Politia Rutiera Vs Politia Locala

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si care e deranjul, daca circuli corect, fara sa incalci legea referitoare la circulatie?
    Ne deranjeaja cine constata, in loc sa ne asumam aceste greseli si ca oameni civilizati sa inlelegem ca agentul, fie el de la Locala sau MAI, nu si-a facut decat datoria. Tot discutam de cele competente. Daca cineva, aici pe forum, are argumente ca ceea ce fac agentii de la Brigada Rutiere de la Locala, este contrar legii, sa posteze argumentat, eventual cu articole din Legea de Organizare, in baza careia fiinteaza aceasta structura; si atunci vedem ce si cum. Nu de alta, dar s-ar intelege ca unii dintre noi, am avea ceva cu anumite autoritati. Cu abuzurile, avem toti, dar deocamdata...de autoritate vorbim.
    Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

Nu actioneaza contrar legii, ci doar imoral.
      Un exemplu: pe strada unde e sediul firmei mele, strada cu sens unic, se parcheaza pe stanga, masinile care sunt pe dreapta sunt vanate de politia locala impreuna cu o firma care blocheaza rotile.
      Totul e legal, pana aici.

Pe strada aia e si o gradinita. Parintii care aduc juniorii la gradinita clar ca nu au loc de parcare pe stanga, iar politia locala sta la blocat rotile. va garantez ca alta parcare nu este, decat la o statie de tramvai distanta.

Semnul Oprirea interzisa de pe partea dreapta a strazii ar trebui inlocuit cu Stationarea interzisa.
      Exista loc pe strada sa treaca si un camion, cu masini parcate pe ambele parti ale strazii.

In schimb, la un conflict intre niste baieti de cartier, astia isi iau agendele si dispar.
      Cum sa respecti niste tampiti ca astia?

Comment

Da, si eu cand eram mic si ma ducea tata cu masina la gradinita, tin minte ca mereu avea probleme cu politia ca si ceilalti parinti care deasemeni isi aduceau copiii la gradinita cu masina, pentru ca opreau pe interzis... fara masini, copiii nu ar mai putea ajunge la gradinita niciodata.

Comment

Pe vremea cand tu sau eu mergeam la gradinita, masinile erau o raritate sau n-aveau benzina.

Cand afara sunt -15 grade celsius, parca n-ai plimba copilul prin tramvaie.

Ca si caz personal, juniorul meu e la o gradinita in cartier si n-am probleme sa ajung si pe jos.

Dar, in cazul gradinitei din exemplul meu, politia locala isi face de treaba, ca si in alte orase. Daca sufla un interlop asupra lor, cred ca o sa ii spun iepurelui, puturosule.

Vasile, pentru cand o sa ai copil, sa stii ca daca raceste, trebuie sa-l tii acasa si trebuie sa gasesti pe cineva care sa stea cu el. Daca raceste, vei cheltui pe medicamente mai mult decat pe carburantul consumat, deoarece copiii au tot felul de chestii gratuite, inclusiv medicamente, dar numai teoretic. Practic, nu. Dar macar nu blochezi strada.
          Last edited by mr.K; 21 February 2012, 14:19.

Comment

Eu ma stiu cu cheia la gat de la inceputul gradinitei, tata n-a avut masina, ma mai ducea cateodata cu sania la gradinita fratele mai mare, frumoase amintiri... sa nu mai spun ca toate gradinitele erau la fel, nu trebuia sa mergi jumatate de oras la "cutare" gradinita pentru ca e mai "verde". Facand o paralela, astia de la locala sunt ca si copiii de gradinita, calca cu pasi timizi pe noi teritorii, au ajuns de la gonit copii din parcuri la responsabilitati majore, pentru unii e mare lucru sa scrie un proces verbal, si mai mare lucru este sa-l scrie si corect. In stadiul in care sunt ar fi in stare sa o amendeze si pe mumasa daca nu ar respecta legea, cu timpul or sa devina mai toleranti.

Comment

Eu ma stiu cu cheia la gat de la inceputul gradinitei,
              De pe la 3 ani circulai singurel?

Cat despre politia locala, o sa am la mine o copie a Legii, sa cautam impreuna ce pot sa faca si ce nu.
              Asa fac si cu codul rutier.

Comment

Se pare ca astia de la guvern vor sa dea mana libera acestor politisti locali, si celor de la jandarmerie.....or fi citit pe-aici cumva?!...

Off- Care turnati ma?...
                Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Sa ne fereasca Dumnezeu de prosti. Nu poti pune toti analfabetii sa aplice legea.

Comment

iacata-i ... astia va opresc )
                    uite ce zice unul ,pai de ce sa fugi prietene cand omul zice ca suna la 112 ca sa cheme politia adevarata , cand tu esti mare si tare politist rutier si ai dreptu sa faci ce vrea muschiu tau la rutiera ?)
                    A doua intamplare: am fost oprit (de fapt am oprit cand am ajuns la destinatie) de catre un echipaj al politiei locale sub pretextul ca am trecut pe rosu (in intersectia de la favorit) si ca nu am oprit la semnalele lor. Am sunat la 112 si am solicitat un echipaj de la politia rutiera care pur si simplu i-a luat la goana!
                    Last edited by Cristi_Xp; 1 April 2012, 23:50.
                    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Unde era comisaru sef de la politia locala... numarul stelelor de pe umar este egal cu numarul cuvintelor din vocabular, iar cand ii vezi cat de mult incearca sa fie asimilati cu politia nationala, ti se face scarba . La finalul reportajului este explicat foarte bine care sunt competentele acestor "serifi" autentici .

Comment

Oraşul Bucureşti este un oraş plin de poliţie. Una mare mare, naţională, şi multe mici, pe sectoare: aşa-zisa poliţie locală, născută din foştii gardieni publici. Îi ştiţi şi pe ăia: când tuşeau se împuşcau în picior şi când îi înşela nevasta se împuşcau în cap. Această poliţie locală multiplicată e grasă şi frumoasă.

Bucură-te de videoclipurile preferate și de muzica preferată, încarcă conținut original și arată videoclipurile tale prietenilor, membrilor familiei și lumii întregi pe YouTube.

Comment

Originally posted by Nepotu123 View Post
                          Unde era comisaru sef de la politia locala... numarul stelelor de pe umar este egal cu numarul cuvintelor din vocabular, iar cand ii vezi cat de mult incearca sa fie asimilati cu politia nationala, ti se face scarba . La finalul reportajului este explicat foarte bine care sunt competentele acestor "serifi" autentici .
                          culmea ca nici nu exista ofiteri de politie locala .Astept cu nerabdare sa aud titlul General de politie locala,Chestor de politie locala
                          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

culmea ca nici nu exista ofiteri de politie locala
                            Gradele superioare se dau de la minim 2 neuroni in sus. Asa ca, nu sunt sanse nici pe viitor.

Comment

Fac o mica completare: Generalii nu se considera ca fiind ofiteri superiori :P
                              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ai dreptate.
                                Oricum, astia de la politia locala sunt dusi cu pluta, deci le-ar prinde bine niste grade de la fortele navale: de la aspirant pana la amiral.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google