ITP-ul la masina imi expira pe 13.09.2012. Datorita serviciului nu pot merge la inspectie decat pe 15 .09.2012. Credeti ca ar putea fi pe undeva(RAR, ITP-isti) vreo problema daca merg tocmai pe 15?
Termen ITP
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Salut.
Sau o poti face mai devreme decat termenul la care-ti expira.Dar asta e cum crezi tu.Nu se decaleaza decat cu cateva zile.
Numai bine.
ps:sau o poti lasa langa o statie ITP din zona ta si mergi atunci cand ai timp liber.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
La unitatea ITP nu e problema daca ai depasit termenul, mergi acolo si-ti faci revizia. Eu am mers cred ca jumate de an (uitasem)...stiu cazuri de au mers peste un an cu ITP-ul expirat, au fost opriti si de Politie dar nu au verificat spatele talonului (termenul expirarii ITP-ului). Riscul mare e daca ai un accident, caz in care CASCO si RCA-ul nu-ti despagubeste nimic.In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Comment
-
Din cate am inteles acum exista o baza de date in care se inregistreaza data ultimului ITP, la fel si rovinieta si daca nu ai itp-ul le apare. nu sunt sigur dar asa am inteles de la un domn la care mi-am facut eu inspectia acu cateva zile in urma. am prins o discutie intre el si o alta persoana si asa am inteles. mentionez ca nu sunt sigur ca asa este.
Comment
-
Originally posted by Mr.Sebi View PostDin cate am inteles acum exista o baza de date in care se inregistreaza data ultimului ITP, la fel si rovinieta si daca nu ai itp-ul le apare. nu sunt sigur dar asa am inteles de la un domn la care mi-am facut eu inspectia acu cateva zile in urma. am prins o discutie intre el si o alta persoana si asa am inteles. mentionez ca nu sunt sigur ca asa este.
Comment
-
am un coleg care a mers cu ITP-ul expirat aproape 2 ani pana l-a oprit Politia si i-a dat inapoi numai Anexa de la Talon si dovada de circulatie pe 15 zile. la risc poti sa circuli 2 zile, problema e daca ai vreun eveniment ca va trebui sa platesti din buzunar sau daca te-a oprit Politia ca amenda este maricica (cam cat 6 ITP-uri)
LE - primul ITP l-am facut cu o saptamana dupa expirare la o statie ITP normala si nu au fost probleme, chiar a fost si echipa celor de la RAR in timp ce masina era in lucru si nu au comentat nimicLast edited by dani030669; 13 August 2012, 16:21.sigpic
Ambition 1.5 dc
Comment
-
Pai daca tot ajunge linga statia ITP ,nu mai bine face si inspectia si apoi pleaca acasa.
Sfatul meu este sa faci itp-ul pina in data limita cind expira si elimini riscul unor complicatii care iti vor face o mai mare pierdere de timp si bani.
Faptul ca serviciul nu iti permite cred ca se poate rezolva mergind cu masina un apropiat/ruda.
Cu un telefon la statia itp poti afla daca este posibila varianta aceasta.La itp se verifica masina si actele sale in principal cine o aduce linga statie cred ca conteaza mai putin, de aceea un telefon poate lamuri situatia.
Comment
Comment