Noua Taxa De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Daca-ti aduci acum masina din strainatate, pletesti mai putin la inmatriculare decat daca ai transcrie pe numele tau o oarecare masina deja inmatriculata in romania dar inainte de 2007.
    Eu cred ca platesti la fel, in ambele cazuri. E vorba de aceeasi masina, pentru care se plateste taxa ACUM.

Comment

loganul meu e euro 3 (2005)... din jermania aduc euro 4 si platesc mai putin pt ca nemtii nu importau atunci decat euro 4...
      o/____\o
      (i)
      .........

Comment

Pai sunt masini diferite, una are euro3 iar alta euro 4.

Eu ma refeream strict la masini identice.
        Sa zicem un Golf 5 2005, 1.9 tdi, adus acum din Germania, cum ar fi taxa mai mica decat daca as inmatricula acelasi Golf 5 2005, 1.9 tdi, cu numere de Romania din 2005?

Comment

Deci daca o dau pe a mea euro 3 din 2005 cat ar trebui sa platesc?
          Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Plateste cumparatorul, cand o inmatriculeaza.
            Ideea e, cat mai obtii tu pe masina, avand in vedere ca toti care cumpara isi fac niste calcule.
            Nu cumva pretul cerut de tine+taxa pe care trebuie sa o plateasca el= valoarea unei masini cu 2-3 ani mai tanara?

Masinile inmatriculate inainte 2007 vor deveni nevandabile.

Comment

cu procura am voie sa o instrainez ? sunt niste riscuri e adevarat (rovigneta , impozit), dar macar nu dai bani la stat asa aiurea ...
              o/____\o
              (i)
              .........

Comment

K ideea e sa scap de ea,fara alte costuri din partea mea chiar daca o dau cu 2000 euro,desi nu cred

Comment

cu procura am voie sa o instrainez ? sunt niste riscuri e adevarat (rovigneta , impozit), dar macar nu dai bani la stat asa aiurea ...
                  Masina ramane pe numele tau inmatriculata. Tot pe adresa ta vor veni toate amenzile colectate de cumparator, stiu multe cazuri de genul asta.
                  Nu vei putea sa o radiezi vreodata fara ca si cumparatorul sa colaboreze. Ce faci atunci, o declari furata?
                  La RAR la Iasi deja sunt rezervari pentru identificari, pana prin ianuarie. Probabil, la fel e si in tara.

Comment

amenda nu poti primi in posta decat pt rovigneta. in rest soferul face soferul trage.

o s-o radiem cand ne va permite legea in Ro ...

multa lume va merge pe ideea asta pt ca-i singura metoda sa instrainezi masina.
                    eventual faci procura pe un an si conditionezi prelungirea ei cu plata impozitului si a rovinietei. e posibil si chiar probabil ... altfel in 5 ani dispar 90% din masinile mai vechi de pe strazi.
                    o/____\o
                    (i)
                    .........

Comment

si pentru camerele de pe dn1 cui vine amenda?nu proprietarului?Daca face vreo "nefacuta"cel ce o are cu procura la cine vine militia la usa?..si tot asa..

Comment

iti spune sa declari cine era la volan. prezinti procura ...
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

eu ca sa dau loganul din 2005 cat ar trebui sa platesc?are cineva idee?
                          Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
                          Cine este interesat ma poate contacta pe privat
                          sigpic

Comment

Tu nu platesti nimic pentru ca vinzi masina, plateste cel care o cumpara.....problema ta va fi pretul mic pe care il vei avea la masina pentru ca nu ai cum sa o vinzi de exemplu cu 4000 si sa mai fie taxa 2500, deci vreo 6500 cu totul...ai inteles?

Comment

Daca e euro 3, 1850 euro ,plateste ce ce o cumpara.Cel ce o cumpara plateste ca taxa de prima inmatriculare 1850 e , exact ca si cum ar aduce masina de afara.
                              Last edited by madi; 23 December 2011, 23:47.

Comment

Mama.....MAMA!!! Sa inteleg, intra la taxa masinile mai jos de euro 4 sau mai vechi de 2007 chiar de sunt euro4?! De exemplu, daca vrei sa cumperi un opel astra clasic din 2006 euro 4 deja inmatriculat aici.....platesti taxa?

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google