Originally posted by CostyLogan
View Post
Se Poate Lua Carnetu La 17 Ani Sau Nu?
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by maestrupiersic View PostExact cum a spus colegul de mai sus;). Sunt adulti incapapibili sa conduca. Credeti ca cei de 25 de ani sunt altfel decat aia de 17 ani? Va inselati ;). Esti atent la volan cand ai o familie acasa in rest puteti sa imi spuneti orice ca nu va cred. Am vazut atatea cazuri si cred ca si voi asa ca... hai sa nu comentam aiurea. Daca se aproba bine daca nu nu. Daca ai 17 ani nu inseamna ca nu stii sa mergi cu masina. Punct.
Comment
-
Deacord cu cosmin eu am o parere buna despre lege dar eu spun o chestie ... eventualul copil care conduce masina sa fie in masina doar cu parintele ( mama sau tata ) nu cu vecinu nu cu tovarasu care are 18 - 19 ani .... Si eu am tot 16 ani si chiar ma bucur de aceste lucruri ... permisul trebuie dar dar celor care chiar merita si au abilitati de a conduce ...
Comment
-
La fel si eu...sunt de acord,multi tineri vor ajunge sa stapaneasca mai bine masina, si asta o spun din cunostinta de cauza, am inceput sa conduc de la 15 ani ,si acum ma descurc ft bine cu masina.Poate o sa sariti cu gura, ca avem 16-17 ani,si ne convine legea.
Comment
-
Din punctul meu de vedere daca stam sa ne gandim bine copii sub 15 ani au in cap totul " roz " deabea dupa varsta de 16 ani eu constat ca au mintile bagate in cap dar nu majoritatea ... poate unii au trecut prin munca dea lungul timpului vara in vacante au vazut cum se munceste ... si au capul pe umeri ... si spun asta din propria experienta ... nu neaparat daca ii dai carnetul unui copil de 17 ani inseamna ca e inrait dupa viteza si sa faca liniute ... etc . Au si acestea rostul lor la un anumit timp cand esti sigur ca ai control asupra masinii si cand stii ceea ce faci .
Comment
Comment