Amenda Radar-AJUTOR!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda Radar-AJUTOR!!!!!

Baieti, vreau sa va cer un sfat.
    Astazi am luat o amenda in Fagaras. Locuiesc in bucuresti dar adresa din buletin este la Agnita, SB.
    Pe procesul verbal am scris ca nu recunosc fapta si vreau dovada, adica poza, si am semnat. Da, am fost asa de zapacita incat am semnat.
    Problemele mele sunt urmatoarele 2:
    1. Daca ma hotarasc sa platesc amenda, unde o platesc?? Eu locuiesc in Bucuresti.
    2. In cazul in care ma hotarasc sa fac contestatie, unde trebuie sa o trimit?? Banuiesc ca la Fagaras. Are cineva un model de contestatie??
    Amenda este de 100 lei sau 50 lei in 48 ore si 2 puncte. Cand expira cele 48 ore?? ( am luat amenda la ora 8.30). Pana la urma nici nu conteaza daca dau 50 sau 100 lei...

Va rog mult dati-mi un sfat. Maine dimineata o sa ma hotarasc, dupa ce citesc si sfaturile voastre!!

Eu zic sa o platesti,50 ron...Nu se merita sa te complici pt atat.Si eu am trecut prin ceva asemanator.Amenda o platesti in Bucuresti si o trimiti pe adresa lor,te interesezi la o sectie de politie,ceva de genul asta.Neaparat sa pastrezi chitanta,nu conteaza cat timp.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

1.Chiar daca ai semnat, spui ca la observatii ai specificat faptul ca nu recunosti fapta. Este un lucru bun pentru ca aveai de asteptat pana se gandeau sa-ti trimita p-v pe adresa de domiciliu, adica in Sb.
      2. Azi e duminica, nu e zi lucratoare, deci termenul de 48 ore incepe de azi de la 24.00, deci ai luni si marti la dispozitie
      3.Poti face contestatie, model gasesti aici :http://www.amenda.ro/amenzi_rutiere/...ere_permis.php
      4.Contestatia se depune la judecatoria Fagaras in termen de 15 zile
      5. Daca ai de gand sa depui contestatie, nu platesti amenda acum , iar daca o sa castigi, se anuleaza, daca nu platesti toata suma, de 100ron(nu stiu exact daca o platesti in 48 ore si castigi contestatia, vei putea primi baanii inapoi?)
      6. Amenda se plateste la orice sediu cec, inclusiv in Bucuresti. PASTREAZA chitanta
      7. Pentru a avea ceva sanse, din start, trebuie sa te prezinti la fiecare termen, la Fagaras
      Gandeste-te bine daca ai probe in favoarea ta.Daca poti, fa o scanare a p-v si trimite-mi-o, poate ne legam de una din cauzele ce duc la nulitatea p-v
      Nu sunt avocat, iti dau sfaturi din experienta si din discutie cu prieteni de la circulatie.
      Daca am gresit pe undeva, corectati-ma, dar nu va dati cu parerea aiurea

Comment

Multumesc!! Ma gandesc pana maine dimineata!!!

Comment

Parerea mea ca ptr 50 de RON nu se merita atat deranj

sigpic

Comment

Scanez maine dimineata pv-ul. Acasa nu am internet si am venit la birou ca sa scriu pe forum si nu am pv-ul la mine.. Maine dimineata scanez pv-ul..Este bine ca am la dispozitie si ziua de marti.....

Comment

Interesant site
              sigpic

Comment

Parerea mea este sa nu te complici pentru 50ron. Platesti in 48 ore (lucratoare), trimiti chitanta, dupa ce-i faci o copie neaparat si o pastrezi. In caz contrar birocratia e mare, pierdere de timp si bani , NU MERITA!
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

Ceasul de la bord imi indica putin peste 60 km (62-63km). GPS-ul imi indica 57 km.... Politistul a spus ca aveam 68 km/h!!!!!! Cat naiba aveam de fapt??

O sa plec acasa acum si revin maine dimineata!!! Abia astept sa citesc parerile voastre!
                  De suparare o sa beau o bere.... dupa ce parchez masina!!!

Comment

Permisul e mai important, sfaturile mele sunt bune pentru retinerea permisului. Doar pentru 50ron nu se merita, doar daca mai ai puncte "stranse", iar cu astea 2, se ridica permisul.

Comment

Originally posted by bluee View Post
                      Ceasul de la bord imi indica putin peste 60 km (62-63km). GPS-ul imi indica 57 km.... Politistul a spus ca aveam 68 km/h!!!!!! Cat naiba aveam de fapt??

O sa plec acasa acum si revin maine dimineata!!! Abia astept sa citesc parerile voastre!
                      De suparare o sa beau o bere.... Dupa ce parchez masina!!!
                      Daca s-a umblat la ceasurile din bord( ceva leduri) , se poate nu le fi pus la loc pe pozitie, si atunci iti da mai mult sau mai putin. Stii cum se zice, ceasul arbitrului si al sefului arata ora exacta......

Comment

GPS-ul arata foarte precis viteza.
                        Ceasurile din bord au o eroare dar in sensul ca arata mai mult decat ai.
                        Pe testate am verificat ca la 100 in bord ai deabea 90 real.
                        Daca ai contestat ar trebui sa dovedeasca cu ce au inregistrat ca aveai viteza pe care o zic ei si pe aceea o poti contesta prin cererea de verificare a RADAR-ului daca e calibrat calumea.

Dar dupa cum ziceau si ceilalti LOGANISTI pentru 50 RON nu merita sa te pui pe drumuri cu toate prezentele in INSTANTA ca sa poti castiga, asta doar daca cele 2 puncte se aduna cu ce mai ai si iti ridica permisul.

Comment

Din cate cunosc fotografia ce constituie proba se transmite de catre politie doar la solicitarea instantei de judecata. Deci ca sa vrei sa vezi exact proba trebuie sa faci contestatie in instanta, unde daca castigi nu mai platesti iar daca pierzi platesti amenda intreaga.
                          It's nice to be important but it's more important to be nice!

Comment

Eu zic sa o platesti. Daca faci contestatie o sa dureze mult pana la solutionare si nu merita.
                            Viteza reala e cea data de GPS, fara nici un km/h in plus sau in minus.
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Deci parerea mea ca nenea politistu a cam aporximat el, sau a confundat masina.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google