...Am Comis-o...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by aleXpeed View Post
    Cititor de rovignete e si pe A1 pana in km. 23.

Am fost in Popesti de o gramada de ori cu 1.4 fara rovigneta si n-a fost nicio problema. La fel si pana la Otopeni, nicio problema.
    deci am avut dreptate, e si la km 23, insa vad ca pana acu (din martie de cand le.am luat) nu mi.a venit nimic!
    care sa fie cauza? m.o fi iertat ca am platit.o in 30-45 de minute in bucuresti?
    sigpic

Comment

Da e posibil.Am mai auzit pe cineva care a vazut ca l-a luat s-a dus la prima benzinarie si a cumparat-o.Nici pana acum nu i-a venit si asta s-a intampla chiar cand au aparut aparatele astea...Adica acum 1 an aproape..nu stiu.
      sigpic

Comment

Daca cineva cumpara rovinieta DUPA ce-l ia camera, e degeaba, sistemul compara numarul citit cu o baza de date unde INCA nu exista acel numar.
        Pe rovinieta apare data si ora cumpararii, pe PVCC la fel, data si ora.

Comment

K, citeste postul meu de mai sus, sa vezi ca se poate fenta putin.
          If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Da cautare intr-o baza de date unde nu-i numarul tau, nu gaseste si se emite automat PVCC-ul la Cestrin Bucuresti. Apoi, poti sa cumperi 10 roviniete, ca au o data si ora ulterioare. Mergi in instanta si zici ca ai avut rovinieta, din comparare reiese ca nu.

Dupa reteta ta, toti camionagii ar scapa fara amenzi. Culmea e ca, nu scapa.

In cazul tau, posibil s anu se fi declansat camera, nu stiu cum citeste, poate abia atunci cand mai ai 10 metri, sa fie mai clara imaginea, dreaqu stie.

Tu nu ai trecut efectiv pe langa camera, te-ai oprit INAINTE.

Comment

NU, nu. M'am oprit dupa ce am trecut pe sub camera. Aveam viteza, nu aveam cum sa opresc brusc.

Ce am observat cand am fost sa iau rovinieta de la peco: ora inscrisa pe bonul de casa al rovinietei nu coincidea cu ora inscrisa pe rovinieta, diferenta fiind de 6 minute.
              If it ain't broke, don't fix it!

Comment

Nu-mi explic. Norocosule.
                Oricum, nu e cazul lui Pacco, la el toate-s demult intamplate.

Comment

Asta e in teorie, practic, probabil ca are ore intregi cand nu inregistreaza nimic din varii motive.
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Fac pauza cu motorul masinii oprit. Camera e alimentata de masina. Fiecare cum ii e norocul.

Comment

M-am referit la camerele fixe
                      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Se poate, nu stiu.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google