Acte Necesare La Iesirea Din Tara Cand Ai Leasing La Masina

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@b45gao nu am patit nimic inafar dar nu cred ca neamtu sta sa se tocmeasca cu tine...suna la politie si platesti

Comment

Eu stau in Giurgiu si ies din tara(pana la russe nu departe) macar de 3 ori pe saptamana....tot ce iti trebuie sunt actele obisnuite cu care circuli+o foaie de la casco(te duci la ei spui ca vrei sa iesi din tara si iti dau o foaie valabila 6 luni)....asta daca vrei in tarile in care este valabila asigirarea....daca treci prin tari in care nu este valabila....nu stiu

Comment

Originally posted by Andrei21us View Post
        Eu stau in Giurgiu si ies din tara(pana la russe nu departe) macar de 3 ori pe saptamana....tot ce iti trebuie sunt actele obisnuite cu care circuli+o foaie de la casco(te duci la ei spui ca vrei sa iesi din tara si iti dau o foaie valabila 6 luni)....asta daca vrei in tarile in care este valabila asigurarea....daca treci prin tari in care nu este valabila....nu stiu

Pentru tarile in care nu ai cartea verde valabila banuiesc ca iti trebuie automat extindere de casco pt aceea zona sau poate nu iti va da banca acordul daca nu este valabil casco in tara respectiva .
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Tot ce trebue sa ai in plus fata de ce folosesti in ro ( talon rca) este carte verde valabila intara respectiva ( te uit pe cartea verde atasata rca-ului ce e taiat NU e valabil) + o imputernicire de la leasing prin care te imputerniceste pe tine ixsulescu sa sciti masina din tara

daca vrei casca international asta e alta poveste.....te duci la aia unde ai casco si il ceri

cartea verde e rca intrnational
          ...am fost maine voi fi ieri cine sunt eu ?...
          YO2MKL
          sigpic

Comment

va rog lamuriti-ma si pe mine ,in cazul in care vreau sa ies din tara cu masina ,dar cu o remorcuta de imprumut ,a unui prieten imi trebuie neaparat ,procura? traseul este romania/italia si retur.
            http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Working...
            X
            Anulare DPF
            Politica de Securitate Google