Elucidare Dilema Referitoare La O Intersectie.

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Sebi colegul tau Cristi ti-a facut o propunere/provocare.Daca esti sigur de afirmatiile tale,,o poti face linistit in fata unui MCV. Asa ca nu ai de ce sa-i refuzi propunerea si mai apoi am vrea sa vedem si noi filmuletul respectiv cu ce au hotarat politaii!

Semnele cu panoul albastru si sageata alba sau cel de interzicere la stanga de care tot pomeniti voi se pun cu precadere in intersectiile nesemaforizate! Dar daca la semafoare intalnesti panourile aditionale sau sagetile din lampa semaforului ,trebuiesc respectate alea!

Inca odata va rog sa cititi articolul 49 si sa-l aprofundati si vedeti ca aveti si definitia cuvantului LIMITAT acolo in postul 188 !

Comment

• obligatoriu inainte sau interzis stanga, nu sunt deloc numai la intersectii nesemaforizare. sunt la toate intersectiile unde se interzice un sens. in primul rand pt ca oricand semafoarele se pot strica sau sunt scoase din uz, cum se intampla in bucuresti duminica de obicei pe anumite zone. de exemplu pe iuliu maniu duminica nu stiu daca functioneaza macar 1/2 dintre semafoare si asta pt fluidizarea traficului. in bucuresti, cel putin gasesti semnele alea la orice intersectie, semaforizata sau nu. de altfel nu cred ca mai exista intersectie nesemaforizata. asa ca documenteaza-te inainte...
      si numeste o intersectie nesemaforizata in bucuresti, ca eu nu-mi aduc aminte de niciuna.
      ce inseamna panoul albastru si sageata alba?! patrat sau rotund?! asa e descris in legislatie?! "Semnele cu panoul albastru si sageata alba "
      Last edited by B997NDL; 24 February 2012, 01:45.

Comment

• Ba baieti.
        Daca intersectia despre care ne tot racim gura, este cea din imaginea postata de colegul Ivan Marian, mie personal mi se pare perfect logic sa te poti incadra pt. viraj la stanga chiar daca semaforul arata culoarea rosu.

De ce?
        Pentru ca, banuiesc eu, in timp ce "noi" avem rosu pt. inainte si la dreapta, cei din fata nostra, din sens opus, categoric au rosu pt. inainte si la stanga, iar posibil pt. dreapta sa fie verde intermitent - pentru ca si cei ce vin de pe strazile perpendiculare pe bulevard, sa aiba posibilitatea sa intre pe acesta, fara a astepta un timp indelungat.
        Asa mi s'ar parea normal pt. o oarecare fluidizare a traficului in zona.
        If it ain't broke, don't fix it!

Comment

• in primul rand, nu cred ca e aia dar oricum nu conteaza pt ca daca ai un singur semafor pe un drum cu 2 benzi ( putea avea si trei ca era la fel) si semaforul ala e rosu tu nu ai voie sa pleci nicaieri, nu conteaza ca e inainte, la stanga sau la dreapta. singura varianta era daca dreapta avea verde intermitent

Comment

• Originally posted by Ivan Marian View Post
            Sebi colegul tau Cristi ti-a facut o propunere/provocare.Daca esti sigur de afirmatiile tale,,o poti face linistit in fata unui MCV. Asa ca nu ai de ce sa-i refuzi propunerea si mai apoi am vrea sa vedem si noi filmuletul respectiv cu ce au hotarat politaii!

Semnele cu panoul albastru si sageata alba sau cel de interzicere la stanga de care tot pomeniti voi se pun cu precadere in intersectiile nesemaforizate! Dar daca la semafoare intalnesti panourile aditionale sau sagetile din lampa semaforului ,trebuiesc respectate alea!

Inca odata va rog sa cititi articolul 49 si sa-l aprofundati si vedeti ca aveti si definitia cuvantului LIMITAT acolo in postul 188 !
            Uite aici. Vad ca nu vreti sa cititi tot ce am scris.

Originally posted by Sebi_NT View Post
            Hai sa-ti mai spun odata ... nu am sustint ca intru pe rosu ... locuiesc in piatra si trec prin intersectia respectiva zilnic cand imi duc copilul la gradinita. ba mai mult chiar fac si stanga pe straduta respectiva dar pe culoarea verde. Ceea ce am sustinut eu este ca asa cum e dirijata intersectie am dreptul sa intru in intersectie pentru a vira la stanga in orice situatie. Mai mult am vazut si masina politiei intrand la stanga pe acea strada. Nu intru pe rosu si nici nu am sa o fac pentru ca sunt sigur ca si politia intele legea la fel ca tine. Eu am sustinut doar faptul ca acea intersectie este dirijata gresit si acea greseala imi permite comform formularii legii sa patrund in intersectie in orice moment.
            Deci daca vrei sa intri tu in intersectie te filmez eu...HD si daca ulterior va fi necesar te sustin eu la tribunal si preconizez ca vom avea castig de cauza. Asta in cazul in care judecatorul nu a facut logica la acelasi liceu cu cei ce au scris pe aici.

Ce am vrut eu defapt sa scot in evidenta este faptul ca legea a fost scrisa astfel incat poti avea castig de cauza in situatia descrisa la postul 1.

In fine...eu am sa ma retrag din discutie. Sincer sa fiu nu vreau sa conving pe nimeni ca am dreptate.
            Am vrut doar sa obtin si alte opinii referitoare la situatia respectiva si am primit mai mult (discutii despre intersectii cu sens giratoriu, propuneri pentru filmari, poze cu diferite intersectii din Romania)...parerea mea este ca nu are sens sa mai fie continuata aceasta discutie de aceea am sa va las pe voi sa va expuneti parerile si eu am sa ma limitez la a le urmari.
            My ride

Comment

• Rog un moderator sa inchida acest topic Problema a fost lamurita. S-a ajuns la o nota de "misoginims" care nu mai permite continuarea.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google