Suspendare Permis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Suspendare Permis

Salut , acum o saptamana si ceva am ramas fara permis mai am o dovada valabila inca 6 zile ...
    sunt curios si vreau sa mai aflu niste pareri...Ca in legislatie nu am gasit asa ceva : eram intro parcare ( Bricostore Orhideea , probabil cei din bucuresti o stiu ) de 1 an de cand lucrez acolo in acea parcare se acorda prioritate celui ce venea pe "drumul principal" care ducea spre iesirea , dar in acea zi de duminica politistul a decis ca este o intersectie si ca eu nu am acordat prioritate de dreapta.... Un alt sofer a carui masina parcata a fost lovita in urma coliziunii a incercat in repetate randuri sa ii explice acelasi lucru ca tipul care venea din dreapta in parcarea aia trebuia sa dea prioritate in schimb ala a iesit brusc in fata mea si nu am avut nici o reactie.. ...Am luat 300 lei amenda si 2 luni suspendare...

Voi ce parere aveti...Atasat am pus schita accidentului
    Attached Files
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Cred ca cel care este pe drumul principal are prioritate.Acum stau si ma gandesc,cei care ies din parcare(dintre masinile parcate)nu au nici un semn,Stop sau Cedeaza trecerea,pt a nu confunda cu Prioritate de dreapta.
    Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Dupa cum am spus si mai sus....Existau stalpi cu cedeaza trecerea si pe partea cealalta...Acum au mai rasmas doar semnele de unde au fost taiati si "luati ...Furati" nu se stie....Daca nici cei de la brico nu stiau ce sa zica despre stapii aia...Si politisul a intrebat " Existau semne acolo in momentul accidentului ?? Eu : nu ,dar..... . Politistul : Vinovat , amenda si suspendare . "
      1.6 mpi cu un strop de redbull
      Respect pentru ca imi pasa

Comment

Cunosc zona respectiva, cel de pe drumul principal are prioritate. Trebuia sa mergi la conducerea Bricotstore si sa iti confirme chestia asta.
        Cel mai nou proiect auto din România!
        Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Gaborii nu se baga la incidentele din parcari private , nu au nici o treaba . La tine cum de s-au bagat ?
          B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Politia nu are dreptul sa ia decizii in spatiile private. Scrie asta si in legislatia rutiera. Imi pare rau oricum pentru ce s-a intamplat. masina arata rau?
            Ambition

http://www.loganclub.ro/forum/golane...s-t2538p9.html

Comment

Depune contestatie . La tribunal .
              B -X X - DDF x 2

Comment

Contestatie la comandantul politiei, si poate reusesti sa-ti scapi permisul.
                Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

In parcarea privata, nu-i treaba politiei. Numai daca voi nu va intelegeti ajungeti la politie. Dar chiar sintr-o parcare privata, regulile de circulatie ar trebui sa fie tot alea de pdrumurile publice. Acum, politistul are si el dreptate, nu conteaza ca erau semne, la momentul accidentului nu au fost acolo semnele de reglementare a trecerii prin respectiva intersectie si legal esti vinovat, pot aia de la supermarket sa confirme pana se inverzesc ca acolo era odata "cedeaza trecerea". Nu-i normal ce s-a intamplat, sa dispara semne peste noapte, dar noi soferii suntem obligati sa conducem dupa semne, nu dupa cum stiam noi cu 2 zile inainte ca se desfasura circulatia in zona respectiva. Si eu am intrat pe interzis pe o strada pe care ani de zile aveam prioritate. Noroc ca nu m-a vazut garcea...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by r3duc View Post
                    Politia nu are dreptul sa ia decizii in spatiile private. Scrie asta si in legislatia rutiera. Imi pare rau oricum pentru ce s-a intamplat. masina arata rau?
                    in spatiile private, gen parcari, se aplica aceeasi legislatie ca in spatiile publice :-), daca nu exista indicatoare de reglementare atunci se aplica regula prioritatii de dreapta. (asta scrie la intrare cam la orice spatiu de parcare privat, cel putin aici in TM).

S.

P.S.: probabil nu se aplica in toate, dar in marea majoritate am vazut ca scrie ca se aplica.

Originally posted by florin.Vlad View Post
                    Salut , acum o saptamana si ceva am ramas fara permis mai am o dovada valabila inca 6 zile ...
                    sunt curios si vreau sa mai aflu niste pareri...Ca in legislatie nu am gasit asa ceva : eram intro parcare ( Bricostore Orhideea , probabil cei din bucuresti o stiu ) de 1 an de cand lucrez acolo in acea parcare se acorda prioritate celui ce venea pe "drumul principal" care ducea spre iesirea , dar in acea zi de duminica politistul a decis ca este o intersectie si ca eu nu am acordat prioritate de dreapta.... Un alt sofer a carui masina parcata a fost lovita in urma coliziunii a incercat in repetate randuri sa ii explice acelasi lucru ca tipul care venea din dreapta in parcarea aia trebuia sa dea prioritate in schimb ala a iesit brusc in fata mea si nu am avut nici o reactie.. ...Am luat 300 lei amenda si 2 luni suspendare...

Voi ce parere aveti...Atasat am pus schita accidentului
                    Daca nu e semn ca drumul principal e drum cu prioritate, atunci nu prea ai ce face. Nu inseamna ca si este cu prioritate doar ca e drum principal.

Cum nu mai e cedeaza acolo, esti vinovat, legal vorbind.
                    Nu conteaza ca a fost sau nu indicatorul mai demult acolo.

De aia e bine sa arunci privirea si la indicatoarele de pe directia cu care te intersectezi ca sa fi sigur (si in legislatie spune parca...)

S.
                    Last edited by Seba; 25 June 2008, 13:03.
                    I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

)) asta numa in Romania e posibil,cand te intersectezi cu o straduta,sa stai sa te uiti sa vezi ce semn are ala ,apoi sa treci
                      Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Originally posted by valeriu61 View Post
                        Asa este , ma gandeam la cu totul altceva .
                        B -X X - DDF x 2

Comment

Originally posted by Cristi_Xp View Post
                          )) asta numa in Romania e posibil,cand te intersectezi cu o straduta,sa stai sa te uiti sa vezi ce semn are ala ,apoi sa treci
                          era sa-ti dau o replica ... :-) dar ma abtin ...
                          vezi de aia iei tu cerbi pe capota, ca nu te uiti dupa indicatoare "Atentie animale" ;-) .. Condusul preventiv nene...Mai invata :P

Scuze de off-topic.

S.
                          I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Originally posted by valeriu61 View Post
                            contestatie se poate face doar la tribunal, nu la seful politiei

Comment

In probleme privind suspendarea permisului la Garcea sef .Pt amenzi la tribunal .
                              B -X X - DDF x 2

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google