Termen ITP

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Termen ITP

ITP-ul la masina imi expira pe 13.09.2012. Datorita serviciului nu pot merge la inspectie decat pe 15 .09.2012. Credeti ca ar putea fi pe undeva(RAR, ITP-isti) vreo problema daca merg tocmai pe 15?

In mod normal, daca ITP a expirat ar trebui sa o duci pe platforma, poti merge la risc cu ea, dar daca te intalnesti cu vreo patrula, o sa ai probleme mari.
    Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

Salut.
      Sau o poti face mai devreme decat termenul la care-ti expira.Dar asta e cum crezi tu.Nu se decaleaza decat cu cateva zile.
      Numai bine.
      ps:sau o poti lasa langa o statie ITP din zona ta si mergi atunci cand ai timp liber.
      Un Logan----YNG-----
      Numai bine.

Comment

La unitatea ITP nu e problema daca ai depasit termenul, mergi acolo si-ti faci revizia. Eu am mers cred ca jumate de an (uitasem)...stiu cazuri de au mers peste un an cu ITP-ul expirat, au fost opriti si de Politie dar nu au verificat spatele talonului (termenul expirarii ITP-ului). Riscul mare e daca ai un accident, caz in care CASCO si RCA-ul nu-ti despagubeste nimic.
        In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Din cate am inteles acum exista o baza de date in care se inregistreaza data ultimului ITP, la fel si rovinieta si daca nu ai itp-ul le apare. nu sunt sigur dar asa am inteles de la un domn la care mi-am facut eu inspectia acu cateva zile in urma. am prins o discutie intre el si o alta persoana si asa am inteles. mentionez ca nu sunt sigur ca asa este.
          My ride

Comment

Originally posted by Mr.Sebi View Post
            Din cate am inteles acum exista o baza de date in care se inregistreaza data ultimului ITP, la fel si rovinieta si daca nu ai itp-ul le apare. nu sunt sigur dar asa am inteles de la un domn la care mi-am facut eu inspectia acu cateva zile in urma. am prins o discutie intre el si o alta persoana si asa am inteles. mentionez ca nu sunt sigur ca asa este.
            Asa este. Daca te opreste politia te verifica si ramai fara talon cu drept de circulatie de 15 zile. Dar I.T.P. nu poti sa-l faci decat la R.A.R. daca ai talonul retinut.

Comment

DACA te verifica, asa cum am zis mai sus, nu mereu se uita politistul la termenul de expirare al ITP, mai ales daca e masina noua.
              In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

am un coleg care a mers cu ITP-ul expirat aproape 2 ani pana l-a oprit Politia si i-a dat inapoi numai Anexa de la Talon si dovada de circulatie pe 15 zile. la risc poti sa circuli 2 zile, problema e daca ai vreun eveniment ca va trebui sa platesti din buzunar sau daca te-a oprit Politia ca amenda este maricica (cam cat 6 ITP-uri)
                LE - primul ITP l-am facut cu o saptamana dupa expirare la o statie ITP normala si nu au fost probleme, chiar a fost si echipa celor de la RAR in timp ce masina era in lucru si nu au comentat nimic
                Last edited by dani030669; 13 August 2012, 16:21.
                sigpic
                Ambition 1.5 dc

Comment

Am uitat sa precizez ca eu folosesc masina doar in week-enduri si in concediu. Cred ca voi risca si voi merge la ITP pe 15. Mersi ptr. sfaturi

Comment

eu zic sa nu risti!(fereasca domnul de un accident)

Comment

@petrica, parcheaza din timp (inainte sa-ti expire ITP-ul) masina pe strada cu statia ITP si las-o acolo pana in ziua cand ai timp sa-l faci, poti sa o lasi chiar in curtea lor (daca au loc) daca le lasi de un bax de bere... ;)

Comment

Pai daca tot ajunge linga statia ITP ,nu mai bine face si inspectia si apoi pleaca acasa.
                        Sfatul meu este sa faci itp-ul pina in data limita cind expira si elimini riscul unor complicatii care iti vor face o mai mare pierdere de timp si bani.
                        Faptul ca serviciul nu iti permite cred ca se poate rezolva mergind cu masina un apropiat/ruda.
                        Cu un telefon la statia itp poti afla daca este posibila varianta aceasta.La itp se verifica masina si actele sale in principal cine o aduce linga statie cred ca conteaza mai putin, de aceea un telefon poate lamuri situatia.

Comment

si daca o face cu cateva zile inainte nu este mai bine ? ce atatea probleme pentru cateva zile decalate ? decat sa stai cu stresul ...poate ma opreste...poate cine mai stie ce.

Comment

Eu l-am trimis pe tatal meu sa imi faca itp-ul desi mai aveam vreo luna pana imi expira
                            "light up the darkness" Bob Marley

Comment

Nu conteaza cine aduce masina, trebuie sa ai talonul, cartea de identitate a masinii si R.C.A. toate in original.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google