Se Poate Lua Carnetu La 17 Ani Sau Nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Eu cred ca ati uitat cu totii unde traim? Cine sa se schimbe oameni buni?? Aia cu BMW de la tati?? Poate sa stea un an si un politist langa el. Cand o avea pasarica pe scaunul din dreapta se p#$a pe ea de lege si de educatie si de tot...

Comment

Originally posted by MirCip View Post
      eu sunt de acord cu tine bgy

e o imbecilitate sa raspunda cel din dreapta dupa cum zicea cineva mai sus
      Da este o imbecilitate,nu este corect,dar asta este adevarul

Comment

Toti sariti cu gura ca vai ca nu e bine, voi va aveti cu permisu in buzunar, nu va mai ganditi si la alti.Tot timpu o sa spuneti ca uite ce fac pustani de 18 ani cate accidente, poi si de asta ar fi o idee sa conducem de la 17 pentru a avea mai multa experienta.Vreau si eu un raspuns,care adult/parinte te`ar lasa sa calci la maxim acceleratia ?

Comment

Nu vezi ca nu mai zice nici unu cu carnet nimic...

Comment

stiu parinti cel putin 2 perechi, care si dupa ce si-au luat odraslele permisul, din prima zi le-a dat masina si chiar daca stateau in dreapta lui nu ziceau nimic. si nu mergea 'ca la carte'. sunt parinti si parinti.

eu as lasa pe cineva de 17 ani sa conduca cu mine in dreapta undeva la tara (sau in afara orasului), unde oricum conduci si acum si s-a condus de mult fara permis. in oras in nici un caz nu as fi de acord.
            Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

De asta se ajunge la faza cand se ajunge intr`un oras mai mare, se ia taxiu si iti lasi masina in parcare. Si sunt ff multi soferi, care fac faze asemanatoare.Referitor la parinti, eu sunt pro pentru ca cel care sta in dreapta sa aiba minim 10 ani de permis fara accidente si puncte de penalizare.

Comment

ma voi aveti probleme cu condusul ? acum ceva timp pana la 20 de ani fetele si baieteii se jucau cu masinutele de jucarie si cu papusile, acu te uiti la una de 13 cum pozeaza de nu-i mai scoti fumurile din cap pana la 60 de ani ...
                pentru a conduce o masina in siguranta e nevoie de mult mai mult decat de a sti sa manevrezi un covrig, altii nici la 30 de ani habar n-au ce au sub cur, trebuie sa fi intai constient de ceea ce faci pana la a invata condusul in sine;
                sa va duca parintii la karting, la diferite competitii moto, pentru orice varsta exista competitii auto unde poti conduce pe pielea ta, nu sa te urci la volan la 17 ani cu buzunarele pline de guma turbo sa faci pe soferul cu suta la ora pe langa pietoni ...
                americanii, de prosti au scos din majoritatea statelor condusul de la 16 ani ? nu, d-aia in alte state devii major la 21 de ani, abia la varsta aia ai cat de cat sanse sa gandesti ceva mai mult decat un drift in most wanted;
                toti am fost la varste de 15,17 ani la care visam sa fac drifturi cu dacia lu` tata si sa-i rup planetarele cu frana de mana trasa, dar toate la timpul lor.
                Plus ca e o prostie, cel din dreapta nu are niciun control asupra masinii daca ar fi sa existe vreo problema
                Plus ca legi cretine d-astea nu vor iesi decat daca are vreunu beneficii financiare ( e singurul motiv pentru care o lege iese in Romania, buna sau rea ) ceea ce nu cred ca este cazul;
                Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

cu punctele de penalizare si cu accidente (minore-tamponari) n-ar fi o problema. daca iei o amenda pt centura de exemplu, nu e corect sa nu mai poti fi in dreapta pentru cineva de 17 ani.
                  Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --

Comment

Sa o poarte find ca atunci il va obliga si pe cel de 17 ani sa o poarte si devine o obisnuita, si cred ca nu cv rau daca te obisnuiesti sa iti pui centura.De ex taicamiu, poate ca cateodata mi se pare penibil,si daca merge 500 de metri cu masina, isi pune centura.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                      ma voi aveti probleme cu condusul ? acum ceva timp pana la 20 de ani fetele si baieteii se jucau cu masinutele de jucarie si cu papusile, acu te uiti la una de 13 cum pozeaza de nu-i mai scoti fumurile din cap pana la 60 de ani ...
                      pentru a conduce o masina in siguranta e nevoie de mult mai mult decat de a sti sa manevrezi un covrig, altii nici la 30 de ani habar n-au ce au sub cur, trebuie sa fi intai constient de ceea ce faci pana la a invata condusul in sine;
                      sa va duca parintii la karting, la diferite competitii moto, pentru orice varsta exista competitii auto unde poti conduce pe pielea ta, nu sa te urci la volan la 17 ani cu buzunarele pline de guma turbo sa faci pe soferul cu suta la ora pe langa pietoni ...
                      americanii, de prosti au scos din majoritatea statelor condusul de la 16 ani ? nu, d-aia in alte state devii major la 21 de ani, abia la varsta aia ai cat de cat sanse sa gandesti ceva mai mult decat un drift in most wanted;
                      toti am fost la varste de 15,17 ani la care visam sa fac drifturi cu dacia lu` tata si sa-i rup planetarele cu frana de mana trasa, dar toate la timpul lor.
                      Plus ca e o prostie, cel din dreapta nu are niciun control asupra masinii daca ar fi sa existe vreo problema
                      Plus ca legi cretine d-astea nu vor iesi decat daca are vreunu beneficii financiare ( e singurul motiv pentru care o lege iese in Romania, buna sau rea ) ceea ce nu cred ca este cazul;
                      A pomenit cineva de NFS ,de drifturi,a zis cineva de mers cu 100km/h printre pietoni?Voi asa stiti,sa incepeti sa vorbiti prostii
                      Tu visai la 16,17 ani sa faci drifturi cu dacia lu' tata si la 18 te-ai apucat nu?
                      Voi sunteti mari soferi nu?

Si tata isi pune centura,nu conteaza daca merge 100 de m,el se suie in masina si isi pune centura,e putin penibil dar e un lucru bun
                      Last edited by cosmin_poe; 10 January 2012, 14:03.

Comment

Ca visai tu,ca faci drifturi cu dacia.. asta a fost mentalitatea ta,nu inseamana ca si noi la fel visam. No offence !

Comment

Ce atata k**kt!? Astia cu carnete vorbiti ca ...... in troaca degeaba ca nimeni nu va tine cont de parerea voastra si nici de a noastra! Dar un lucru tineti minte voi astia cu permis luat la 18 ani nici atunci n-ati fost in stare si ziceti de noi! In caz ca n-ati observat generatia noua e mult mai deschisa la cap! Asa ca nu va mai dati voi cu parerea ca voi faceti accidente si cu ani de experienta! [-x
                          sigpic

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                            Mda cosmin are dereptate chestia cu nfs-ul e putin depasita ) chiar prea mult ) drifturi cu dacia lu tata e putin cam mult ) noi nu o sa avem tupeu asta fenomenal pe care ii au cei din ziua de azi sa faca liniute sa se intoarca cu frana de mana etc ... noi poate ne gandim ca avem si pe cineva acasa care ne asteapta intregi ... ganditi-va de 2 ori inainte de a scrie ... unii copii de 17 ani gandesc mai limpede ca altii de peste 20!
                            http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

@ CMD : in primul rand ce tie ti se pare penibil este defapt o masura de siguranta, ai auzit de S O C ? asta faci imediat cum pui curu pe scaun.
                              Hai nu-mi spune tu mie ca te vei urca in masina si vei conduce batraneste, exact ca un om mare sa conduci sportiv ...
                              fiecare a avut perioada lui de teribilism si de pasarici la cap, dar daca le mai dai si drumul sa zboare deja devine o problema.

@ cosmin_poe : faptul ca vrei sa te joci cu o masina nu este ceva rau, doar ca trebuie sa le faci in cea mai mare siguranta, mai rau e ca tu nu poti intelege anumite lucruri limitat fiind de anii pe care ii ai. Din nsf si drifturi a venit si dobitocu ala cu bmw Xcur de a omorat oameni nevinovati, e bine ? si parca face parte din generatia voastra ... zic
                              Si da, la 18 ani cand am luat permisul m-am dus la tara pe iarba si m-am jucat cu masina pana m-am plictisit, sa nu m-apuce prin bucuresti raliurile si sa stiu cum se comporta cotetul la o adica ... dar iarasi, sunt lucruri pe care nu le intelegi

@ chris-chris : hai sa ne intalnim sa vedem daca am fost in stare sa iau permisul la 18 ani ... poate te convingi un pic prostii debitezi
                              generatia noua e deschisa la cap cel mult in timpul unei operatii, in rest din ce in ce mai dobitoci, asta-i realitatea !

evident : no offence !
                              Last edited by 827sam; 10 January 2012, 14:25.
                              Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

@samy0338 mai aveai de gand sa scrii mult ca te-am asteptat mult sa-ti vad romanu prost scris si gandit!
                                Nu-ti mai da tu atata importanta pe aici! Mie normal mi se par dobitoci astia de scriu mult!
                                Daca te intreb akum cu ce medie ai luat bacu si ce IQ-u ai te faci de ras! MAI BNE TACI!

NO OFFENCE!
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google