If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am fost in Popesti de o gramada de ori cu 1.4 fara rovigneta si n-a fost nicio problema. La fel si pana la Otopeni, nicio problema.
deci am avut dreptate, e si la km 23, insa vad ca pana acu (din martie de cand le.am luat) nu mi.a venit nimic!
care sa fie cauza? m.o fi iertat ca am platit.o in 30-45 de minute in bucuresti?
Da e posibil.Am mai auzit pe cineva care a vazut ca l-a luat s-a dus la prima benzinarie si a cumparat-o.Nici pana acum nu i-a venit si asta s-a intampla chiar cand au aparut aparatele astea...Adica acum 1 an aproape..nu stiu.
Daca cineva cumpara rovinieta DUPA ce-l ia camera, e degeaba, sistemul compara numarul citit cu o baza de date unde INCA nu exista acel numar.
Pe rovinieta apare data si ora cumpararii, pe PVCC la fel, data si ora.
Da cautare intr-o baza de date unde nu-i numarul tau, nu gaseste si se emite automat PVCC-ul la Cestrin Bucuresti. Apoi, poti sa cumperi 10 roviniete, ca au o data si ora ulterioare. Mergi in instanta si zici ca ai avut rovinieta, din comparare reiese ca nu.
Dupa reteta ta, toti camionagii ar scapa fara amenzi. Culmea e ca, nu scapa.
In cazul tau, posibil s anu se fi declansat camera, nu stiu cum citeste, poate abia atunci cand mai ai 10 metri, sa fie mai clara imaginea, dreaqu stie.
Tu nu ai trecut efectiv pe langa camera, te-ai oprit INAINTE.
NU, nu. M'am oprit dupa ce am trecut pe sub camera. Aveam viteza, nu aveam cum sa opresc brusc.
Ce am observat cand am fost sa iau rovinieta de la peco: ora inscrisa pe bonul de casa al rovinietei nu coincidea cu ora inscrisa pe rovinieta, diferenta fiind de 6 minute.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment