Noua Taxa De Inmatriculare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Eu inteleg dar nu-s de acord.
    Sa-ti dau un exemplu: dupa al 2-lea razboi mondial populatia turca a pus umarul la ridicarea Germaniei. Cand s-au vazut cu sacii in caruta, Germani a vrut sa-i deporteze.
    Pai stai asa, ca nu e corect, oamenii aia si-au rupt oasele pe teritoriul german, de acolo trebuie sa aiba foloase.
    Asa si cu romanii "italieni" "spanioli" etc.

Stii ca Schumacher are si cetatetie elvetiana? Dar pentru asta trebuie sa locuiasca acolo cea mai mare parte a anului, ca sa aiba facilitati fiscale.
    N-ajunge bre un pasaport de Romania si un buletin, pentru a face gura mare, chiar de nu stai in tara decat 5 luni in 10 ani.

Comment

• Iar suntem pe langa subiect. Eu, ca cetatean roman (cu pasaport si buletin) nu cer sa-mi dea statul ceva, cer doar sa vin si sa stau cat vreau in tara mea. Si nu cer ca aia la semafor, cer pentru ca mi se cuvine.
      A, da, nici mie nu-mi convine ca m-am nascut aici, dar asa e, se intampla, dar este dreptul meu sa fiu fericit unde vreau si sa ma intorc aici cand vreau pentru ca este tara mea (daca tot a facut mama greseala sa ma nasca aici).

Si daca tot suntem pe langa subiect, ti se pare normal ca cetatenii care lucreaza in alte tari si vin aici cu niste bani, sa nu aiba aceleasi drepturi cu o anume etnie de la noi din tara, care nu contribuie cu absolut nimic la binele acestei tari (din moment ce n-au platit in viata lor taxe si impozite la stat), dar locuiesc in tara, unde au masini inscrise pe Romania? Masini cumparate din... ei stiu din ce bani.
      sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• Si daca tot suntem pe langa subiect, ti se pare normal ca cetatenii care lucreaza in alte tari si vin aici cu niste bani, sa nu aiba aceleasi drepturi cu o anume etnie de la noi din tara, care nu contribuie cu absolut nimic la binele acestei tari (din moment ce n-au platit in viata lor taxe si impozite la stat), dar locuiesc in tara, unde au masini inscrise pe Romania? Masini cumparate din... ei stiu din ce bani.
        Cred ca nu stii ce se alege de banii aia pe care-i aduc in tara compatriotii nostri. In cel mai bun caz materiale de constructii cumparate la negru (deci canci TVA) si avand ca finalitate un casoi neterminat.
        Dar ma rog, aia macar muncesc, dar te asigur eu ca Romania ca buget n-a inteles mai nimic din miliardele intrate anual in tara.

Sincer, nu mi se pare normal ca statul sa impoziteze doar salariatii (pentru ca pe astia ii are la mana, ei vazand doar restul de plata cash).

Am zis, sunt pentru o taxa de inmatriculare unica de 100 euro- 200 euro- functie de capacitate.
        Nu sunt pentru portitele ce pot dauna cetateanului de rand cu masina avariata de o masina cu numere de Bulgaria.
        Daca Romania e lumea a 3-a, atunci Bulgaria e lumea a 4-a. Saracie cat cuprinde, cei din asigurarile la ei sunt mai hoti ca cei din Romania.

Comment

• Ca sa sintetizam: masinile cu numere de Bulgaria vor continua sa circule pe drumurile patriei, cu lege sau fara lege. Am zis mai sus de ce.
          sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

• prin partea aia de sud a Romaniei da. p'aci la centru sau nord se imputeste treaba cu texanii , mai ales cand vor sta gaborii geana pe ei. si vor sta.
            in targ masinile pe bulgaria deja is la jumatate de pret fata de celelalte. cu anglia , irlanda , singapore etc s-a terminat. Doamne ajuta !
            o/____\o
            (i)
            .........

Comment

• Originally posted by vitriol View Post
              Ca sa sintetizam: masinile cu numere de Bulgaria vor continua sa circule pe drumurile patriei, cu lege sau fara lege. Am zis mai sus de ce.
              Tot ce se poate.
              Cand ajung eu presedinte, voi schimba treaba.

Concret, un coleg are o masina cu numere de Texas. Sa vezi cum se feresc toti de el in intersectie, de zici ca are tanc si e doar un Corsa. Oare DE CE?

Comment

• Sunt de acord 100 % cu aceasta lege ! Unde in Europa ati mai vazut voi atatea masini inmatriculate in alt stat european dar conduse in tara X ,unde cetateanul y are rezidenta ?
                Aici este vorba si de industria auto din Romania,ce creeaza zeci de mii de locuri de munca, nu numai de taxe platite statului ....

Cine are chef de jafuri pe patru roti sa plateasca taxe la greu statului roman...daca nu este in stare sa isi cumpere un Logan nou avand euro 5 cu 4-5000 euro si vrea figuri si fite cu BMW non-euro din 1990 cumparat din Germania cu aceiasi bani !

Indiferent ce vor zice unii cu masini de BG ,un LOGAN nou ramane o masina noua oricate hibe si nemultumiri ar cauta unii sa-i gaseasca !
                "Dacă planul A nu merge, stai calm! Alfabetul mai are încă 25 de litere."

Comment

• Cei care sunt de acord cu masinile de BG, uitati-va la patania colegului adonis, apoi mai meditati, in cazul in care n-aveti CASCO.

Discutii despre asigurari si daune auto dacia logan si nu numai. Unde reparam masinile, cine plateste si cum sa alegi o asigurare

Comment

• Rovana Plumb, ministrul Mediului, a explicat ca in cazul taxei auto se va tine cont de normele europene • "Deocamdata doar analizam, dar mesajul dat colegilor din grupul tehnic este ca trebuie sa tina cont ca in Romania sunt sase milioane de oameni care sunt in pragul saraciei si trebuie sa venim in sprijinul lor", a spus ministrul Mediului
                    Luati acum, cat e campanie.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google