Ai masina tunata? Ai stroboscoape prin laterale? Scrie ceva pe masina? Iesi cu ceva in evidenta?Pai daca nu te tii tare o sa ai probleme cu organele........ Apropo ai ajuns acasa ?
Amenda Radar-AJUTOR!!!!!
Collapse
X
-
-
Nu ies cu nimic in evidenta... Maine pe la ora 12 plec din bucuresti... In mod normal fac 5 ore de la munca pana la agnita... Sper sa ajung repede acasa ptr ca ceva treaba maine..Poate vin vineri pe la tine ptr ca ma intereseaza un obiect de mobilier...
Eu ma cert cu politistii.... Ma enerveaza rau cand se leaga de mine..Eu sunt blanda, calma, atenta in trafic, respect culoarea rosie a semaforului si linia continua..... Singura problema este ca sunt FEMEIE la volan...
Comment
-
Originally posted by bluee View PostEste a doua oara in 10 zile...Probleme de genul asta am mai avut......
inca 3 amenzi si ma apuc sa scriu la "loganisti asupriti de mame"
Comment
-
Nu stiu cum sunt toti politistii, eu am luat o singura amenda de viteza, asta vara, ma luat intre Bacau si Piatra Neamt, o masina galbena. Am fost tras pe dreapta, politisii sau prezentat frumos, miau spus pentru ce mau oprit, ma rugat sa ma duc la masina la ei sa vad inregistrarea, mam dus, a derulat caseta, era clar: aveam 72 km / h in localitate. Clar, si fara obiectii. Miau cerut documentele, si intre timp, iam intrebat de ce se refuza derularea casetei, si aratarea dovezii soferului. Miau spus ca nu stie, dar ei intotdeauna deruleaza, ca sa nu existe discutii. Am semnat PV, eram vinovat, deci nu aveam ce sa discut, si oamenii au fost si corecti. Mi sau parut super ok, si la sfarsit mau sfatuit sa merg mai incet, miau urat toate cele bune. Asa as vrea sa fie toti politaii. Numai bineCand viata iti intoarce spatele, nu fi fraier, pune-i mana pe cur
Comment
-
Mai rar asa ceva. Deobicei nu se arata inregistrarea, de fapt mai in toate cazurile.
Comment
-
In cazurile in care nu se arata inregistrarea nu semnati procesul verbal , faceti contestatie nu costa absolut nimik ! Tot procesul se face pe bani statului! Iar in tribunal aveti 80% sanse sa scapati doar cu avertisment
Am prieteni care au fost prinsi cu 104 km la ora in localitate , la ora 1 noaptea au facut contestatie si o tin in proces de peste 6 lunips : pe durata procesului ti se returneaza carnetul iar numa dupa sentinta il va preda probabil pentru o luna
) el chiar nu vrea sa scape din acest caz dar nu vrea sa lase carnetu acuma cand e perioda concediului
Degeaba gandesti daca esti prost!
Comment
-
Originally posted by bluee View PostCand vad ca ma trage pe dreapta imi vine sa urlu..... Norocul meu este ca sunt buna de gura si uneori mai scap....sigpic
Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA
Comment
-
Dacă ai plătit amenda, adio contestaţie (cu privire la amendă). Nu mai poţi contesta PV. Adică îl mai poţi contesta, că nu te opreşte nimeni, numai că la primul termnen de judecată ţi se va respinge contestaţia, ca rămasă fără obiect (pentru că prin plata amenzii ai recunoscut fapta). Eventual mai poti ataca în instanţă doar alte aspecte legate de poliţişti, de comportamentul lor, dar asta deja este alt capitol (mai rar întâlnit pe la noi şi şi mai rar câştigat la instanţă).
Într-o altă ordine de idei: am detector rada - foarte bun (te ajută cât poate, numai să ai o viteză rezonabilă în momentul când începe să piuie.... Astfel încât să ajungi la viteza legală înainte să te ia radarul).
În al treilea rând: - corectă afirmaţia legată de GPS- aceea este viteza reală. Şi adevărată şi situaţia legată de faptul că majoritatea politistilor nu te opresc dacă ai viteza reală până la maxim 60 km/h în localităţi (şi ei ştiu că pe vitezometrul maşinii nu se indică viteza reală, ci mai mult şi mai ştiu şi că noi, ca şoferi, cunoaştem acest aspect). Aşa că este un fel de convenţie tacită cred, ei ştiu şi noi ştim. Eu merg oficial cu 60 în localităţi şi 80 pe DN1, 100-110 în afara localităţilor, depinde de drum. Până acum, nicio amendă legată de viteză.
Neoficial, o mai comit şi eu, dar detectorul şi faptul că mai ştiu pe unde sunt camere, m-a ajutat până acum.
Comment
-
Păi să nu mai iei bluee.... Am încercat ieri o zi normală fără maşină (după 2 ani de mers cu maşina zilnic). Am lăsat-o pur şi simplu în parcare din diferite motive (mişcare în aer liber - drum casă-servici şi înapoi în total 2 h, economie benzină, mediu, etc. ). N-a fost bine deloc, parcă am avut o piatră de moară legată de picioare....Aveam nevoie de o zi de 48 de ore ca să rezolv tot ce aveam de rezolvat. Deci: ai grijă să nu rămâi fără maşină (adică fără permis)
Comment
Comment