Amenda Radar-AJUTOR!!!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

O intrebare : Esti sigura ca aveai acei 57 km/h pe GPS in momentul in care te-a luat radarul ? Poate aveai mai mult si ai incetinit si dupa ce ai incetinit ai vazut acei 57 km/h

Comment

Sper sa iti achiti amenda ,si cum ai primit numai sfaturi bune ,fati o copie si trimite-le chitanta ,la Fagaras, greu o scoti la cap cu baietii ,sunt patit si nu are rost sa-ti aprinzi alte paie in cap ........Toate cele bune .......
      http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

Ai aici un model de contestatie ! Bafta! Mai am si niste metode prin care poti combate un aparat radar! Daca le vrei....PM
        Attached Files
        sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

M-am hotarat sa platesc amenda..Mai am niste puncte tot pentru radar, dar inca stau bine, in sensul ca nu imi pierd permisul...
          Astazi ma interesez exact unde pot plati si maine dimineata platesc...
          O sa-mi cumpar un detector de radar..
          Multumesc pentru sfaturi!!!

Comment

Daca in loc de gps aveai detector (care e mai ieftin) sigur nu citeam topicu' asta

Comment

Ai dreptate!!!!

Comment

Din pacate am...Desi as fi vrut sa nu am...

Comment

Eu daca as stii sigur ca am avut 57 si nu 68 as merge pana in panzele albe,nu e chestie de bani, e chestie de furt,jaf...Etc...
                  Puteai sa le ceri si tu certificatul care atesta daca aparatul lor radar este avizat metrologic.

Comment

Date despre radar, certificat, viteza surprinsa nu se obtin decat cu ajutorul judecatorilor

Comment

Originally posted by bluee View Post
                      ...Mai am niste puncte tot pentru radar, dar inca stau bine, in sensul ca nu imi pierd permisul...
                      ..'O sa-mi cumpar un detector de radar..
                      Multumesc pentru sfaturi!!!
                      Din cate vad iti place viteza si inca nu ai un detector?Cutiuta aia poate face minuni,totusi sa nu te bazezi 100% pe el.Eu am de peste un an detector si sunt multumit de el,nu am luat nici o amenda de viteza.Totusi in localitati nu trec de 80 km/h,sau incerc.
                      Mult succes in continuare!
                      Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Baieti, am platit amenda...M-am tot gandit la radarul acela si mi-am dat seama ca am vazut o masina a politiei, CU RADAR pe ea, cu 2-3 km INAINTE de intrarea in Beclean...
                        Desi am platit amenda, vreau sa cer si fotografia...In localitatea Beclean sigur nu am mers cu 68 km/h.... Vreau sa lamuresc problema asta, pentru mine pur si simplu. Nu vreau banii inapoi...

Comment

Ca sa obtii fotografia trebuie sa ii actionezi in judecata, asa ca nu merita.
                          Cel mai nou proiect auto din România!
                          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Stiu ca trebuie sa ii actionez in instanta...Si stiu ca nu merita, mai ales ca am platit amenda..... Dar ma gandesc ca poate pot demonstra ca radarul era amplasat in afara localitatii... Mi-ar placea sa vad poza...

Comment

Bluee, nu mai semna nici un proces verbal, ca inseamna ca esti de-acord cu garcea. Putin scandal nu strica, pentru ca pe langa amenda am vazut ca ai primit si 2 puncte. Si eu am primit amenda 50 lei si 2 puncte recent pentru ca am stationat in loc "neregulamentar" si am facut un scandal monstru, aproape m-am luat la bataie cu garcea, pentru ca acolo stau parcate zilnic 2 BMW-uri (X5 si seria 7) si de aia nu se ia. Dupa scandal mi-au scazut amenda la 25lei pentru ca i-am amenintat ca ii denunt sefului politiei pentru ca nu isi fac tot timpul treaba (nu ii amendeaza pe aia doi cu BMW). Amenda nu am platit-o si nici nu am semnat nimic.
                              sigpic
                              Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

Ieri m-au oprit pe Antiaeriana , cica aveam peste 60km/h... Eu stiam ca este radar ptr ca faceau cei de pe contrasens cu farurile...Politistii mi-au spus ca au pus radarul sa "piuie" peste 60km/h.... M-am certat cu ei si le-am spus ca cer poza!!!! Si le-am mai spus o chestie, care m-a salvat si anume: desi conduc o masina inmatriculata in SB si sunt femeie la volan, nu inseamna ca sunt proasta!! Si pe langa asta locuiesc in Bucuresti...
                                Mi-au dat actele si mi-au spus drum bun!!!

Cred ca la faza cu piuitul au facut misto de mine!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google