Noua Taxa De Inmatriculare
Collapse
X
-
Astia vor sa stopeze afacerile cu masini din tara, si sa le tinem pe cele pe care le avem pana la dam la rabla.
Bine ca am reusit sa o inmatriculez pe a mea acum 2 luni ca de nu mai dadeam o caruta de bani,real power..... diesel power by
Comment
-
da se plateste . eu sunt al treilea propietar si am masina de trei ani si ma batea gandul ca la anu pe vremea asta sa o dau dar cu taxa masii mama lor de hoti cu cat sa o dau ca sa-mi ramina si mie vreo 3000 euro ca taxa pentru ea este de gata 1800 .
mai bag in ea vreo 500 de euro si o fac ca noua si o tin pina cand se rupe-n doua .
grijania lor de hoti . cine are o dacia 1310 din 2000-2001 si o vinde o pune rau de tot .
apropo cum se poate vinde totusi o masina dar fara act de vanzare cumparare ceva donatie uz de folosinta ceva?
Comment
-
pai nu are cum sa o declare furata ca ai procura semnata de proprietar, doar o faci la notar nu la coltul strazii si eu zic de chestia asta in cazul in care dai masina cuiva cat de cat cunozcut , nu la primul gasit pe strada. oricum este o varianta sa nu platesti taxa. eu ma gandeam prin vara sa imi schimb si eu loganul cu unul cu aer conditionat, dar asa cu banii de taxa il fac full
Comment
-
ma gandesc ca si aceasta porcarie de taxa e ilegala ... asadar cumperi masina , oricum drept de circulatie ai si o tii pe numele lu ala de la care ai cumparat`o cat timp te judeci cu ei pentru taxa. Dupa ce ai castigat procesul , o inscrii cu sentinta judecatoreasca si gata ... ma gandesc ca ar trebui sa mearga asa .Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Cel mai nasol va fi celor carora ii expira contractul de leasing. Se chinuie ani de zile sa-si plateasca leasingul, probabil au si o rata residuala si atunci vine statul roman si infige si mai adanc cutitul in inima sarmanului om! Dar oricum. Jos cu palaria in fata guvernului! Ei sa fie sanatosi!!!
Comment
Comment