Ajutor,accident Cu Victima.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ajutor,accident Cu Victima.

Azi am avut parte de un eveniment nefericit,am dat peste o femeie.Dupa tot 'circu' a ramas sa merg cu ea la R.A.R. pentru teste.Intrebarea mea e 'o sa am probleme din cauza modificarilor..toba sport si bad-boy?'

toba sport si bad boy nu modifica modul de franare si de directie. la RAR se va verifica daca directia si franarea sunt in parametri. pe de alta parte daca victima are taieturi din cauza la muchiile capotei iti ridica talonul ca nu corespunzi la ITP (vezi RNTR)
    sigpic
    Ambition 1.5 dc

Comment

pai ai dat peste femeie pe trecerea de pietoni sau prin loc nepermis ,a venit politia ,a luat-o smurdul ,acum este prima oara cand aud de RAR dupa accident cred ca numai la accidente foarte grave se fac expertize si contra expertize la rar

Comment

Femeia traversa prin loc nepermis.Victima n-are decat umarul luxat,aveam vreo 30km/h.Daunele mele...
        Attached Files

Comment

mergi fuguta la politie si declara accidentul si conform legislatiei in vigoare si pt. ca idioata a trecut prin loc nepermis tu ar trebui sa ii ceri bani pt. ati repara masina si sa sti ca nu glumesc cand spun asta ,vaca vrea sa traga pe tine ,merge la intimidare ,nu ai ce cauta la RAR acolo ajung numai cazurile grave si cu experti in domeniu pt. a verifica masina .

Comment

Am sunat eu la 112 cand s-a intamplat accidentul.Am suflat,am dat sange.....Masina oricum o repar pe casco si firma de asigurari nu iese in pierdere.

Comment

la fata locului ai zis ca vrei sa mergi la politie ,ea tea refuzat sau ce sa intamplat ,dami mai multe imformati sa te ajut.

si ce mai cauti la RAR ,politia ce a zis esti de vina ????!!!!
              nu prea cred
              Last edited by gelica75; 15 July 2012, 20:23. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Nu ai ce cauta la RAR, doar politia si procuratura pot cere expertiza tehnica a masinii, dar numai in cazuri justificate, nu ca cineva confunda carosabilul cu trotuarul.

Daca presupunem ca victima deceda, te alegeai cu un dosar penal deschis si cu NUP pronuntat cam dupa 12 luni.

Daca persoana devine nesimtita, ia-ti avocat. O sa-i ceri daune morale deoarece te poarta pe drumuri DIN VINA EI.
                Stiu pe cineva care a plaltit deoarece copilul respectivei persoane a traversat prin loc nepermis. Pietonii nu au doar drepturi, au si obligatii.
                Last edited by mr.K; 15 July 2012, 20:28.

Comment

@KELBURTOS eu am trecut mai demult prin asa ceva, daca nu ai fost gasit baut stai linistit si pregateste-te pentru o perioada mai stresanta si pentru unele cheltuieli (expertize, nu mai tin exact minte). Daca pietonul a trecut prin loc nepermis o sa primesti in cateva luni NUP si il poti da in judecata pentru recuperarea daunelor tale (daca ai ce sa-i iei, al meu era paduche). In principiu situatia nu e de dorit dar nu e nici o tragedie pentru tine, succes!
                  P.S. Expertiza tehnica se face oricum daca sunt victime indiferent de gradul de vinovatie, nu va mai dati toti cu parerea degeaba.
                  P.S2. Se deschide dosar penal pentru vatamare corporala din culpa pana la dovedirea nevinovatiei, dupa aia NUP...
                  Last edited by vasile78; 15 July 2012, 20:27.

Comment

N-am vrut sa risc un dosar pentru 'fuga de la locul accidentului'.Am preferat sa vina politia ca sa-si faca meseria.N-am vorbit cu victima pentru ca ma enervam mai tare.Politia mi-a zis ca-i vina ei dar astea-s procedurile.Marti ma suna politistul ca sa dau declaratie.

Comment

Fiola si sangele...zero.Certati-va in alta parte.

Comment

Gelica si Vasile, de ce nu rezolvati problema in privat? Omul are necazuri si nevoie de sfaturi.

Politia mi-a zis ca-i vina ei dar astea-s procedurile.Marti ma suna politistul ca sa dau declaratie.
                        Stai calm, o sa tot dai declaratii. E pentru instrumentarea dosarului. Bine ca n-a crapat sau nu are ceva grav, sa aiba multe zile de spitalizare. Oricum, tot NUP primeai, dar erau mai multe de rezolvat de catre procuratura si te chemau de mai multe ori.
                        Last edited by mr.K; 15 July 2012, 20:36.

Comment

Omu' a dat de necaz si voi v-ati luat la intepat? Am sters flame-ul si este unicul avertisment, verbal.
                          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

in mod normal, declaratia trebuia s-o dai azi. sper ca n-ai dar carnetul sau talonul sau asigurarea, nici la militian, nici la pietont. vezi ca aia o sa-si scoata hartie de la iml, iar daca militia te scoate vinovat, esti bun de plata. daca e asa cum zici si nu esti de vina, insista s-o scoata pe ea vinovata si atunci ea primeste amenda, tu o di in judecata pe civil pt recuperarea banilor de reparatie. si da, expertiza r.a.r se face oricum, dar cu atat mai mult daca franele si directia sunt ok, ar trebui sa scapi. mi-emi miroase ca aia desi e vinovata, vrea ceva bani. ai grija...
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Toate actele mi-au fost inapoiate de catre politist.Victima lucreaza in politie.
                              Last edited by KELBURTOS; 15 July 2012, 21:02.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google