Suspendare Permis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

@ reduc - masina am si scoso din service ....Am avut un prieten care lucreaza la un service si fac masini pe casco

@ tuturor - nu prea aveam cum sa ma inteleg cu tipul respectiv ptr ca masina lui a fost avariata destul de mult...( amandoi aveam vreo 15-20km/h) si chiar nu aveam nici un chef de targuiala cu tipul....S-a intamplat...Asta e...Vroaim doar sa mai aflu niste pareri ca poate pe viitor ma ajuta acum trebuie sa ma duc pe 30 iun la Udriste sa dau testul ala si imi scade la 1 luna "sentinta de suspendare" exact pana in august...Cand incepe concediul ) pana atunci stau linistit in banca mea...Cu husa pe masina si cu abonamentul de metrou in buzunar

alta intrebare : Daca am permisul suspendat pot sa ma duc sa depun dosarul ptr examen moto si sa dau inainte sa expire suspendarea ?? Inca nu am ajuns in pipera sa intreb sigur acolo si nici aia de la scoala nu stiau (sunt primul caz - cica daca afli sa ne spui si noi sa stim ) )

multumesc tuturor pentru raspunsuri. Conduceti cu grija..
    1.6 mpi cu un strop de redbull
    Respect pentru ca imi pasa

Comment

Lovitura a fost in lateral stanga sau in potbagajul celui care a iesit din parcare?

Comment

Lateral stanga ptr el....Daca te uiti la postul nr 1 vezi schita....
        1.6 mpi cu un strop de redbull
        Respect pentru ca imi pasa

Comment

Deci tu mergeai pe drumul principal, si el venea dupa drumul secundar...Automat cand iesi intr-un drum principal trebuie sa schitezi ceva.
          Politaiul ala e prost ???? ce pana masii..uite asa ramanem fara permis..si luam amenzi din senin..trebuia sa i zici..daca era pl lui in locul tau..eee..ce facea..ii acorda prioritatea lui la prostul ala...uite ce se intampla cand dai de 2 mocofani .
          Fa contestatie !!!..Adica terminatul care intra in tine..El este nevinovat..Il si tavaleam putin.
          Last edited by Alex21; 26 June 2008, 02:13.

Comment

Originally posted by florin.Vlad View Post
            @ reduc - masina am si scoso din service ....Am avut un prieten care lucreaza la un service si fac masini pe casco

@ tuturor - nu prea aveam cum sa ma inteleg cu tipul respectiv ptr ca masina lui a fost avariata destul de mult...( amandoi aveam vreo 15-20km/h) si chiar nu aveam nici un chef de targuiala cu tipul....S-a intamplat...Asta e...Vroaim doar sa mai aflu niste pareri ca poate pe viitor ma ajuta acum trebuie sa ma duc pe 30 iun la Udriste sa dau testul ala si imi scade la 1 luna "sentinta de suspendare" exact pana in august...Cand incepe concediul ) pana atunci stau linistit in banca mea...Cu husa pe masina si cu abonamentul de metrou in buzunar

alta intrebare : Daca am permisul suspendat pot sa ma duc sa depun dosarul ptr examen moto si sa dau inainte sa expire suspendarea ?? Inca nu am ajuns in pipera sa intreb sigur acolo si nici aia de la scoala nu stiau (sunt primul caz - cica daca afli sa ne spui si noi sa stim ) )

multumesc tuturor pentru raspunsuri. Conduceti cu grija..

Cred ca da .
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Originally posted by Silviu View Post
              era sa-ti dau o replica ... :-) dar ma abtin ...
              vezi de aia iei tu cerbi pe capota, ca nu te uiti dupa indicatoare "Atentie animale" ;-) .. Condusul preventiv nene...Mai invata :P

Scuze de off-topic.

S.
              din cunostintele mele s-a scos condusul preventiv din codul rutier.
              astia mai batrani mai stiu de asa ceva.
              Fuarte Nervos !!!

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
                Deci tu mergeai pe drumul principal, si el venea dupa drumul secundar...Automat cand iesi intr-un drum principal trebuie sa schitezi ceva.
                Politaiul ala e prost ???? Ce pana masii..Uite asa ramanem fara permis..Si luam amenzi din senin..Trebuia sa i zici..Daca era pl lui in locul tau..Eee..Ce facea..Ii acorda prioritatea lui la prostul ala...Uite ce se intampla cand dai de 2 mocofani .
                Fa contestatie !!!..Adica terminatul care intra in tine..El este nevinovat..Il si tavaleam putin.
                "principalitatea" sau "secundaritatea" unui drum o dau semnele de circulatie. Neexistand semne, se aplica ce? Regula prioritatii de dreapta...
                nu se conduce o masina dupa cum stiam ca erau semnele acum 2-3 zile, ci dupa cum sunt la momentul cant treci pe acolo. Daca tu azi la ora 12:30 intri intr-o intersectie pe verde, maine la 12:30 vei intra ca orbetele, chiar daca e rosu si-i vei explica politistului ca ieri a fost verde?
                si politaiul ala nu e prost. Aplica legea la situatia data. Nu e indicator si gata. Deci drumul principal a devenit secundar prin eliminarea indicatorului care stabilea prioritatile de trecere. Ce-i asa de greu de inteles?
                dupa regulile de circulatie, cine-a intrat in cine? Exact pe dos de cum zici tu...Chiar vrei sa platesti si daune la proces civil pt vatamare corporala? Bune sfaturi dai, sa-l tavalesti pe ala care e nevinovat, dar a avut nesimtirea sa-ti taia calea pe un drum unde tu chiar nu aveai prioritate
                Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Originally posted by kAndrrei View Post
                  din cunostintele mele s-a scos condusul preventiv din codul rutier.
                  astia mai batrani mai stiu de asa ceva.
                  ai dreptate s-a scos

de aia n-am zis "ai obligatia" ci "de aia e bine sa" si tot de aia am zis "parca era" (nu eram sigur ca mai este)...

oricum e un lucru bun zic eu, cel putin partea cu indicatoarele, nu e greu sa arunci o privire si peste drum sa vezi ce indicator este ... Asta daca vrei sa te feresti de astfel de accidente ... Din neatentie :P

S.
                  I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Buna! Saptamana trecuta sambata am mers la Brasov si in jud brasov acolo in padurea aia cu serpentine am depasit chiar in curba un microbuz iar in celalalt curba ma opreste garcea si imi cere CI,talonul si permisul. Dupa 20min revine si imi zice ca am suspendat permisul timp de o luna, si amenda 200ron la care platesc 100 in 48de ore. Problema este ca eu sunt din mures si a zis ca chitanta care primesc la plata trebuie s trimit la brasov. Cine stie cum si la ce adresa sa trimit??? Mersi anticipat
                    I HAVE A !sigpic
                    fara linkuri externe in semnatura

Comment

Cel mai bine mergi la sediul Politiei din Mures si intrebi adresa de destinatie pentru o chitanta, catre Brasov. Si sa nu uiti sa o trimiti recomandata...
                      Cel mai nou proiect auto din România!
                      Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Tatei i-a fost suspendat permisul pe motiv de neacordare de prioritate. Acum trebuie sa dea examen ca sa-l recupereze, sau dupa perioada de 2 luni de sanctionare il poate ridica fara examen?
                        MX-5 1.6 110cp 12.01.12(fab.2002)

Comment

Andrei cum ii aia ,,trimiti recomandata'' imi explici te rog?
                          GXG Tatal tau nu trebuie sa dea examen ci dupa doua luni merge dupa ea.
                          I HAVE A !sigpic

Comment

X@by.. Adica chitanta prin care ai platit amenda sa o pui la posta recomandat cu confirmare de primire as adauga eu.Inainte de a pune chitanta in plic fa-i o copie xerox si pastreaza copia.
                            Last edited by valeriuciprian; 18 August 2008, 13:37.
                            sigpic

Comment

Acum am fost la plata si mi-au dat adresa I.P.J BRASOV, si au spus ca sa trimit copia chitantei nu originalul.
                              I HAVE A !sigpic

Comment

Trimite copia daca asa ti-au spus.
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google