Noua Taxa De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Karlos are dreptate in felul lui.O sa ne cumparam masini,dar un motor de la x o planetara de la y ) vai de noi
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

astazi, dupa multe chinuri si multe drumuri, am reusit sa perfectez actele pentru masina tatalui meu. tineti-va bine....... spaga la rar ca sa faci identificarea si sa nu mai astepti pana la anu'.... 300 ron.

Comment

Nu e prea mult 300 de lei?
        Eu am avut o cunostinta si cu 100 de lei am trecut.

Comment

foarte mult.... incredibil de mult si incredibil de nesimtiti. sa isi cumpere lumanari de ei. 100 de lei intr-adevar era ok. ce au facut: si-au marit programul sa zica lumea "vai doamne ce muncesc astia... saracii..." cand de fapt si-au marit programul ca sa rezolve "manevrele".

Comment

Asta-i pret de capitala!Dar sincer in cazul unei dacii 1310 pt a scapa de ea,eu as fi dat banii astia.
            Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

Pai depinde si ce masina ai...ca asa daca te duci cu o dacie de 20 de ani se merita sa dai 300 de lei
              Asa si la a mea, nu cred ca avea ce sa gaseasca,dar gasesc ei ceva ca sa te cheme a doua oara,si mai bn ii dai cv si scapi

Comment

7 ani are. cred ca nu stii procedura. m-am dus pentru identificare. nu au alta treaba cu masina. nu au treaba cu anul de fabricatie cu marca, noxe sau alte lucruru care iti trec prin minte. iti fotografiaza serie motor si caroserie, compara cu cele din carte si iti elibereaza un certificat de autenticitate. dureaza 1 minut cat fac ei asta si vreo 30 de min astepti certificatul.

Comment

Esti sigur?Poate ca nu stiu toate procedurile,dar stiu sigur ca la a mea ia masurat noxele,ca in alt mod sa isi dea seama ce euro e nu exista

Comment

)) a mea era deja inmatriculata in romania. tot ce am facut a fost sa schimb proprietarii. de ce sa ii iau noxe? itp-ul l-am facut acum 2 luni la ea. )). repet... se face doar identificarea seriilor motor si caroserie si eliberarea certificatului care atesta autenticitatea (valabil 30 de zile din cate stiu).

Comment

Ma rog,eu am adus-o de afara si poate daia a controlat tot

Comment

da. la masini aduse , care nu au carte si itp pe Ro e cu totul altceva .(tot ce inseamna itp , noxe , identificare , norma de poluare )

la identificare e fix pixu ... si o poza , doua
                        o/____\o
                        (i)
                        .........

Comment

sa o crezi tu ca e asa ,daca masina are ceva modificari

Comment

D-aia mi-e mie frica sa ma duc cu ea la autentificare la RAR. Numai cand vad serpii aia deja se iau de mine, cel putin cei de la ITP mi-au zis ca ma leaga aia de la RAR daca vad evacuarea asta).

Eu unul o sa o las pe firma ca si pana acum. Dupa 2012 daca vreau sa mi-o vand mie pe "persoana fizica practic", ar trebui sa platesc taxa aia doar ca sa am si eu asigurarea putin mai mica cu 100 RON odata la 6 luni.. . De aproape 5000 de RON (1200 euro cat am citit mai sus) as amortiza investitia cu taxa asta in 25 de ani)). Abia atunci as spune "da nene, a meritat sa o trec in 2012 de pe firma pe numele meu"
                            4 pistons + GPL + tuningu' casei = km multi & 1.5 dCi 85 BoiP

Comment

Ai dreptate, si eu am avut'o pe firma insa am trecuto pe numele meu pe 15 decembrie, nici nu m'am gandit la taxa asta tampita.
                              Din cate stiu, nu am platit deloc taxa asta desi masina este luata in aprilie 2007 pentruca a fost luata pe o fundatie, iar eu acum sunt deja al doilea proprietar, bine nu stiu ce surprize tampite pot avea la vanzarea masinii! Inca nu s'a publicat in monitor legea asta sa vedem daca si acum sunt scutite de aceasta taxa masinile ministerului de interne, fundatiile, asociatiile patronale si parca mai era un caz sau doua.
                              ''Dacă votul nostru ar putea schimba ceva, nimeni nu ne-ar mai lăsa să votăm'' Mark Twain.

Comment

din cate am inteles taxa asta ar fi pusa pentru ca nu le-ar mai conveni sa plateasca programul rabla: cica ar iesi mai castigati cu bani din taxa decat cu bani din remat. cel putin asa am inteles eu de la tv

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google