...Am Comis-o...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• ...Am Comis-o...

Mi-a expirat rovinieta pe 3.12 la ora 23:59.
    Pur si simplu am uitat sa verific am vazut azi dimineata ca a expirat si am avut 2 drumuri in afara Bucurestiului....(dublu sau nimic )...
    Am iesit prin Popesti-Leordeni (Buc-Oltenita).Am cautat pe internet si din pacate am gasit postul cuiva care a primit amenda in Popesti....
    Problema e ca...o sa primesc 4 amenzi si nu 2.Cica se ia si pentru dus si pentru intors.E o tampenie...Din cate am auzit amenda vine cam in 6 luni...
    Ce e de facut?Probabil daca conduceam eu(tatal meu a fost plecat cu ea la peste...) si plecam din afara orasului imi dadeam seama ca expira si cumparam imediat rovinieta.Am auzit de la unii ca au cumparat rovinieta intr-o jumatate de ora,o ora si nu au mai primit pv...Dar au trecut 2 zile (pe 4.12 si pe 5.12 a fost plecat).
    Aveti sfaturi,orice care ma poate ajuta cumva...
    Cred ca e imposibil sa scap de amenda nu?
    Totusi din cate am inteles ma va costa cam asa (250 de lei + 28 euro) x 4 (4 amenzi)...
    sigpic

Nasol moment...

Si mie mi s'a intamplat sa plec la drum si sa uit sa platesc rovinieta. Mi'am adus aminte, cand mai aveam 20 m pana la camera, adica atunci cand am vazut'o.

Am tras pe dreapta, am sunat la o benzinarie Petrom, unde aveam cunostinte, si mi'am facut rovinieta. Asta se intampla prin aprilie, intre timp masina s'a vandut, s'a radiat, dar amenda nu a venit pana acum. Posibil s'o fi "driblat"...

Propun sa se continue discutiile pe topicul dedicat.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

am comis.o si eu in primavara. Nu mai aveam rovinieta valabila, stiam, insa am zis ca imi iau de pe autostrada (a1) din pacate nu avea. Am mers cu gandul ca o sa iau din militari, lucru pe care l.am si facut. Insa partea proasta e ca sunt camerele ale la km23 iar eu am trecut prin ele, din fericire vad ca din martie pana acum n.am primit nimic.
      sigpic

Comment

PolitiaRutiera.ro va arata zece locatii unde sunt amplasate camerele fixe care controleaza existenta rovinietei de pe drumurile nationale din Romania:

1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m

2. Autostrada A2 ka km 12 450 m

3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m

4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m

5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m

6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m

7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m

8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m

9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m

10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m
        sigpic
        Ambition 1.5 dc

Comment

Adica pe DN4 Bucuresti-Oltenita nu sunt amplasate?Deci nu primesc amenda?
          sigpic

Comment

decat daca a fost vreuna din cele 4 sau 5 masini cu camere mobile pentru rovinieta.
            sigpic
            Ambition 1.5 dc

Comment

Masinile alea cum arata?Era ora 4 si ceva dimineata...si seara pe la 7 s-a intors.Poate totusi a avut noroc...Sper.
              sigpic

Comment

Nu poti sa o cumperi de la data de la care a expirat cea veche? Asa poate ai scapa.

Comment

Originally posted by dani030669 View Post
                  PolitiaRutiera.ro va arata zece locatii unde sunt amplasate camerele fixe care controleaza existenta rovinietei de pe drumurile nationale din Romania:

1. Autostrada A1 la km 70 + 460 m

2. Autostrada A2 ka km 12 450 m

3. DN1 Bucuresti - Ploiesti la km 48 + 800 m

4. DN2 Buzau - Rm. Sarat la km 115 + 080 m

5. DN2A Slobozia - Constanta la km 113 + 500 m

6. DN5 Bucuresti - Giurgiu la km 28 + 120 m

7. DN7 Rm. Valcea - Sibiu la km 188 + 900 m

8. DN6 Bucuresti - Alexandria la km 60 + 450 m

9. DN7 Deva - Arad la km 411 + 865 m

10. DN17 Vatra Dornei - Bistrita la km 85 + 380 m
                  Sa inteleg ca la km 23 pe a1 nu e?
                  Dar de ce sunt amplasate camerele acolo, doar pentru viteza?

Originally posted by ion_R5 View Post
                  Nu poti sa o cumperi de la data de la care a expirat cea veche? Asa poate ai scapa.
                  Asta am incercat si eu atunci si mi s.a spus ca nu se poate.
                  Last edited by nicu_rcn; 6 December 2011, 12:43. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic

Comment

Nu ai cum sa cumperi rovinieta sa inceapa de acum 2 zile...Nici daca ai cunoaste pe cineva.Rovinietele acum nu se mai completeaza de casier etc..Ca la asigurare nu mai poti sa faci o asigurare sa inceapa cu 3 zile inainte.
                    sigpic

Comment

Cititor de rovignete e si pe A1 pana in km. 23.

Am fost in Popesti de o gramada de ori cu 1.4 fara rovigneta si n-a fost nicio problema. La fel si pana la Otopeni, nicio problema.
                      4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Ce pot sa zic.Ma bucur ca v-am spus si voua ce am patit.
                        Sper sa aveti dreptate.M-am mai linistit.
                        sigpic

Comment

Sunt si camere mobile. Mult mai multe decat alea fixe.

Masinile alea cum arata?Era ora 4 si ceva dimineata...si seara pe la 7 s-a intors
                          Fiaturi Doblo, galbene, in general.

Comment

salutare

de obicei cei pt rovinieta stau in masina cand intri in Popesti si te arde. Mai nou cica e montata o camera care arde pt rovinieta
                            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

...Asta e.Sper sa fii avut noroc si totul sa fie bine m-ai ales ca era Sambata si Duminica poate stateau si ei acasa...
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google