Nesimtire?!(militia Si Gardienii)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Cine trebuie sa aplice legea ....nici macar nu o reaspecta .... asa e in Romania , de altfel o tara frumosa , dar condusa de ....... numiti-i voi ca nu vreau sa folosesc cuvinte xxx ...

Comment

• Acum in ziua de azi o sa apara noi "prototipuri" de politai!
      Adica ,,,daca innainte era personajul Garcea ce reprezenta politia...Acum sunt doua personaje(ca sunt cate doi pe echipaj)..ELVIS & STEVEN...din serialul State Potcovaru de Romania!
      Actorii din serial ii reprezinta perfect pe politaii din realitate.

Comment

• Originally posted by Alin0007 View Post
        Pai vezi, aici gresim, la conceptiile noastre. Cum adica daca vrea tot iti da amenda? Amenda iti poate da doar daca constata clar ca ai savarsit vreo infractiune.
        Fiti mai tari cu ei cand va opresc, cereti-le explicatii, de ce, cum, punet-ii sa va arate articolul din lege pentru care va sanctioneaza. Nu mai plecati capul pentru orice maruntis, ca de aia au devenit asa aroganti.
        Daca ai toate actele platite, masina in regula si circuli cat de cat omeneste nu prea mai au ce sa-ti faca, dar daca incalci legea, atunci asta e, iti meriti pedeapsa.
        Si ca sa nu ne plictisim, mai uite unu peste lege!

Cand savarsesti o infractiune ti se intocmeste dosar penal. Amenda primesti cand savarsesti contraventii.
        MiNnRuZ

Comment

• Corect! Greseala mea!

Comment

• hmm, s-au cam aprins discutiile aici. din pacate trebuie sa recunosc ca padure fara uscaturi nu se poate, dar nu trebuie generalizat aici. Eu unu ma chinui sa respect legea, dar ti-e aproape imposibil daca ar fi sa fim corecti(si daca feresti o groapa si nu apuci sa semnalizezi ai incalcat legea). nu ma urc baut la volan, centura o port, taxele la zi, folie omologata, de oprit mai opresc sa zic 1-2 minute si pe interzis daca e sa am vreodata o treaba urgenta si nu am altundeva sa parchez, niciodata nu opresc pe treceri, las minim 5 m inainte sau dupa, nu depasesc in curbe si mai ales NICIODATA daca ar fi sa fiu pus in situatia asta, NU o sa iau spaga.daca vine cineva si vad ca recunoaste fapta si nu vine cu tupeu d-ala ca el cheama presa ca nu am voie sa-l opresc ca era pus semnul in ziua aia si ca trebuia sa treaca ceva zile, il iert asa ca vreau fara sa accept nimic din partea lui. Nu m-am chinuit atat sa intru pentru cativa lei, dar din pacate recunosc ca mai sunt si unii asa. peste tot e asa, asta e tara noastra,e mentalitatea noastra, d-aia am ramas in urma. un exemplu azi fara a avea legatura cu discutia, stateam la rand la spalatorie la peco si stateam de vorba cu un prieten. cum a plecat masina care era inauntru nici nu am apucat sa deschid usa ca un mos tabarca s-a bagat in fata. m-am dus si i-am zis cu frumosul ca sa stea la rand si el la mine ironic ca a stat si i-am zis sa se simta fericit si mandru ca e smecher si ca s-a bagat in fata. am vazut destui care vedeau echipajul in fata lor si ei taiau linia continua ca voda prin loboda...poi spuneti voi nu merita aia amendati? cel mai bine au facut cu radarele astea ca au si gps si nu mai poate sa vina un smecher dupa ce il opreai sa spuna ca el a fost in alta parte si ca tu ai facut abuz ca l-ai amendat, dar cum am mai zis mai avem mult pana o sa fim si noi in randul lumii, asa cum trebuie
            Last edited by laur_cos; 19 March 2010, 22:24.
            zoom-zoom

Comment

• Da, ai si tu dreptate. Dar la fel am spus si eu, cine incalca legea, merita si trebuie amendat. Numai ca aici vorbim de abuzuri si care sunt o gramada. Poate tu chiar esti unul din aia 5% corecti. Nimic de zis si jos palaria. Pacat ca nu sunt toti asa.
              Cat despre specimenele de zmei ale soselelor, ai si aici dreptate, si nici eu nu-i sufar. La aia in schimb problema e alta: cum au ajuns sa aiba permis? Dar asta e alt topic!
              Conduce-ti prudent si sa ne vedem cu bine.

P.S. Nu mai pune nimeni filmulete, poze?

Comment

• Pestele de la cap se-mpute...
                Cate vreme vor fi sefi corupti si-i vor tine in brate pe protejatii lor nu pupam noi dreptate in tara asta!
                Sfarsitul lumii ar fi o alternativa....
                Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• mare dreptate ai d-fens
                  zoom-zoom

Comment

• Laur parca de la voi a plecat scandalul permiselor,,Nu?
                    Nu zic ca si in restul tarii nu sa procedat la fel dar voi si numai voi politistii a-ti dat drumul acestor Kamicaze pe sosele.
                    Daca se produc tragedii pe sosele este vina 100 % a politistilor care au dat aceste permise pe spaga fara ca sa gandeasca vreo clipa ca dau verdictul la moarte atat acestor Kamicaze cat si celorlalti nevinovati(pasageri,pietoni,ceilalti soferi).
                    Asta este crudul adevar si vinovat este politaiul care a pus "botul" la vreun analfabet pt 500/700 de euro fara sa stea sa judece implicatiile ce vor urma de pe urma acelui analfabet la volan,,ca sofer nu il pot numi.
                    Pacat ca vinovati sunt cei ce corup,dar mai vinovati cei ce se lasa corupti mai ales organele statului in care avem "incredere"!

Comment

• Aia cu permisele e alta problema Marian. Acolo s-a lucrat la nivel inalt, implicat a fost seful de la permise si o gramada de mari locotenenti de-ai lui. Deci vinovatii sunt de sus nu astia mici! Dar da e adevart sunt o gramada de kamicaze pe sosele.
                      Si ca of topic: cu permisele a fost un foc de paie la inceput si acum sunt toti binemersi la casele lor cu buzunarele pline. Rusine Romania!!

Comment

• Cazul cu permise, daca nu ma insel mi se pare ca si prefectul a fost implicat in asta. Eu unul nu as da niciodata permise asa, pentru ca poate a 2-a zi kamikaze ala intra pe contrasens si ma loveste. dar cum am zis, nu sunt toti asa...
                        zoom-zoom

Comment

• Am si eu o intrebare aseara am luat amenda pt lipsa acte am semnat PV sa platesc amenda?

Comment

• Da,plateste-o.Daca ai semnat inseamna ca esti de acord cu ce scrie in p.v.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

• Mariane, n-ai sa vezi niciodata vreun politist care sa recunoasca faptul c-a gresit! De fapt, n-ai sa vezi vreun roman care sa-si recunoasca greseala! Asa santem noi plamaditi: din aluatul mandriei. Dar, facand referire la ce spuneam mai sus,(anume ca politistilor le trebuie oarece caracter,scoala,educatie,etc.) o persoana care aplica legea ar trebui sa lase mandria deoparte si sa fie corecta in ceea ce face. In fond, politistul este aplicatia prectica a legii. Intrebarea este: ce facem atunci cand cel care este platit sa aplice legea- nu o respecta?

Comment

• @15lda:
                                faptul ca ai semnat pv-ul inseamna doar ca ai luat la cunostinta fapta ce ti se imputa, nicidecum ca esti de acord cu aceasta!
                                in aceasta ordine de idei, D-FENS se inseala amarnic.
                                Computer, did we bring batteries?... Computer?...

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google