Se Poate Lua Carnetu La 17 Ani Sau Nu?

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@MirCip Stai prietene linistit ca nu-mi ies numai in cazu in care iti rugineste tie loganu!
    sigpic

Comment

Ba cred ca ne bati,si inca la scor
      Si sa stii(nu sunt sigur)ca la examen e bagat si poligon si mersul pe timp de noapte

Comment

cosmin_poe, tu nu esti sigur nici cu care mana schimbi vitezele, d-apoi sa mai sti ce inseamna examen auto ... intereseaza-te nitel, dar nu mult, sa nu cada netu !
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

dar ce legatura are loganul meu cu rugina?

Comment

@samy0338 Mie mi-a cazut netu de 2 ori numai de cand esti tuh pe topic! Mai bine pleaca sa nu-mi cada si a 3-a!
            sigpic

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
              cosmin_poe, tu nu esti sigur nici cu care mana schimbi vitezele, d-apoi sa mai sti ce inseamna examen auto ... intereseaza-te nitel, dar nu mult, sa nu cada netu !
              Stai linistit una din rudele mele doar ce a dat de carnet acum 2 luni si da sa bagat si poligonul si parcare laterala etc... tot ce se facea pe vremuri chiar mai mult pentru ca acum sa adaugat si partea tehnica a masinii . Documenteaza-te ;) ! Am legislatia in fata mea si nu mie greu sa iti spun cate ceva din ea
              http://www.loganclub.ro/forum/my_rid...ay-t36356.html

Comment

ia vezi matale sa nu iti cada de tot, ca deja o dai in jigniri si schimbam foaia
                ce bine ca n-ai permis sa vii la intalniri, te urecheam nitel !

Comment

Scuze @MirCip da' din cauza unora [Without example!] iti pierzi rabdarea!
                  sigpic

Comment

Corect chris;)
                    samy0388- Imi pica netu de fiecare data cand citesc un post de al tau
                    Si mai ia si tu si citeste legislatia,si dupa vb de examen auto

Comment

@Samy : Schimbi cu ambele maini :P depinde de cazul- volan pe dreapta ,sau pe stanga !

Comment

Ce vrei ma....el are carnet,stie sa mearga cu masina,eu care nu am dat inca nu stiu sa schimb vitezele,ce vrei e o parte din romanii aia.....care e numai gura de ei
                        Last edited by cosmin_poe; 10 January 2012, 14:55.

Comment

@samy0388 : Un copil cum zici tu care sta doar sa faca drift-uri ca in nfs crezi ca ar sta sa ceara pareri pe forum sau sa se intereseze pe forumuri de chestii dastea? L-ar durea la basca ! Fa diferenta intre cine e cu adevarat interesat sa conduca normal si cine nu !

Comment

Sunteti copii, clar !
                            Nici nu are rost sa ma complic pentru ca voi chiar nu intelegeti

Comment

Originally posted by samy0388 View Post
                              Sunteti copii, clar !
                              Nici nu are rost sa ma complic pentru ca voi chiar nu intelegeti
                              Corect suntem copii ! Dar se pare ca acesti copii au reusit sa-ti inchida gura si sa arate ca poate unii dintre ei sunt mai maturi decar par ;)

Comment

Daca noi suntem copii si tu adult,explica ce ar trebui sa intelegem.....chiar sunt curios

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google