Salut. Ce sanctiuni risc daca suntem 6 persoane in masina(logan) si ne opreste garcea ?. Multumesc
Ce Sanctiuni Risc Pentru Depasirea Numarului De Locuri In Autovehicol?
Collapse
X
-
Cata joi seara au vrut sa imi i-a permisul pentru o stationare interzisa intr-o intersectie... am scapat cu amenda asa cu interventii ( poate nu am citit eu bine dar treaba asta nu se sanctioneata cu suspendarea permisului)! Apai daca te prind claie peste gramada in masina.........!
Oricum totul depinde de peste ce fel de garcea dai!
P.S Am observat ca la noi pedeapsa scade odata cu crestrea gravitatii infractiunii! Iesi mai ieftin daca omori pe unu ( doamne fereste ) decat daca parchezi nergulamentar! MIE SCARBA DE TARA ASTA
Comment
-
Se "ia" permisul si pentru ca nu ai semnalizat .... NOT!!!. (cititi legile ca o sa va sperie ca va "ia " permisul si pentru ca nu ai actele la tine)
http://www.circulatiarutiera.ro/inde...do_pdf=1&id=29
Si ca sa fiu ON,se sanctioneaza cu AMENDA,depasirea numarului de persoana in autovehicul, fata de cat a fost construit .Last edited by matheo66c; 7 January 2012, 02:50.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Se da amenda Narcisuc..si destul de mare,dar permisul nu au dreptul sa ti-l suspendesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Regulament:
Art. 148 Se interzice conducătorului de autovehicul sau de tramvai:
2.să transporte în autovehicul sau tramvai mai multe persoane decât numărul de locuri stabilite în certificatul de înmatriculare sau de înregistrare;
Amenda nu am gasit cat este,o sa mai caut.
Eu cand nu stiam exact (se intampla,nu ai cum sa sti tot),ii rugam frumos sa-mi arate in decret,si sa stii ca majoritatea imi aratau
Originally posted by ALeXxuTzu View PostMultumesc pentru raspunsuri. Am inteles, deci in cazul meu daca e primesc doar amenda. Si cat e amenda asta ?
"ce se intampla in cazul unui accident grav cu foarte multe persoane in masina?"
poti sa te gandesti si sa faci un scenariu?sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Daca stam sa ne gandim dupa gravitate fata de stationarea mea la care am luat o amenda destul de frumusica depasirea numarului de persoane ar putea sa te coste enorm de mult!
Depasirea numarului de persoane se incadreaza in clasa a III-a de contraventii si se penalizeaza intre 6 si 8 puncte de amenda. 1 punct de amenda e 70 de lei din cate stiu eu!Last edited by Narcisuc20; 7 January 2012, 03:25.
Comment
Comment