Nesimtire?!(militia Si Gardienii)

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@kenjiro_sanga ...mare om... mare adevar
    P.S. Nu sunt politist bai, nu dati cu bolovani!

Comment

se trag din civili si sunt scoliti de un sistem format din spagari.

Comment

si asa in Romania e asa cum e, va da-ti seama ce ar fi fara politie.
        nu aveti de ce sa va luati si va luati de politai cu parcarile lor. cred ca nu e sofer care sa nu fi parcat aiurea vreodata.
        astia care parcheaza aiurea, civilii, nu sunt uscaturi? si cred ca sunt mai multi decat politaii care parcheaza aiurea.
        sigpic42.453.149

Comment

Pai politistul se cere sa fie un exemplu in respectarea legii. Halal exemple la noi.

Comment

tu nu trebuie sa faci ca ei, daca consideri ca e ceva rau...
            la cate se intampla la noi, asta cu parcatu` politailor e mizilic
            sigpic42.453.149

Comment

Legea e lege pentru toti. Ei sunt reprezentantii ei si cu atat mai mult trebuie sa fie atenti la respecterea ei si sa fie un exemplu pentru lege.
              Deci terminati cu prostiile ca nu au nici cea mai mica scuza pentru incalcarea legii. Si aici nu vorbim numai de parcare ci de toate faradelegile lor(depasiri pe linie continua, trecere pe rosu la semafor, e.t.c.).
              Asa ca in fata mea n-au nici o valoare si ii privesc ca pe niste oameni inculti, aroganti si cu ochii dupa bani. Respect legea, respect institutia in sine, dar de astia mi-e sila.

Comment

Originally posted by Alin0007 View Post
                Pai politistul se cere sa fie un exemplu in respectarea legii. Halal exemple la noi.
                Nu trebuie sa faci ce face popa, ci ce zice popa.
                sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

nu face nimeni un topic cu civili care parcheaza aiurea?
                  respecti legea? chiar asa? esti tu ala care merge legal si parcheaza corect?
                  ca nu au valoare pt tine zici acuma, de fata cu noi, da cand te trage pe dreapta se cam schimba foaia.
                  stiti voi, treaba cu vitejii si razboiul...
                  sigpic42.453.149

Comment

Popa e popa politia e politie. N-au nici o legatura una cu alta. Unu te invata sa-l iubesti pe Dumnezeu altul te invata sa respecti legea.
                    Unde-i lege nu-i tocmeala.
                    Si vad ca pe tread-ul asta eu va apar interesele si voi sunteti impotriva mea, asa ca ramaneti cu ei si sa nu mai va plangeti cand va amendeaza din oficiu si va cer spaga.
                    Numa bine domnilor. Cotizati la buzunaru lor in continoare.

hriberiu: deocamdata nu ma cunosti asa ca nu ma poti judeca. Habar nu ai cum ii respect eu pe ei ca sa vorbesti. Daca tu ii pupi, pupa-i in continoare. Mie imi vine sa-i scuip dar la asta ma abtin.
                    Last edited by Alin0007; 15 March 2010, 00:30.

Comment

Originally posted by Kovy View Post
                      Azi in timp ce asteptam sa se ridice bariera trece o masina linga mine si se opreste pe sens opus chiar in fata barierei. Cum au ridicat bariera el fiind prima se baga si dispare. Cu doua strazi mai departe, gasesc masina oprita in fata carciumei.
                      Asta chiar e nesimtire,adica o oprire neregulamentra se mai aceepta dar ce a facut el se incadreaza la suspendare permis.
                      Rusinee

Comment

Nu e rusine, e bataie de joc fata de conducatorul auto de rand. Si apropo poza aia e chiar buna de pus pe site-ul lor. Prea mare batjocura.

Comment

Politia aplica legea, politia NU este legea. Politia este OBLIGATA sa respecte legea rutiera in orice conditie exceptand interventiile si alte circumstante speciale, definite, ghiciti ce, tot prin lege.
                          Lumea se intreaba, dar pe ei cine ii verifica?
                          Raspuns: NOI, cetatenii!
                          D-astea exista aparate foto, video, plangeri oficiale, etc. Daca va e frica/lene/scarba sa faceti plangere, felicitari fratilor, le dati mana libera sa se comporte ca in exemplele de mai sus! Asa cum oamenii de rand nu dau fuga sa-si parasca apropiatii la Politie cand fac mici faradelegi de genul urinatului in public, asa nici politistii nu se dau pe branci sa se amendeze unii pe altii...
                          Nu va mai vaitati ca sunt varza "gaborii" si treceti la fapte, depuneti sesizari, plangeri, whatever la politie.
                          Va e frica de represalii? Incercati sa depuneti plangerea mai sus pe linia de comanda sau sa le trimiteti dovezile in mod anonim.
                          Atata timp cat la randul vostru respectati legea in sesizarea neregulii, faceti ceva sa opriti mizeria asta de care va plangeti! Postand poze pe Logan Club, nu faceti nimic in afara de a continua vaita inutila la adresa Politiei.
                          Stimati colegi, fapte, nu vorbe!!!
                          sigpic
                          ^Logan turbat (WIP)^

Comment

Mare dreptate ai Valentin. Si eu sunt de aceeasi parere, dar sunt multi cu frica in san inca. Politia isi batejoc de unii si ei pleaca capul.

Comment

nu odata mi s-a intamplat sa vad masina de politie, chiar si de jandarmerie, oprita pe a doua banda de mers (prima fiind ocupata cu masini parcate) si am fost nevoit sa incalc linia dubla continua ca sa pot trece de ei. cand am ajuns in dretptul lor am incetinit si i-am claxonat din pacate mai mult de atat nu am avut ce sa le fac. sau daca puteam sa le fac ceva, imi pierdeam tipul aiurea.
                              sigpic

Comment

Pai hai sa ne punem cu aparatu foto pe ei si sa le umplem adresa de mail cu poze. Cineva va trebui sa intervina pana la urma. Ei cand ne prind in of said nu ne iarta, noi de ce am face-o.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google