Masina mea este cea galbena.
Distanta fata de coltul intersectiei: 5-6 metri.
Pe dispozitia de ridicare scrie ca auto ”a stationat neregulamentar intre orele .... si .... in zona de actiune a indicatorului OPRIREA INTERZISA”.
Asta vreau sa contest, deoarece:
- nu am unde sa parchez regulamentar;
- am in bloc persoane care au 2-3 locuri de parcare luate pe blat, pe contracte de comodat facute cu masini care nu exista in zona;
- in locul respectiv stationeaza permanent autovehicule. Traficul nu este incurcat de asa natura incat sa fie necesara ridicarea.
- nu am vazut sa se creeze locuri de parcare in zona in ultimii ani, desi in Hotararea de consiliu scrie ca banii obtinuti de CL (10% din ce primeste ILCOR SRL) vor fi folositi pentru amenajarea de locuri de parcare.
- motivul din dispozitia de ridicare, si probabil din PV va fi eronat.
- Sunt de acord cu ”CINE GREȘESTE - PLĂTEȘTE”.
- Dacă au greșit motivul pentru care se aplică sanțiunea - să plătească!
Omule, nu poți să împroști cu noroi și apoi să apari să ceri locația exactă. Scuză-mă, dar mesajul tău a fost atât de zeflemist încât aș prefera să mă descurc în continuare fără ajutorul tău. Mulțumesc.
Distanta fata de coltul intersectiei: 5-6 metri.
Pe dispozitia de ridicare scrie ca auto ”a stationat neregulamentar intre orele .... si .... in zona de actiune a indicatorului OPRIREA INTERZISA”.
Asta vreau sa contest, deoarece:
- nu am unde sa parchez regulamentar;
- am in bloc persoane care au 2-3 locuri de parcare luate pe blat, pe contracte de comodat facute cu masini care nu exista in zona;
- in locul respectiv stationeaza permanent autovehicule. Traficul nu este incurcat de asa natura incat sa fie necesara ridicarea.
- nu am vazut sa se creeze locuri de parcare in zona in ultimii ani, desi in Hotararea de consiliu scrie ca banii obtinuti de CL (10% din ce primeste ILCOR SRL) vor fi folositi pentru amenajarea de locuri de parcare.
- motivul din dispozitia de ridicare, si probabil din PV va fi eronat.
- Sunt de acord cu ”CINE GREȘESTE - PLĂTEȘTE”.
- Dacă au greșit motivul pentru care se aplică sanțiunea - să plătească!
Originally posted by Ivan Marian
View Post
Comment