Noua Taxa De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Cred ca ai inteles gresit. Nu stiu daca au ceva de castigat prin programul remat, dar daca stau si ma gandesc ca la nemti iti da in jur de 2000 de euro pe rabla, cine stie.

Comment

Deja au aparut si portitele ! Daca masina are montat si omologat un dispozitiv pentru a putea fi condusa de persoane cu handicap,nu se mai plateste taxa.A citit cineva legea ? Apare aceasta reglementare ?
      LOGAN--> <--TOYOTA

Comment

cred ca ai inteles-o putin gresit. degeaba are montat si omologat un dispozitiv pentru a putea fi condusa de persoane cu handicap daca o cumpara o persoana fara dizabilitati.
        legea 448/2006 Art. 26. - Persoanele cu handicap fizic grav si accentuat beneficiaza de scutire de la plata taxelor vamale si a accizelor, dupa caz, pentru introducerea in tara, o data la 5 ani, la alegere, de motociclete, motorete sau autoturisme, adaptate special pentru transportul persoanelor cu handicap, pentru folosinta proprie.

mi-e greu sa cred ce ai spus. si in noua lege banuiesc ca au adaptat textul.
        noua lege cred ca te limiteaza mai mult. sa zici ca pana acum cumparai o masina din afara, o inmatriculai pe numele celui cu dizabilitati si acesta ti-o vindea tie. in momentul de fata daca ti-o vinde platesti taxa. parerea mea.

Comment

Originally posted by dan.gutu View Post
          Deja au aparut si portitele ! Daca masina are montat si omologat un dispozitiv pentru a putea fi condusa de persoane cu handicap,nu se mai plateste taxa.A citit cineva legea ? Apare aceasta reglementare ?
          Beneficiaza de rovinieta gratuita.
          Persoana cu handicap beneficiaza in general de undele scutiri de taxe si impozite, dar nu beneficiaza si de scutirea la plata a taxei de inmatriculare.
          Doar daca se va prevede expres, acest lucru. Si cum nu se prevede..., nefiind taxa vamala sau acciza.

Totusi, de unde scoatem atatia handicapati? Sunt prin parlament, dar nu ajung.

Comment

Am mai auzit eu de "portitele" astea....cica, te rezolva avocatul! Te rezolva in 2-3-5 ani...perioada in care te uiti la masina ca broasca la inundatie!

Comment

Daaaaaa, faci 2-3 ani economie la carburant, masina rugineste fara numere si te joci de-a abonatul la RATB.

Comment

Nasoala treaba! Cica la un logan 1,6 din 2006 taxa este de 115 milioane vechi....mai iei pe ea un sac de cartofi si doua bilete la cinematograf cu popcorn inclus.

Comment

1.4 Euro 3 din 2005, aproximativ 1500 euro, calculai eu. Cand schimb masina, pe asta o duc la tara sa o folosesc drept masinuta de golf sau de manat vaca la cireada, decat sa o vand.

Comment

Vai de capul meu........nu poti face o combinatie?? Cat mai merg acum inmatricularile pana la promulgarea oficiala, astea 2 saptamani, o treci pe numele sotiei si platesti taxa de inmatriculare mai putin si apoi te doare la basca! ))

Comment

• faceti-ma sa inteleg!! eu am unlogan diesel inmatriculat in 2006, deci daca vreaus a il vand acu, cine il cumpara va trebui sa plateasca taxa de inmatriculare?? cat? cum se calculeaza??
                      a intrat in vigoare??

Comment

• Pentru aceasta taxa, indirect, adresati "multumiri" grupului Renault si Guvernului Romaniei. Derulati cativa ani in urma, ca sa vedeti de ce.
                        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• E fabricat in 2006 si tot atunci inmatriculat?

Comment

• De la 1 februarie se intra....si da plateste....doar cele inmatriculate de la 1 ianuarie 2007 pana la 1 iulie 2008 NU platesc taxa.
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

• pe talon este inmatriculat in 29.12.2006...

Comment

• pe talon este inmatriculat in 29.12.2006...
                                Se plateste.
                                PCH, combinatiile n-au rost, nu mai face multi bani masina, ca sa ma agit, maxim 3000 de euro. Las-o la mine in curte pana cand o fi.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google