Era in spatele tau la 2-3 masini...12-15m aprox...bun..ce viteza trebuia sa aiba ala ca sa te "prinda" in timp ce efectuai tu manevra de viraj la dreapta? 80-100km/h..nu crezi ca e foarte putin probabil?? Accepta ca ai gresit si asta este..pe viitor fii mai atent si mai studiaza legislatia rutiera
Prioritate Mers In Paralel Pe Aceeasi Banda
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Originally posted by nightboy View PostDa, voiam sa parchez. Si totusi m-am asigurat si am si semnalizat, dar nu am vazut nimic.Originally posted by nightboy View PostRepet, NU L-AM VAZUT desi m-am asigurat in oglinda!Originally posted by nightboy View PostRecapituland eu practic cica nu m-am asigurat...desi m-am asigurat dar nu l-am vazut,Originally posted by nightboy View Post... de unde sa-l vad...?Originally posted by nightboy View Post[B]FRATILOR! Cat de atent sa fiu?! M-am asigurat + semnal din timp! Nu am vazut nimic! Jur!Originally posted by nightboy View PostPai nu l-am vazut asta-i clar, daca-l vedeam il lasam sa treaca pe dement.Originally posted by nightboy View PostNu era in unghiu mort omule...el venea din spate cu viteza. ce e greu de inteles? chiar asa dam dreptate la toti dobitocii pamantului. o sa ajungem ca in india.
Ori eu m-am dus cu capul,,ori numai stiu/inteleg ce citesc? Ai declarat in 5 posturi ca nu l-ai vazut? Ba mai mult,,,te-ai si jurat!
Cum dracu era ala in spatele tau,,,dar NU L-AI VAZUT in momentul efectuarii manevrei? Daca nu l-ai vazut,,esti vinovat 100%,,pt ca ala iti spun sigur ca era in UNGHIUL TAU MORT.
Cum poti spune ca nu era acolo din moment ce nu la-i vazut? Tocmai asta e ideea,,,ala era in unghiul tau mort si deaia nu l-ai vazut la timp. Trebuia sa intorci capul spre dreapta OBLIGATORIU pt astfel de situatii.
Tot ce iti doresc este sa castigi in instanta,,,dar sincer nu iti dau sanse nici 0,1 %! Bafta,,si aici am incheiat discutia cu tine.
Las pe altii mai priceputi sa o faca!
Comment
-
Nu vreau sa tin cu ursul , dar asta e al doilea topic in care un om vinovat vine si se plange ca e nevinovat...fratilor va inteleg supararea, probabil multi dintre noi ar fi procedat la fel,dar macar nu mai postati pe forum...
Ai spus clar ca nu l-ai vazut, deci ori el era o fantoma, ori era in unchiul tau mort cum zice colegul de mai sus, si daca era in unghiul tau mort esti vinovat.
Daca era fantoma nu cred ca esti vinovat.sigpic
Comment
-
Originally posted by dannyx78 View PostEra in spatele tau la 2-3 masini...12-15m aprox...bun..ce viteza trebuia sa aiba ala ca sa te "prinda" in timp ce efectuai tu manevra de viraj la dreapta? 80-100km/h..nu crezi ca e foarte putin probabil?? Accepta ca ai gresit si asta este..pe viitor fii mai atent si mai studiaza legislatia rutieraLast edited by nightboy; 16 November 2012, 13:25.
Comment
-
se pare ca asa e in rromania. motociclistii au cale deschisa legal la orice. nu o sa mai las niciodata la semafor vreun mopedist, motociclist sa treaca printre masini. ei oricum pot merge cum vor, pe langa benzi, pe sub benzi, peste benzi. se poate inchide. sincer n-as vrea sa va loviti de situatia in care am fost pus eu in care un motociclist isi face de cap pe sosea, conduce haotic fara pic de preventie si tot el e nevinovat.Last edited by nightboy; 16 November 2012, 13:34.
Comment
-
Pai si noi ce vina avem acum? Pe bune.
Daca asa ai vorbit si la politie - ba te-ai asigurat si nu l-ai vazut, ba l-ai vazut da' n-ai vrut sa opresti, ba a stat paralel cu tine, ba stateai pe loc, ba mergeai incet - nici nu ma mira ca te-au gasit vinovat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
am spus foarte clar ca nu l-am vazut in oglinda dreapta. daca il vedeam, lasam dobitocul sa treaca. coloana mergea greu, poftim, dar in momentul in care am gasit loc de parcare, am franat => NE-AM OPRIT!
repet, unde scrie in codul rutier ca trebuie sa acord prioritate cuiva care circula pe banda mea? el nu era pe banda din dreapta, era pe banda mea, venind lansat din spate, am spus-o de 500 ori. e foarte greu de observat: masini parcate, masini in spatele meu, el nu avea nici farul aprins.Last edited by nightboy; 16 November 2012, 13:45.
Comment
-
Pana si acum te-ai sucit de la o secunda la alta.
Eu daca eram politist, imi spuneai ceva si te suceai in secunda doi, te dadeam afara din birou, sincer.
Poate problema nu a fost de cum s-a intamplat si ce prevede legea, ci de cum te-ai comportat tu in fata politistului, care, saracu', n-a stiut ce sa mai creada.Last edited by vitriol; 16 November 2012, 13:51.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
Vrei sa iti zic cum a decurs intalnirea la politie? Eu am facut o declaratie impreuna cu un avocat, am scris-o pe foaie la politie. Tipul a venit cu cineva care vorbea la per tu cu politistul si am inceput sa-i spun EXACT ce am scris in declaratie. Moment in care politistul a dat verdictul si in zadar am incercat sa-i explic si celelalte variabile din toata situatia. Motociclistul nu m-a contrazis nicio secunda.
Comment
-
Dupa cum se vede majoritatea au ajuns la concluzia ca ai gresit; de acum incolo discutia pare ca se poate prelungi la nesfarsit; cam tot ce ai spus in apararea ta, e folosit impotriva defapt; nu te ajuta deloc aceasta situatie.
Invata ce e de invatat; daca a gresit politistul, in acelasi mod am gresit si noi.Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
Originally posted by nightboy View Postam spus foarte clar ca nu l-am vazut in oglinda dreapta. daca il vedeam, lasam dobitocul sa treaca. coloana mergea greu, poftim, dar in momentul in care am gasit loc de parcare, am franat => NE-AM OPRIT!
repet, unde scrie in codul rutier ca trebuie sa acord prioritate cuiva care circula pe banda mea? el nu era pe banda din dreapta, era pe banda mea, venind lansat din spate, am spus-o de 500 ori. e foarte greu de observat: masini parcate, masini in spatele meu, el nu avea nici farul aprins.
Originally posted by IancuMIC View PostDupa cum se vede majoritatea au ajuns la concluzia ca ai gresit; de acum incolo discutia pare ca se poate prelungi la nesfarsit; cam tot ce ai spus in apararea ta, e folosit impotriva defapt; nu te ajuta deloc aceasta situatie.
Invata ce e de invatat; daca a gresit politistul, in acelasi mod am gresit si noi.
Comment
-
Daca te incadrai pentru viraj la stanga si il loveai in stanga ta ca el te depasea pe acolo, se numea culpa comuna. Tu nu te-ai asigurat, el te-a depasit pe unde nu trebuia. Cazul de fata mi se pare absolut idem, culpa comuna si fiecare isi repara agregatul pe banii proprii.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
Gresesti...daca vira la stanga, si ala il depasea pe stanga ( vorbind de o depasire regulamentara, indiferent ca e sens unic sau nu ), tot el era de vina - aceeasi neasigurare la schimbarea directiei de mers... te asiguri si din spate sa nu vina cineva, nu numai din fata
Comment
-
Mah,,lasati-l,,daca nu a avut timp sa invete la scoala de soferi LEGISLATIA RUTIERA ( ca asa a declarat singur,singurel) invata la tribunal. Culmea ar fi ca si judecatorii sa fie la fel de batuti in cap ca politaii si ca noi
Ps...Daca te incadrai pentru viraj la stanga si il loveai in stanga ta ca el te depasea pe acolo, se numea culpa comuna.Last edited by Ivan Marian; 16 November 2012, 14:43.
Comment
Comment