Noua Taxa De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• nu. in 2007-2011 nu se platea taxa pt masinile deja inmatriculate in ro.
    o/____\o
    (i)
    .........

Comment

• Originally posted by Florin_KDF View Post
      salutare
      se ia una bucata dacia Logan fabricatie 2005, inmatriculata in 2005 de X. in anul 2008 X vinde masina catre Y, iar in 2010 Y vinde catre Z.
      in 2008 cand a cumparat Y masina exista probabilitatea sa fi platit taxa de inmatriculare?
      nush daca m-am facut inteles, dar va multumesc
      A fost platita
      Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• X-n-a platit taxa ca nu era in vigoare in 2005

Y-n-a platit din motivul explicat de costi.in 2007-2011 nu se platea taxa pt masinile deja inmatriculate in ro.
        Z-n-a platit nici el nimic, din acelasi motiv.

Comment

• toate masinile noi sub 2007 nu au fost obligate sa plateasca taxa de prima inmatriculare
          dupa 2007 au platit taxa cele sh din strainezia si cele noi de productie tot strainezia
          la dacia nu s-a platit taxa de poluare niciodata la revanzare

@florin_KDF : situatia descrisa de tine este exact situatia mea
          2005 noiembrie - logan inscris pe firma de leasing
          2009 inscris pe persoana fizica
          2011 inscris pe numele meu
          nu s-a platit niciodata nicio taxa de poluare si din cate am inteles vor amana rahatu asta de taxa1 an
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Buna si amanarea. Stiti bancul cu magarul, sultanul si dresorul, cand magarul trebuia invatat sa vorbeasca in decurs de un an si dresorul si-a luat angajamentul, pe o movila de aur, ca-l invata sau isi pierde capul.
            Intrebat de cineva cum de-i asa tampit, asta a raspuns: intr-un an mai moare sultanul, mai moare magarul.
            Last edited by mr.K; 24 January 2012, 12:59.

Comment

• Daca masina a fost inscrisa din 2007 pana in 2011 ( chiar daca a fost platita vro taxa pt masinile din afara sau nu pentru masinile din RO) nu se mai plateste nimic( Eu am vandut loganul inscris in 2007 de mine si actualul propietar a inscris-o acum 2sap fara sa plateasca nici o taxa)
              Megane II faza II 1.5dcI K9K

http://www.loganclub.ro/forum/b_189_ygn_2-t41493.html

Comment

• in 2007 pentru un vehicul nou se platea taxa chiar daca era cumparat in leasing/rate/credite, etc?

Comment

• Se platea doar pentru cele care nu erau de productie autohtona
                  Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• ma refer la dacia Logan fabricata si cumparata in 2007 achizitionata prin leasing/rate/credit, etc.

Comment

• Pentru Logan inmatriculat in 2007, indiferent de proprietar(leasing, sau P.F.), sa platit taxa de prima inmatriculare, echivalentul de la acea vreme a taxei de poluare.

Comment

• multumesc, m-ai linistit.

Comment

• bine ati venit in romania
                          E, pentru ca am asteptat sa se termine perioada cu vechea lege, stiind ca noua lege nu ma afecteaza, pt ca masina e din 2008. Imi explica un garcea da pacolo ca dureaza fo 3 saptamani pana verifica…

"E, azi aflu ca imi trebuie adeverinta de la ANAF nu ca e platita taxa (ca altfel nu se inmatricula din prima) ci CA NU AU FOST DATI IN JUDECATA PENTRU RECUPERAREA TAXEI!"

Comment

• Din ce am citit la userul de mai sus am inteles ca foaia de la anaf se elibereaza in 45 de zile?Eu am fost saptamana trecuta sa-mi elibereze o astfel de hartie ca sa pot sa-mi inmatriculez masina si m-au amanat pe saptamana asta pe motiv ca nu stiu ce sa elibereze fiindca legea e nou intrata in vigoare.Acum am citit ca s-ar putea sa se amane legea pana in 2013.Dar pana intra in vigoare ordonanta de urgenta,daca o sa cada de acord sa o voteze,mai trece o saptamana. Eu stiam ca trebuie sa inscrii masina in termen de 30 de zile dupa ce o cumperi alfel platesti amenzi. Aveti idee cam ce ar fi de facut?
                            MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

• Originally posted by iguana View Post
                              Daca masina a fost inscrisa din 2007 pana in 2011 ( chiar daca a fost platita vro taxa pt masinile din afara sau nu pentru masinile din RO) nu se mai plateste nimic( Eu am vandut loganul inscris in 2007 de mine si actualul propietar a inscris-o acum 2sap fara sa plateasca nici o taxa)
                              mai informeaza-te. nu a platit pt ca nu intrease in vigoare legea asta suspendata acum ...
                              o/____\o
                              (i)
                              .........

Comment

• Daca @iguana a platit taxa de prima inmatriculare conform art. 214 cu 1 —214 cu 3, cel care a cumparat masina nu era obligat sa plateasca taxa de prima inmatriculare. Eu am platit aceasta taxa conform art. 214 cu 1, 159 euro , sub titlul de "taxa de prima inmatriculare.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google