi zapada ! nu cred ca tocesti gumele de iarna in asa hal , chiar daca este aprilie...
          sau te`ai gandit ca te`ai dus pana la popesti-leordeni sa cauzi nise zarzavat ?
          pe unii dintre voi vreti sa va tina gumele de iarna 10 ierni si sa le mai vindeti si sh cu anuntul , au "carne"
          Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult pe lumea asta, este ipocrizia. Tu imi tii mie morala acum, in conditiile in care in urma un ceva ani nici nu stiai ce sunt alea anvelope de iarna.
          In poza de mai jos, erai la munte in sezonul de iarna, cu anvelope de vara. Acum esti cu legea in brate si ma trimiti dupa zarzavat in Popesti Leordeni, cand eu vin si spun ca legea asta ar fi fost mai buna daca nu se retragea dreptul de circulatie, ci se dadea doar amenda si retinerea talonului.
          Attached Files
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Eu propun sa se dea o lege care sa ne oblige sa facem plinul la rezervor cel putin o data pe saptamana. Nu conteaza aberatiile cu titlu de Lege, conteaza sa le respectam cu sula in cur pana in rarunchi si umerii deasupra capului.

"Maselor li se poate acorda dreptul sa gandesca pentru ca ele nu gandesc" - G. Orwell
            In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Pai ce sa facem, ca romanul respecta legea numai cu sula in fund, si asa sunt reguli pe care nu le respecta nimeni(de exemplu purtarea centurii pe locul din spate).

Ca sa inveselim situatia exista legi care trebuie respectat cu sula in mana, aveti grija numai in mana stanga.
              "In Anglia un barbat poate sa urineze in public, cu doua conditii: sa o faca pe roata din spate a masinii sale si sa tina mana dreapta pe vehicul."

Comment

Am mai spus si pe alt thread, cei prinsi pe zapada fara cauciucuri de iarna sa fie amendati, eutanasiati, sodomizati si la urma incendiati! Mama lor de inconstienti... ma mir cum mai puteti dormi noaptea de grija altora, vorba lui Alin0007. Referitor la faptul ca nu-mi da drept de circulatie... o trag si eu de-a latul drumului si o las acolo, sa moara aia cu cauciucuri de iarna ca nu pot trece, ha!

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                  Am mai spus si pe alt thread, cei prinsi pe zapada fara cauciucuri de iarna sa fie amendati, eutanasiati, sodomizati si la urma incendiati! Mama lor de inconstienti... ma mir cum mai puteti dormi noaptea de grija altora, vorba lui Alin0007. Referitor la faptul ca nu-mi da drept de circulatie... o trag si eu de-a latul drumului si o las acolo, sa moara aia cu cauciucuri de iarna ca nu pot trece, ha!
                  Si ai avocat bun sau risti sa-ti iei de la 3 luni la 2 ani?

Comment

Mai bine sa se treaca direct la infractiuni, daca nu ai anvelope de iarna (inclusiv cea de rezerva). Sa se faca puscarie pentru tentativa de omor.

Daca ajungem sa acceptam orice aberatie (lege) ca pe ceva firesc, e grav...

De la un risc pana la faptul ca ti se ia dreptul de circulatie, este o cale lunga, atat prin jurisprudenta, cat si moral.
                    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                      zi-mi pe ce drum o lasi de-a latu' ca sa stiu sa te ocolesc
                      in fundu gol nu te lasa macar ramai cu frigideru' da-le naibii de acte,traim in Romania si ne place nepotismul si sa ne ''descurcam'' de acte
                      Last edited by romeo-alex; 1 December 2011, 22:51. Reason: stau cam mult pe ganduri:))

Comment

@romeo-alex, stai linistit ca nu o safac asa ceva, vreau sa ma feresc de prosti si legisti, deci nu o sa ies pe asfalt nins. Cu masina doar ma plimb si imi permit oricand sa renunt la ea pentru 2-3 zile daca este necesar, aia care castiga bani cu masina si fac foarte multi kilometri e normal sa investeasca in ea ca sa evite problemele.

Comment

am luat si eu anul asta gume noi de iarna ca nu vreau sa mai patesc ca anu trecut sau acu 2 ani cand cu gume sh de iarna am blocat circulatia in 2 orase mari din tara datorita utilajelor de dezapezire ,am ramas ''orfan'' in parcare cu omat inghetat de juma de metru in spatele masinii si culmea de 2 ori in 2 orase diferite
                          nici eu nu prea circul cu ''frigideru'' si cred ca or sa moara de batranete gumele astea noi

Comment

Ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult pe lumea asta, este ipocrizia. Tu imi tii mie morala acum, in conditiile in care in urma un ceva ani nici nu stiai ce sunt alea anvelope de iarna.
                            In poza de mai jos, erai la munte in sezonul de iarna, cu anvelope de vara. Acum esti cu legea in brate si ma trimiti dupa zarzavat in Popesti Leordeni, cand eu vin si spun ca legea asta ar fi fost mai buna daca nu se retragea dreptul de circulatie, ci se dadea doar amenda si retinerea talonului.
                            vad ca tu imi ti mie morala cautand nod in papura si poze, eu doar ti`am raspuns cum ar fi trebuit sa PREVII astfel de cazuri.
                            nu stiu ce sistem de operare ai daca nu vezi lanturile alea pe roti , mai zic ca aveam in portbagaj lopata , nisip etc ?

chiar nu ma intereseaza legea asta , am intervenit la posturile voastre cu presupusul ...referitor la nepregatirea masinii in conditii de kakao.
                            este la minte cocosului ca ai 90% sanse sa gasesti vreme nefavorabila la ranca , mai ales in aprilie , dar binenteles , te`a luat prin suprindere.

Comment

Nu caut niciun nod in papura, eu lucrez cu materialul clientului.

...legea asta ar fi fost mai buna daca nu se retragea dreptul de circulatie, ci se dadea doar amenda si retinerea talonului.
                              Doar asta am vrut eu sa punctez. Ca tu te-ai oferit sa-mi dai sfaturi, ce sa zic... Iti multumesc, dar nu e cazul.
                              sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Nu caut niciun nod in papura, eu lucrez cu materialul clientului.
                                mai mult ca sigur lucrezi gresit ...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google