Ajutor,accident Cu Victima.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Si eu am patit o mai demult..Victima a avut doar vanatai pe la genunchi intrucat am lovit o cu lateralul masinii..Nu a vrut sa depuna plangere..Am fost cu ea la spital,politia a venit acolo,apoi am mers la locul faptei..Femeii i am asigurat toate analizele necesare..si bani pentru ziua pierduta de la munca(pe asta o supara cel mai tare).E u am mers o perioada cu dovada..Practic mi-au retinut carnetul pe 3 luni..toata distractia a durat din ianuarie pana in octombrie noiembrie.NU a fost necesar sa merg la RAR.
    Vrei sa te remarci ca fiind idiot?Atunci da quote la ultimul mesaj postat!!

Comment

eu nu stiu cum de n-au intocmit proces verbal, tie sau ei. cum adica mergi dupa 3 luni sa dai declaratie? de fapt, ce ma mir, azi am vazut o masina de retardati cu lampa pe dovleac tain o curba in fata unei masini, sa-l scoata pe ala pe un cap de pod, ca sa-i faca nu stiu ce, ca omul mergea in fata mea cu vreo 55km/h si n-a taiat nici o linie continua. tara lu' cashketa voda...
      Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Merg marti sa dau declaratie pentru ca am dat telefoane.Politistul mi-a zis ca normal trebuia sa-mi retina masina pana la expertiza.Suntem in Romania,fara telefoane....

Comment

in ce baza sa-ti retina masina? ca o vaca trece nesupravegheata strada? hai mah...lu ia i-or f@#$ una bucata amenda pt traversare neregulamentara? daca nu, de ce n-ai sunat la 112 sa zici ca un bou comite un abuz in serviciu? sa vezi ce miel devenea...
          Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

bai nene cum adica sa mergi cu masina la expertiza????

eu am patit ca tine pe bd.1mai acum cativa ani cu supernova si aveam acelasi daune ca tine arpoape. am sunat la 112 a venit salvarea l-a luat pe ala ca era lovit la picior si glezna dupa o ora a venit politia a facut masuratori mi-a luat toate actele si mi-au zis sa ma prezit la udriste pt declaratii imediat nu cand vreau eu.
            Accidentul s-a produs la ora 18.00, salvarea a venit imediat, militia a venit dupa 2 ore a facut masuratorile iar de la udriste am scapat la ora 4 dimineata asta ca am facut scandal si a plangere la comandat ca stateam ca prostu acolo si nu se ocupa nimeni de mine. Atunci pe Bucuresti era doar 2 politisti pt astfel de accidente. In 2 luni am primit NUP si raspunsul la plangerea care am inaintat=o comandantului.

Ori ne ascunzi ceva ori e altceva la mijloc
            sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Mie mi-au retinut masina pana a doua zi cand a venit expertul tehnic, nu exista atunci statie RAR in orasul respectiv, m-a pus ala sa franez, sa claxonez, sa semnalizez, etc, eu nu inteleg de ce va exprimati parerile daca nu cunoasteti procedurile?

Comment

si pe mine m-au rugat sa nu plec din localitate, ca masina trebuie sa fie expertizata, iar la r.a.r nu era nimeni la 10 seara, au zis ca sa n-o las in strada cu geamul spart, s-o bag la sectie in curte. a doua zi a venit nenea de la r.a.r, a zis ca nu-i nici un bai, desi n-aveam o toba, aveam suspensiile schimbate si gume 195/50R15. a verificat directia si franele, a semnat hartia ca masina e ok si basta. mi-au dat actele, a doua zi am plecat, fiecare in treaba lui. carnetul mi l-am primit dupa cca 30 de zile, timp in care am mers cu dovada. declaratia am dat-o imediat, nu dupa 4 zile.
                Last edited by Seba; 15 July 2012, 22:46.

Comment

Ciclul in cazul unui accident cu victime, in speta al tau cu traversare neregulamentara e urmatorul:
                  -suni la 112, victima e luata de salvare, tratata, apoi dusa la IML pt. expertiza zile de ingrijiri medicale.
                  -la locul accidentului vine echipa de CFL(cercetare la fata locului) a politiei, se fac masuratori etc.
                  - sufli in etilotest, te duci la IML pt prelevare sange insotit de politie.
                  - mergi la sectie pt declaratie si intocmirea actelor premergatoare pt. infractiunea de "vatamare corporala din culpa"(nu te speria asa e procedura)
                  -victima merge si ea la politie pt. declaratie(asta bineinteles dupa ce iese din spital, sau daca nu necesita spitalizare chiar atunci)
                  -masina ta se expertizeaza RAR... nu conteaza bad-boy si toba sport, se urmareste functionarea corecta a franelor si directiei
                  -ti se inapoiaza toate actele si esti liber
                  -dupa un timp dosarul tau ajunge la procuror care constata ca nu esti vinovat de comiterea infractiunii pentru ca victima a traversat prin loc nepermis iar in sarcina ta nu se poate retine nimic si ti se da NUP(neinceperea urmaririi penale).
                  - te intelegi cu victima pentru recuperarea pagubelor provocate masinii tale, iar daca nu va intelegeti o dai in judecata pe civil si iti recuperezi banii.

Cam asa decurge totul in cazul tau.
                  Ps. Avocat nu te sfatuiesc sa-ti iei, pentru ca daca tu esti nevinovat si victima a traversat prin loc nepermis procedura e simpla si nu prea ai nevoie de avocat, cheltui banii degeaba. Lasa avocatul pentru procesul civil, daca dai in judecata victima sa-ti recuperezi banii.
                  Last edited by Nepotu123; 16 July 2012, 02:00.

Comment

Bravo Nepotu123, simplu si la subiect, eu insa nu am vazut la ochi nici un procuror, dupa ce am platit expertiza dosarului am primit prin posta decizia NUP.
                    E posibil ca victima sa incerce un santaj, sa ceara bani sau beneficii, sa nu-i dai nimic ba chiar sa incerci sa-ti recuperezi pagubele. Rachierul peste care am dat eu a stat o gramada in spital (fractura deschisa) si mereu ma tiganeau neamurile sa le dau bani ca sa nu faca plangere, succes!

Comment

Originally posted by Seba View Post
                      eu nu stiu cum de n-au intocmit proces verbal, tie sau ei. cum adica mergi dupa 3 luni sa dai declaratie? ...
                      DC LA MINE TE REFERI...

Am uitat sa mentionez,eu am fost vinovatul..La masina s-au uitat sa vada ce pagube sunt,m-au intrebat dc am casco..erau minore..defapt nici nu contau,mai important e omul lovit..DAR nu au spus nimic de RAR..

Comment

Eu nu-mi bat capul pentru daunele masinii.O repar pe casco si mai departe e treaba firmei de asigurare sa-si recupereze banii.

Comment

Originally posted by Nepotu123 View Post
                          Ciclul in cazul unui accident cu victime, in
                          - sufli in etilotest, te duci la IML pt prelevare sange insotit de politie.
                          dar daca etilotestu indica valoarea 0 de ce mai trebuie sa iti ia sange?
                          sigpicMy black ride....http://www.loganclub.ro/forum/my_83_...5.html?t=42435

Comment

Originally posted by vasile78 View Post
                            Bravo Nepotu123, simplu si la subiect, eu insa nu am vazut la ochi nici un procuror, dupa ce am platit expertiza dosarului am primit prin posta decizia NUP.
                            E posibil ca victima sa incerce un santaj, sa ceara bani sau beneficii, sa nu-i dai nimic ba chiar sa incerci sa-ti recuperezi pagubele. Rachierul peste care am dat eu a stat o gramada in spital (fractura deschisa) si mereu ma tiganeau neamurile sa le dau bani ca sa nu faca plangere, succes!
                            Am zis ca dosarul ajunge la procuror... tu n-ai treaba, cum ai zis si tu, decizia de NUP o primesti prin mandat postal. Bani nu are ce sa-i dea victimei pt. ca ea s-a facut vinovata de producerea accidentului... din contra el are de luat bani de la victima, fie se intelege omeneste fie lasa instanta sa se pronunte.

vyalli: asa e procedura in cazul accidentelor cu victime, se iau si probe de sange chiar daca valoarea etilotestului e negativa.

Comment

Eu am suflat in fiola si am fost si la sange de 2 ori...

Comment

Originally posted by Nepotu123 View Post
                                vyalli: asa e procedura in cazul accidentelor cu victime, se iau si probe de sange chiar daca valoarea etilotestului e negativa.
                                La mine nu s-a luat sange..doar fiola..

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google