Se Poate Lua Carnetu La 17 Ani Sau Nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

samy0388-cred ca tu esti unu dintre aia,nici macar nu ne cunosti si incepi sa ne faci cum iti vine la gura
    Si sa stii ca am inteles ce ai vrut sa spui,dar cu o masina poti sa mergi incet si sport,dar ma rog vad ca nu am ce vb cu tn

evident : no offence !

Comment

Eu atat te intreb unde si cine a zis ca ne vom aventura cu masina pe sosea facand drifturi sau intoarceri cu frana de mana, stai calm am facut si eu dinastea la tara pe zapada in spatele casei. Repede veniti cu scuza ca vai cu Nfs.

// Da am auzit SOC- Scaun, oglinzi ,centura, daca citeai postul meu in care faceam referire ca mi se pare penibil am precizat ca e un lucru bun,care e inteles aiurea gen : Ce ? eu sunt fraier sa port centura !
      Last edited by CMD; 10 January 2012, 14:32.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
        @ CMD : in primul rand ce tie ti se pare penibil este defapt o masura de siguranta, ai auzit de S O C ? asta faci imediat cum pui curu pe scaun.
        Hai nu-mi spune tu mie ca te vei urca in masina si vei conduce batraneste, exact ca un om mare sa conduci sportiv ...
        fiecare a avut perioada lui de teribilism si de pasarici la cap, dar daca le mai dai si drumul sa zboare deja devine o problema.

@ cosmin_poe : faptul ca vrei sa te joci cu o masina nu este ceva rau, doar ca trebuie sa le faci in cea mai mare siguranta, mai rau e ca tu nu poti intelege anumite lucruri limitat fiind de anii pe care ii ai. Din nsf si drifturi a venit si dobitocu ala cu bmw Xcur de a omorat oameni nevinovati, e bine ? si parca face parte din generatia voastra ... zic
        Si da, la 18 ani cand am luat permisul m-am dus la tara pe iarba si m-am jucat cu masina pana m-am plictisit, sa nu m-apuce prin bucuresti raliurile si sa stiu cum se comporta cotetul la o adica ... dar iarasi, sunt lucruri pe care nu le intelegi

@ chris-chris : hai sa ne intalnim sa vedem daca am fost in stare sa iau permisul la 18 ani ... poate te convingi un pic prostii debitezi
        generatia noua e deschisa la cap cel mult in timpul unei operatii, in rest din ce in ce mai dobitoci, asta-i realitatea !

evident : no offence !
        1. Deci chestiile astea pe care le-ai avut tu in cap nu trebuie sa le avem si noi .
        2. Chestia cu baietzelu cu bmw-ul nu avea mintile la cap sigur si faptul ca avea un bmw la influentat mai mult sa faca prostia care a facut-o.
        3. Nu era nevoie sa mergi la tara pe iarba sa iti faci de cap cu masina dupa parerea mea ... pentru ce sa forjez masina in halu asta ??? sa consum benzina ?? sa sparg cine stie ce la motor ? conducte radiatoare ? ... in nici un caz !
        4. Faza ca noi suntem dobotoci nu cred ca este adevarata avand in vedere ca noi doar ne-am dat cu pareri si unii dintre voi ( oameni maturi cu experienta in sofat) ati venit numai cu jigniri gen " dobitoci" si multe altele ...
        Last edited by CostyLogan; 10 January 2012, 14:32.
        http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

permiteti-mi va rog :

PS @ chris-chris : 8.47 !
          Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

Exact legi ca acum in care nu se mai copiaza la bac avem nevoie! Daca intelegi ce vreau sa zic,desi nu cred!
            sigpic

Comment

costy, ma refer generic, statistic vorbind inteligenta pe planeta este aceeasi, problema e ca sunt mai multe capete .
              mi-e teama ca unii nu inteleg, explica-le tu, te rog !

Comment

Asta e, tot timpul sa fiti de parere inversa, ca "Old school " e cea mai buna !Si ca voi nu o sa mai fie niciodata.

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                  costy, ma refer generic, statistic vorbind inteligenta pe planeta este aceeasi, problema e ca sunt mai multe capete .
                  mi-e teama ca unii nu inteleg, explica-le tu, te rog !
                  Poate ca nici eu nu sunt in masura sa explic corespunzator dar stiu ca ceea ce am spus eu mai devreme este teoretic corect si o stii desii esti de parere ca nu e.Nu toti suntem incuiati la minte si nu stim decat pasarici si pedala la masina la fund ! . Am o intrebare pentru tine samy ... ai copil cumva ?

Comment

Permiteti, va rog, sa-mi scriu si eu opinia.
                    Calmati-va! S-a cam ridicat temperatura...
                    Reveniti, daca se poate, la ganduri si scrieri pasnice, altfel inchidem (ori sanctiuni)!
                    Logan Ambition-dCi, 70 CP (+25); C.V.-JR5, A.H.; barza sosita in 2007, iulie

Comment

Sa stii ca sunt multe accidente, de la cei "old school" care ne face pe noi sa gandim cand sa calcam acceleratia, pentru ca vedem urmarile, si nu le interpretam ca vai asa a fost sa fie si a murit in accident, le luam cu ideea ca singur iti faci rau.

Comment

nu sunt de acord cu old school, sunt de acord numai cu lucrurile bune ce persista in timp, uita-te inapoi cu 25 de ani : ce masini se fabricau ? un singur exemplu : sa vedem un clasa E fabricatie 2011 peste 30 de ani .

Unde mai pui ca as reconfigura examenul auto complet ... as face ca acum 30 de ani cu proba de noapte, poligon, nu ca acum de scoti suta de euro si gata ai permisul in mana ...

stiu ca scriu mult, prost si fara rost, dar pe voi nu va bat ... asta daca ma intelegeti

nu mai fiti asa agitati, ca vi se urca hormonii la creer, o fi corect scris ?

Comment

Originally posted by chris-chris View Post
                          @samy0338 mai aveai de gand sa scrii mult ca te-am asteptat mult sa-ti vad romanu prost scris si gandit!
                          Nu-ti mai da tu atata importanta pe aici! Mie normal mi se par dobitoci astia de scriu mult!
                          Daca te intreb akum cu ce medie ai luat bacu si ce IQ-u ai te faci de ras! MAI BNE TACI!

NO OFFENCE!

prietene calmeaza-te ca iti ies cosuri

Comment

Din punctul meu de vedere cei " old school " care s-au vazut cu carnetul in buzunar nu isi amintesc cat de nerabdatori erau sa aibe carnetul si sa intre pe sosea ... ganditi-va ca si voi ati fost ca noi .. si poate noi suntem mai buni decat ati fost voi la varsta noastra ( si sunt foarte convins de asta)

Comment

Cum spune si moderatorul 77sky...ati inceput sa va enervati aiurea! De aici se pot ajunge la altele (cum de altfel se intampla in 90% din cazurile de pe aici). Calmati-va fratilor...e doar o propunere de lege care nu se stie daca se va aproba. Eu unul nu mai sunt stresat deloc...desi am 17 ani si as putea sa dau oricand de permis daca s-ar aproba legea.
                              Deci sfatul meu este sa reveniti cu picioarele pe pamant pt ca nu veti influenta cu nimic decizia celor de sus daca va certati si va jigniti aici
                              Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

Daca te crezi asa superior....dc iti mai pierzi timpu cu noi ? (cei dobitoci-zis de azeul samy ).

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google