Elucidare Dilema Referitoare La O Intersectie.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Iancule, nu e vreo urma de aroganta, dar pune mana pe carte. Serios. Sa nu ajungi prin Piatra Neamt si sa intri pe ROSU in intersectia aia.

Comment

In aceiasi idee, sa nu mai deschidem alt thread, legata de semnificatia placutelor aditionale montate sub semafor. In drum spre casa am acest semafor; cand sunt primul, incadrat pe banda 1, fac la dreapta ( de mai bine de 10 ani), indiferent de culoarea semaforului. Intrebare; suntem( pentru ca nu sunt singurul ) in pericol de suspendarea permisului pentru patrunderea in intersectie pe culoarea rosie a semaforului?
      Faceti va rog abstractie de discutiile de mai sus.
      Attached Files
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

La intersectia din poza de mai sus nu cumva faci dreapta inainte de semafor? Spune unde anume este intersectia respectiva.
        GL-22-TOF

Comment

Nu este nici o bretea; e intersectia Brailei cu Frunzei, spre Spitalul Sf. Andrei, dinspre Tiglina.

Comment

Da, dar acolo la dreapta nu e decat linia de tramvai, pe care se circula.
            GL-22-TOF

Comment

Intrebarea mea e destul de clara; am sau nu voie. Este o strada, se circula pe ea, nu e interzis, sau permis numai tramvaiului. Se circula pe ea si de la prelungirea Brailei, spre spital.

Comment

@SebiNT:singurul semnal al semaforului electric care permite intrarea in intersectie este cel de culoare verde. nu ai voie sa executi virajul la stanga, trebuie sa respecti semaforul cu indicarea directiei de mers in cazul de fata, inainte si la dreapta
                @IancuMIC: nu ai voie
                off topic: puapav.as varstele alea de le aveti afisate la profil, sa nu mai intreb de cati ani aveti permisele, si daca vine vreun pusti ca mine care va lectii de soferie il luati in p#^%, va c.am dati singuri cu firma in cap, va recomand: Curs de Legistlatie Rutiera, autor Dan Teodorescu
                Last edited by geo_ultras; 17 February 2012, 18:33.

Comment

Atunci Geo, care este semnificatia placutei aditionale montata deasupra semaforului? La ce se refera aceasta?
                  Mersi.

Comment

respectarea culorii semaforului pe directiile de mers inainte si la stanga

Comment

Corect; deci la dreapta pot sa fac? In postul 32 asta intreb.
                      Mersi.

Comment

teoretic nu, practic da

Comment

Te contrazici singur; spui ca placutele indica sensurile de mers pentru care actioneaza semaforul, ceea ce este corect. Deci semaforul reglementeaza circulatia pentru mersul inainte si la stanga, nu? Care ar fi motivul pentru care tin seama de acesta, la virajul spre dreapta?
                          Attached Files

Comment

nu ma contrazic singur. m-am referit la faptul ca trebuie sa respecti semnificatia placutei de deasupra semaforului si anume sa circuli doar pe directia inainte sau la stanga, deci chiar daca in intersectie nu exista niciun indicator de obligare sau interzicere tu trebuie sa respecti semnificatie placutei, dar asta nu inseamna ca te tine sau opreste cineva sa faci dreapta. sper ca m-am facut inteles, nu prea ma pricep la scris si/sau explicatii. practic tu incalci o regula de circulatie, dat toti incalcam legea.

Comment

Originally posted by Sebi_NT View Post
                              Este o intersectie in Piatra Neamt unde exista semafor cu placuta aditionala inainte si la dreapta. Intrebarea mea este:
                              Daca vreau sa fac stanga cum procedez?!
                              Mentionez ca nu exista marcaje pe strada care sa-mi interzica sa fac la stanga si nici indicatorul "interzis la stanga".

Parerea mea este ca pot sa efectuez manevra de a vira la stanga indiferent de culoarea semaforului atata timp cat dau prioritate tuturor celor ce au acest drept. gresesc?!

Am atasat si o poza cu intersectia si inca una cu placuta aditionala atasata la semafor.

Se respecta semnul aditional sub semafor!

Desi este o intersectie dirijata, in care ai voie in toate sensurile, semnele sunt puse pt a evita ambuteiajele in acea zona...si atat.
                              Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

salut ! am si eu un exemplu din Buc. intrarea A2 arabesque , o intersectie cu sens giratoriu (ha ha!)
                                Attached Files

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google