Cred ca ai inteles gresit. Nu stiu daca au ceva de castigat prin programul remat, dar daca stau si ma gandesc ca la nemti iti da in jur de 2000 de euro pe rabla, cine stie.
Noua Taxa De Inmatriculare
Collapse
X
-
cred ca ai inteles-o putin gresit. degeaba are montat si omologat un dispozitiv pentru a putea fi condusa de persoane cu handicap daca o cumpara o persoana fara dizabilitati.
legea 448/2006 Art. 26. - Persoanele cu handicap fizic grav si accentuat beneficiaza de scutire de la plata taxelor vamale si a accizelor, dupa caz, pentru introducerea in tara, o data la 5 ani, la alegere, de motociclete, motorete sau autoturisme, adaptate special pentru transportul persoanelor cu handicap, pentru folosinta proprie.
mi-e greu sa cred ce ai spus. si in noua lege banuiesc ca au adaptat textul.
noua lege cred ca te limiteaza mai mult. sa zici ca pana acum cumparai o masina din afara, o inmatriculai pe numele celui cu dizabilitati si acesta ti-o vindea tie. in momentul de fata daca ti-o vinde platesti taxa. parerea mea.
Comment
-
Originally posted by dan.gutu View PostDeja au aparut si portitele ! Daca masina are montat si omologat un dispozitiv pentru a putea fi condusa de persoane cu handicap,nu se mai plateste taxa.A citit cineva legea ? Apare aceasta reglementare ?
Persoana cu handicap beneficiaza in general de undele scutiri de taxe si impozite, dar nu beneficiaza si de scutirea la plata a taxei de inmatriculare.
Doar daca se va prevede expres, acest lucru. Si cum nu se prevede..., nefiind taxa vamala sau acciza.
Totusi, de unde scoatem atatia handicapati? Sunt prin parlament, dar nu ajung.
Comment
Comment