Comportamentul Rutier In Alte Tari

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Comportamentul Rutier In Alte Tari

Tinand cont ca sunt unii din noi care inca nu au iesit cu masina inafara tarii, si ar vrea acest lucru, si sunt multi cei care au facut acest lucru, au intampinat unele "probleme" pe parcurs, ar fi bine sa ne de-a cateva sfaturi privind conduita rutiera in tarile vecine,precum si solutii in caz de:...accident, oprire de agent., rovigneta, circulatia pe autostrada, alimentare....
    Precizati si ruta parcursa, si sfaturile utile din punctul vostru de vedere.
    Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

dus:romania-ungaria-austria si italia,
    intors:italia -slovenia-ungaria-romania.
    -in ungaria va sfatuiesc sa nu opriti?nici pentru alimentare,cel putin eu am patito de doua ori cu tigani.
    -in al doilea rand sa nu opriti in parcari,decat la peco,(ungaria daca e cazul sa alimentati)
    -in austria am luat o amenda si mia cerut 12 euro si eu i-am dat una de 20,si surpriza mi-or facut chitanta pe 17,50 si mia siz multumesc frumos drum bun,nici restul nu l-am vazut.
    -in iatalia sunt amenzile cam mari si te controleaza la sange,pentru o parcare neregulamentara am primit eu o amenda de 79 de euro,daca lucri in iatalia iti face proces daca nu trebuie platita pe loc alfel iti ia masina,a patit un prieten de al meu,disperat ma sunat sa ii aduc 5 euro ca ata mai avea nevoie,alfel ii luoau masina era disperat omu,strada(ravena-rimini)
    -mine cand mi-a dat amenda de 79 de euro mor tinut ca o ora,pana mor controlat,or dat prin statie de unde sunt ce masina am,daca mai am manezi de pe autostrazi,absolut totul si pana nu primeste confirmarea nu iti da drumu.
    -iar pe la sloveni sa aveti mare grija cum mergeti ca policisti conduc skoda octavia 2 simple,cu iei nu am avut probleme.aveti mare grija la drum.

Comment

salut! respectati fratilor regulile de circulatie si nu o sa aveti probleme(viteza, centura, lumini, stationari si opriri etc. etc.)

Comment

sa-nteleg ca ai fost pe-afara si nu ai avut probleme deloc, sau asta e doar parerea ta?!?!....Dar la un control de rutina?....pun pariu ca trusa medicala este expirata, nu ai 2 triunghiuri...veste reflectorizante pt toti pasagerii din masina, iar stingatorul are rupata sarmulita de siguranta...din cauza ruginii.
        Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

In Ungaria politia(rendorseg) are Ford focus si skoda octavia, eu merg destul de des prin ungaria nu am avut probleme niciodata la opriri sau alceva la ei legea e lege, ai gresit, ai platit, in sensurile giratorii trebuie sa semnalizezi tot timpul pentru ca politia sta la panda , in Austria politia are vw sharan si vw transporter, la fel legea e lege , sa nu incerci sa mituiesti un politist austriac daca tea oprit pentru o abatere ca mai rau faci nu poti trata cu ei nimic,in austria si ungaria daca esti cu masina sau autoutilitara pana in 3,5 t trebuie sa ai vinieta numai pe autostrada, sunt camere mobile care te iau si iti trimit acasa felicitare, pe autostrada daca ai oprit pe banda de urgenta trebuie sa ai musai vesta reflectorizanta.La fel si in Germania ce am scris mai sus e valabil inafara de vinieta , la ei vinieta e inclusa in pretul carburantului.
          sigpic

Comment

Originally posted by cristi3775 View Post
            sa-nteleg ca ai fost pe-afara si nu ai avut probleme deloc, sau asta e doar parerea ta?!?!....Dar la un control de rutina?....pun pariu ca trusa medicala este expirata, nu ai 2 triunghiuri...veste reflectorizante pt toti pasagerii din masina, iar stingatorul are rupata sarmulita de siguranta...din cauza ruginii.
            spre surprinderea ta sa stii ca le am pe toate si da am fost in afara si inca sunt in afara(it-sicilia, aprox 2800km fac de unde stau in ro pana aici) si ce treaba are vestele pt toti pasagerii?

pt. carcotasi-am gresit- ce treaba au vestele

si mai cred ca cei ce se gandesc sa plece la un drum lung trebuie sa aiba toate in regula si ca o paranteza circul de patru ani (dus-intors/an) pe drumul RO-UNGARIA-SLOVENIA-IT fara probleme!
            Last edited by logan 05 SGB; 13 February 2012, 10:58. Reason: Automerged Doublepost

Comment

eu am fost in concediu, in ungaria, itaia , austria , si nu m-a oprit nimeni nici macar o data partea trista e ca am facut o zi de mers la noi in tara( barlad-caransebes) , si cateva ore pana in austria (gratz)

Comment

nu prea merita sa mergi cu masina in concediu.decat daca te duci cu frigiderul in portbagaj.mai bine ei avionul si te duci unde ai nevoie.e mai scump dar mai linistitor.deja daca mergi mai departe de unguri sau bulgari nu mai merita,ca ai taxe autostrazi,vignete,amenzi si alte rahaturi plus ca e si foarte obositor.
                Last edited by margelatu; 17 February 2012, 10:16.
                Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

asa-i dar acolo nu ai masina si ai sa mergi pe jos de-ti vine rau ce concediu mai e ala ? ca si comportament, sunt foarte civilizati, ma suparau motociclistii care treceau pe langa mine ca si cum stateam pe loc , si atunci aveam viteza maxima atinsa de mine (160km/h) cu masina plina , rezervorul full (atunci era benzina scumpa afara, era dublu fata de la noi)

Comment

te descurci!cumnatul meu a facut o excursie la Paris.el a venit cu avionu din Romanica iar varusu din Italia cu tigaia.s-au intalnit toti la Paris. ala nu a putut sa stea prea mult ca a trebuit sa ia in calcul si drumul de dus.romanasii au stat o saptamana si au vizitat Parisul la greu si cu metroul si cu busu si cu taxiul si pe jos si nu au avut nici cea mai mica problema plus ca au putut sa si bea.ailalti au cheltuit pe drum mai mult decat romanii care au venit cu avionul.
                    Last edited by margelatu; 17 February 2012, 10:26.
                    Welcome to the Club, We Have Jackets !

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google