Se Poate Lua Carnetu La 17 Ani Sau Nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by CostyLogan View Post
    decat o masina ca asta mai bine scutter
    in masina aia nu te ploua! pe scutter da.
    Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

De acord cu RMJ )
      Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

191ZUZ-Tu la ce varsta ai luat permisul?

Si eu sunt de parere ca cei care vor merge pana la 18 ani cu un adult in dreapta o sa conduca mai bn ca multi din Romania

Comment

asa e. ca sa ai permis ar trebui printre altele sa fii matur. maturitatea nu se atinge fix la varsta de 18 ani. difera de la caz la caz.
          o/____\o
          (i)
          .........

Comment

Originally posted by maestrupiersic View Post
            Exact cum a spus colegul de mai sus;). Sunt adulti incapapibili sa conduca. Credeti ca cei de 25 de ani sunt altfel decat aia de 17 ani? Va inselati ;). Esti atent la volan cand ai o familie acasa in rest puteti sa imi spuneti orice ca nu va cred. Am vazut atatea cazuri si cred ca si voi asa ca... hai sa nu comentam aiurea. Daca se aproba bine daca nu nu. Daca ai 17 ani nu inseamna ca nu stii sa mergi cu masina. Punct.
            Aia peste 18 ani sunt majori si raspund penal, de apasat pe acceleratie stie si un copil de 5 ani. Ca fapt divers sunt copii de 15-16 care piloteaza carturi si masini pe la competitii de-i fac mucii hatzuri unui sofer profesionist, dar aia conduc intr-un cadru protejat, unde nu e nevoie sa se uite dupa semne de circulatie.

Comment

Atata timp cat esti cu tatal sau cu mama langa tine nu cred ca apesi pe pedala... Eu niciodata nu am facut asta cat am mers cu tata in dreapta.

Comment

Si daca ai 17 ani o sa raspunda cel din dreapta....si oricare ar fi in dreapta nu te va lasa sa faci cn stie ce ca sa o pateasca el,asa ca,dupa parerea mea legea e bn gandita(o sa sariti ca am 16 ani si ca astept sa iau permisul mai repede)

Comment

Deacord cu cosmin eu am o parere buna despre lege dar eu spun o chestie ... eventualul copil care conduce masina sa fie in masina doar cu parintele ( mama sau tata ) nu cu vecinu nu cu tovarasu care are 18 - 19 ani .... Si eu am tot 16 ani si chiar ma bucur de aceste lucruri ... permisul trebuie dar dar celor care chiar merita si au abilitati de a conduce ...
                  http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

Am citit pe undeva ca cel care o sa fie in dreapta trebuie sa aiba cel putin 10 ani de experienta in ale soferiei....deci....

Comment

Foarte bine si asa ... eu sustin aceasta lege si chiar m-as bucura sa fie aplicata !

Comment

Hai expertii in manuirea lighianului... comentati!!!

Comment

La fel si eu...sunt de acord,multi tineri vor ajunge sa stapaneasca mai bine masina, si asta o spun din cunostinta de cauza, am inceput sa conduc de la 15 ani ,si acum ma descurc ft bine cu masina.Poate o sa sariti cu gura, ca avem 16-17 ani,si ne convine legea.

Comment

Din punctul meu de vedere daca stam sa ne gandim bine copii sub 15 ani au in cap totul " roz " deabea dupa varsta de 16 ani eu constat ca au mintile bagate in cap dar nu majoritatea ... poate unii au trecut prin munca dea lungul timpului vara in vacante au vazut cum se munceste ... si au capul pe umeri ... si spun asta din propria experienta ... nu neaparat daca ii dai carnetul unui copil de 17 ani inseamna ca e inrait dupa viteza si sa faca liniute ... etc . Au si acestea rostul lor la un anumit timp cand esti sigur ca ai control asupra masinii si cand stii ceea ce faci .

Comment

Eu as da o alta lege
                              Permisul sa se ia de la 18 ani iar timp de 1 an de zile sa fie numai cu cineva in dreapta !

Asa e cel mai corect si cel mai sigur pentru toti participantii la trafic

ia sa vezi acum cum imi sare mie lumea`n cap )
                              sigpic

Comment

eu sunt de acord cu tine bgy

e o imbecilitate sa raspunda cel din dreapta dupa cum zicea cineva mai sus

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google