in 2007 cam cat era taxa de inmatriculare pt Logan 1,4 ?
Cum Mai Vindem Masinile ?
Collapse
X
-
Originally posted by proteinman View Post[...]faptul ca raspunzi penal daca imprumuti masina unui sofer obosit si ala o comite.Cum poti sa stii ca aluia care ii vinzi masina fara acte nu adoarme la volan si te trezesti la mititica?
[...]If it ain't broke, don't fix it!
Comment
-
Originally posted by Cromatic View PostO vinde-ti in alt stat, membru UE bineinteles. Ia arunca-ti un ochi pe mobile.de sa vede-ti logane la vanzare...Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
nu o mai dau deloc. este un laureat din 2005 fara abs bag in ea 500 euro si o fac ca noua ( amortizoare, bascule, bucsi , capete de bara ) si merg cu ea pina pica tabla si apoi o dau la rabla si iau alta noua .
si sa-l f_t eu pe nea baselu ca a mea e euro 3 si ai dau la noxe de-i sar capacele .
garantat de la anu-ncolo itp cu spaga si o sa fie ca la daciile vechi cand baga garcea capun motor si spunea ca ai joc la directie si lua certificatu .
Comment
-
Eu m-am tot interesat in ultima vreme si solutii exista . Se face procura notariala cu drept de folosinta + CV si se scoate si fiscalul . Cel care cumpara masina o poate folosi datorita procurii (o poate inmatricula daca pica taxa, are drepturi totale asupra ei ) se ia in evidenta la financiar si ii plateste impozitul . Vorbiti cu un notar garantat va poate da sfaturi , au si ei interesul sa faca un ban .
Cei care merg cu numere de BG si au facut procura la procura la procura de nici nu se mai stie cine este proprietar , cine plateste impozit , asigurare sunt ok sa inteleg ? nu am auzit de nici un caz in care sa ajunga la puscarie sau sa aibe un dosar penal .
La urma urmei, nu au de ce sa te acuze , masina este inmatriculata in Ro , ai acordul proprietarului sa o folosesti, nu mergi cu o masina neinmatriculata sau cu niste acte scrise "pe genunchi" in fata blocului.Last edited by Rudolf; 19 January 2012, 01:38.
Comment
-
- masinile sunt evaluate ok la casco, loganul meu din 2005 cu 115k km e la 3200 euro pus. Ramai cu epava asta e. Iar pentru o dauna totala sunt destui cascadori care cu asta se ocupa - pentru 100 de euro dintr-o lovitura iti fac varza masina. Stiu din start pe cineva care cu asta traieste. Iar asigurarea dca nu e carpatica, nu are de ce sa nu plateasca, sa gaseasca ei hibe etcsigpic
Comment
-
Originally posted by Rudolf View PostEu m-am tot interesat in ultima vreme si solutii exista . Se face procura notariala cu drept de folosinta + CV si se scoate si fiscalul . Cel care cumpara masina o poate folosi datorita procurii (o poate inmatricula daca pica taxa, are drepturi totale asupra ei ) se ia in evidenta la financiar si ii plateste impozitul . Vorbiti cu un notar garantat va poate da sfaturi , au si ei interesul sa faca un ban .
Cei care merg cu numere de BG si au facut procura la procura la procura de nici nu se mai stie cine este proprietar , cine plateste impozit , asigurare sunt ok sa inteleg ? nu am auzit de nici un caz in care sa ajunga la puscarie sau sa aibe un dosar penal .
La urma urmei, nu au de ce sa te acuze , masina este inmatriculata in Ro , ai acordul proprietarului sa o folosesti, nu mergi cu o masina neinmatriculata sau cu niste acte scrise "pe genunchi" in fata blocului.
Stiu eu un "destept" care a vandut o dacia 1310, in 2001 si a umblat 2 ani (2009-2011) ca sa gaseasca masina si proprietarul ("desteptu" din Timisoara masina in Buzau, la al 5 propreitar) si s-a rugat o luna de ala sa faca act de vanzare cumparare, a mers pana la Buzau si a platit toate actele, doar sa scape.
Comment
-
Originally posted by pilifida View Post- masinile sunt evaluate ok la casco, loganul meu din 2005 cu 115k km e la 3200 euro pus. Ramai cu epava asta e. Iar pentru o dauna totala sunt destui cascadori care cu asta se ocupa - pentru 100 de euro dintr-o lovitura iti fac varza masina. Stiu din start pe cineva care cu asta traieste. Iar asigurarea dca nu e carpatica, nu are de ce sa nu plateasca, sa gaseasca ei hibe etc
Comment
Comment