Radiere Masina?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Radiere Masina?

Sal! Am si eu o problema destul de delicata zic eu. Am avut o dacia 1310 inainte de logan pe care l-am vandut unui vecin fara acte , urma sa le facem, dupa un timp aflu k el a vandut-o mai departe, si nu mai pot sa dau de ala, cum procedez sa radiez masina. Eu i-am dat doar masina, si talonul , cartea de identitate este la mine. Cum fac sa o scot de la impozit pt k am inteles k nu se mai radiaza masina?

O varianta ar fi sa declari talonul pierdut si sa ceri la politie sa-ti elibereze altul . Dar nu cred ca vei face mare lucru pt ca iti trebuie un motiv pt radiere ( ex Remat , distrusa in accident ) , cred ca trebuie sa predai si placutele . Greu , de rezolvat . Mai este o varianta , sa declari placutele furate , ceri eliberarea altora si o radiezi pe motiv de dezmembrare pt piese dar trebuie facut si pasul cu talonul . Dar in acest caz gandestete ca un om nevinovat va circula cu masina neinscrisa . Prieten ca prieten dar eu iti recomand sa-l pui sa-l caute pe prietenul tau , el a vandut-o fara sa-ti ceara sa faceti actele cu urmatorul proprietar .
    B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Dar nu pot sa dau masina furata si sa zic k am pierdut talonul, sau sa-i zic k era talonul in masina cand a fost furata?

Comment

Si daca o dai furata si pe respectivul il opreste in trafic si conduce o masina data ca fiind furata si se dovedeste ca nu a fost furata ce pateste si cel care a dat-o furata ? Ghici ?

Pt situatia asta sunteti vinovati toti trei : tu , prietenul tau si cumparatorul . Ii poti face pocnind din degete rau unui om ? Singura ta varianta OMENESTE este sa-l cauti pe respectivul si apoi sa rezolvi situatia sau sa o accepti si sa ramana asa .

Dar si de aici iti vor aparea probleme probabil in viitor ( impozitul anual , greseli in trafic ale respectivului , radare , etc) . NU FACE CE AI SCRIS MAI SUS NICI CHIAR IN ULTIMA INSTANTA .
        Last edited by FLORIN77; 2 June 2008, 12:07.
        B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Da cam asa e, pana la urma daca nu vrea sa facem actele o sa fac chestia cu talonul si numerele si asta e daca il prinde ghinionul lui, nu am ce sa-i fac.

Comment

Sunt in aceeasi situatie cu o rabla vanduta...am inteles ca nu poate face I.T.P.-ul fara cartea de identitate.Poti da un anunt in ziar - de mai multe ori,in mai multe ziare in care sa avertizezi ca dai masina furata daca nu se prezinta in termenul dat de tine - si dai nr. contact.Multi fac asa si merge.Inclusiv eu am facut asta - acum am nr tel dar la care nu mai raspunde
            Alte idei?

Comment

daca ai fi facut macar factura la vanzarea masinii ai fi scazut-o de la impozit asa pune-l pe "prietenul tau" sa-l caute pe ala caruia i-a vandut masina sau daca nu sa-ti plateasca impozitul .
              CT-97-VIPsigpic

Comment

Nu mai faceti vanzari de masini fara a avea actele in regula!!!!
                Eu unul daca as cumpara o asemenea masina,fara acte,as merge numai cu 150 prin localitati si sa vezi distractie pe propietarul de drept al masinii.
                Cum justifica el amenda primita prin posta,precum si alte magarii?
                La fel a patit si taicamiu care a dat masina(dacia veche) unui tip care ia facut casa de la tara(fara acte) si pe urma sa te tii amenzi ce iau venit lui taicamiu prin posta de la radarele fixe din tara.
                Nici valoarea masinii nu mai acoperea valoarea amenzilor cumulate,iar tipul ala oricand poate sa ii aduca masina lui taicamiu in poarta si sa zica ca nu el a fost la volan.
                Asa ca este daraua mai mare ca ocaua pt o amarata de dacie veche.

Comment

Mersi Ivane, tare de ajutor ne-ai fost! Ma/ne asteptam la ceva constructiv,daca nu poti ajuta,nu ne bate la cap! Sfatul meu.
                  P.S. Ai tu dreptate pe undeva,sa fie invatatura de minte celor care urmeaza sa-si vanda masinile.

Comment

Update: masina a fost oprita in trafic si certificatul de inmatriculare cu tot cu numere de inmatriculare au fost retinute din cauza lipsei de RCA valabil.A fost aplicata si o amenda de 1000 ron.Situatie aparent ideala pentru mine,ca proprietar in acte. Dar: am fost la Politie ca sa vad daca pot ridica actele si placutele - degeaba.Agentul cu care am vorbit,pe langa mustrarile de rigoare,mi-a spus ca nu pot ridica actele fara dovada eliberata de ei. De dovada poate mai pot face rost,daca pot convinge cumva soferul sa mi-o dea,dar oare chitanta de la amenda platita nu trebuie sa o prezint? Aici e buba,pt.ca dobitocii aia la care a ajuns masina nu o sa plateasca amenda...cum sa zic,fara sa jignesc...sunt concetateni defavorizati,mexicani de ultima speta.

Una peste alta:
                    -cu masina nu se poate circula (legal).
                    -talonul si placutele sunt la politie
                    -eu am cartea de identitate a vehicolului
                    -cu dobitocii nu am ce discuta

Ce pot face? Cum pot sa pun mana din nou pe acte/placute ca sa pot radia masina? Imi pot cere sa fac RCA ca sa pot ridica actele? Chiar daca vreau sa o radiez?

Rog sa ma ajute in special cei care lucreaza in domeniu - daca sunt loganisti.Mersi.

Comment

Working...
                    X
                    Anulare DPF
                    Politica de Securitate Google