vasile, te linseaza baietii...
Nesimtire?!(militia Si Gardienii)
Collapse
X
-
Nu este de acolo ci de la obstretica si ginecologie.
Este ceva asistent sau sofer pe ambulanta.
Asta a declarat el pe alt thread,acum am vazut.
Vasile nu te supara dar nu mai lua apararea unor astfel de oameni din politie,,,ca nu are rost sa mai dezbatem aici si sistemul sanitar(spagile la doctori & asistenti).
Asta este o alta institutie de spagari si care te lasa sa mori si nu te mai aresteaza.
Scuze de off....dar omul nu este gabor.Last edited by Ivan Marian; 16 March 2010, 20:07.
Comment
-
[QUOTE=vasile78;551329]Nu m-au scos pe mine banii de la stat din foame, si nici nu ma tine nimeni cu forta in tara asta, asa ca puteti sa fiti someri cu totii ca nu mor eu de foame! Eu primesc bani pentru munca mea nu i-mi dati voi niciunul de pomana!
Deci Vasile si tu iei spaga pe munca prestata ca din cate stiu asa fac majoritatea celor din medicina?
Culmea este ca si eu am fost vreo 6 luni cu girofar la Biomedica si stiu sistemul.Recunosc ca si eu am luat bani de la doctorii(care luau de la pacienti) de pe ambulanta dar si eu am dat spaga la militieni.
Deci sa vorbim in continuare de Militie si sa nu mai dam in alte cele .
Comment
-
nu iau mai omule apararea nimanui, dar nu cred ca trebuie aruncat noroi peste o categorie de bugetari pentru ca un oarecare procent dintre ei abuzeaza sau cer spaga, pana la urma sunt categorii de bugetari fara de care ar fi haos, asa prosti, corupti si dezinteresati cum vor unii sa-i eticheteze! Nu am rude, prieteni si nici macar cunoscuti angajati in politie, nu am motive sa le iau apararea. Ca si comparatie, de aia ne crede toata Europa un popor de hoti, tigani si cersetori, pentru ca ne compara cu cei 10% sa spunem care au facut asa ceva la ei in tara. Azi am oprit in loc interzis si imediat a aparut unul de la Rutiera comunitara, l-am rugat frumos sa ma lase 5 minute cat intra sotia in farmacie si a inteles omul, eu trebuia sa-l scuip in ochi si sa-l fac spagar doar pentru ca asta am citit pe forum 30 minute mai devreme?
Comment
-
Vasile, eu nu-ti port ura si nu te linsez, chiar daca esti contra si te inteleg(iti aperi spatele)!
Imi pare rau doar ca ai degenerat discutia topicului. Aici trebuia doar sa postam imagini sau filmulete cu politisti jegosi prinsi in flagrant. Nu trebuia sa ne contram intre noi, mai ales ca tu totusi nu esti politist.
Si altceva: nu mai schimba discutia, aici vorbim numai si numai despre politisti jegosi, inculti, aroganti si pusi pe luat spagi. Nu vorbim de toti politistii si nu vorbim de alte categorii sociale.
Pai de ce sa-l scuipi? Ala si-a facut datoria. Si te-a inteles ca ai nevoie de 5 min, nu te lasa toata ziua si nici nu a luat spaga. Iar vorbesti degeaba!
Faptul ca avem nevoie de ei, le da dreptul sa fie inculti si spagari? Ii dam afara pe astia si aducem altii buni, asta e solutia.Last edited by Alin0007; 16 March 2010, 20:38.
Comment
-
cati dintre voi, care ati facut armata, ati observat ca unii gradati (militari in termen)cand se vedeau cu tabla pe umeri erau in stare sa dea si-n ma-sa? Asa si cu militienii: cand s-au vazut imbracati de stat si, de-abia coborati din caruta, au urcat in Logan-cel putin, s-au uitat cu atentie la arma din dotare si au zis:"eu sant cel mai tare"! Nu trebuie sa ne mire atitudinea lor,nu neaparat in trafic, ci in viata de zi cu zi. Incultura, lipsa de caracter si, de ce nu, lipsa de educatie fac din ei niste frustrati care cersesc respect din partea noastra, a cetatenilor de rand. Ce sa mai vorbim de puterea exemplului? Ce pot eu invata de la un militian care nu stie la ce foloseste pistolul din dotare, drept pentru care si-l pune la tampla atunci cand afla ca nevasta-sa l-a inselat cu alt militian?
Comment
-
Pai asa e la noi din cauza ca la academie se intra preferential. Prima data candidatii care au pe tata militian, a doua oara aia care au bani si 1 loc 2 maxim sunt pe bune.
Asta e crudul adevar. Oamenii destepti si cu carte stau acasa someri si babuinii astia aplica legea.
Comment
Comment