Suspendare Permis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Gata, m-am uitat si eu la clip... e clar cu ce specimen de cocalar avem de furca.
    Niki: la inceputul clipului cand vine pt. prima oara la masina si el vrea sa se dea jos se aude ca-i zice.
    Plus e vorba de indicatia de a avea cei 7 ani de acasa si de a nu te comporta ca un cocalar imputit plecat la capsuni in tari straine si venit cu impresii ca tu esti smecher si n-are nimeni ce sa-ti faca. Adica pfff aia nu stiu cu cine au de a face, el e cetatean irlandez, e miez, o sa vina personal ministrul MAI in genunchi la el ca sa-i returneze permisu si sa-si ceara scuze. Bine i-a facut!

Cristi_Xp: da, ai dreptate... apoi am vazut ca zice ca are permis irlandez. Dureaza ceva mai mult verificarea actelor straine.

Oare daca era in Irlanda mai avea tupeu sa faca figuri din astea, sa se ia in gura cu politistii? Sau era mielusel... ca altfel in 2 miscari era pe burta cu bratarile puse.
    Last edited by Nepotu123; 13 August 2012, 15:57.

Comment

nu mi s-a parut ca a facut figuri,s-a comportat cat de cat civilizat ,era doar mirat ca ramane fara permis probabil pentru atata lucru
      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by Nepotu123 View Post
        f) nerespectarea semnalelor, indicatiilor si dispozitiilor politistului rutier aflat în exercitarea atributiilor de serviciu;
        Asta e clar un abuz din partea politistului. Legea aia se refera la indicatii ce tin de siguranta traficului rutier, gen sa faca dreapta pe o strada pentru ca inainte este blocat, sau sa opreasca masina undeva, sau sa scoata masina in afara partii carosabile, sau..., nu ca a zis el sa stea in masina (daca o fi zis, eu n-am auzit) ca asa vrea el.
        Judecand dupa sistemul de mai sus, daca-mi zice sa stau in limba si eu nu vreau sa stau, imi ia permisul pentru ca n-am respectat "indicatiile" politistului?
        sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Acum intreb si eu,,nu dau cu paru",, In America ai voie sa iesi din masina daca politistul ala nu iti spune nimic in acest sens?
          Dar daca iti spune sa nu iesi din masina si tu totusi iesi...CE SE INTAMPLA?

Pe mine m-au oprit de 1Mai la tara la iesirea din localitate pt ca aveam luminile de intalnire stinse((UITASEM SA LE APRIND)). Am iesit din masina ,i-am dat actele dupa explicatiile de rigoare si cand polististul s-a dus la masina pt completarea PV mi-a spus sa ASTEPT IN MASINA.
          Acum daca eu ieseam pt un motiv oarecare,,pateam probabil ca cel de mai sus!

Comment

In America, daca nu stai cu mainile pe volan atunci cand politistul vine la tine, politistul deja desface capsa de la tocul care tine pistolul.
            sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.

Comment

Originally posted by vitriol View Post
              Asta e clar un abuz din partea politistului. Legea aia se refera la indicatii ce tin de siguranta traficului rutier, gen sa faca dreapta pe o strada pentru ca inainte este blocat, sau sa opreasca masina undeva, sau sa scoata masina in afara partii carosabile, sau..., nu ca a zis el sa stea in masina (daca o fi zis, eu n-am auzit) ca asa vrea el.
              Judecand dupa sistemul de mai sus, daca-mi zice sa stau in limba si eu nu vreau sa stau, imi ia permisul pentru ca n-am respectat "indicatiile" politistului?
              Acum esti serios... sau esti doar carcotas? Da, judecand dupa cele spuse mai sus daca esti carcotas si scoti cuvintele din context si le interpretezi cum vrei daca-ti spune politistul sa faci 10 flotari cu masina in spate si nu faci iti ia permisu. Sa fim totusi seriosi... .

Da, daca faci ca "jmecherul" din clip si te apuci sa filmezi si sa-i indesi camera in fata politistului adoptand si o atitudine superioara gen "bai rahatule eu te filmez n-ai ce-mi face" si deasemenea te duci la masina desi el ti-a spus sa nu faci asta probabil ca-ti va lua permisu', altfel nu.

Ps. Textul ala se refera si la "indicatia" sau "dispozitia" de a sta in masina.
              Last edited by Nepotu123; 13 August 2012, 20:05.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google