Nereguli Impuse De Dealeri / Producator

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by alessandro View Post
    Mai exact 3 % pentru Dacia si 5% la Renault...atat castiga un dealer

Sent from my GT-B5330 using Forum Runner
    Masina care am comandat-o eu era 7.050 Euro, adica dealarul/concesionarul castiga dupa un cacul matematic 211,50 Euro. Nu cred.
    Am avut un prieten care a lucrat la o reprezentanta auto si el avea comisionul/bonusul de 300 de euro daca vindea masina cash si daca o vinde in leasing de 300 euro de la firma/reprezentanta + 1200 Euro din partea firmei de leasing prin care o vinde ... asa ca, eu unul ma indoiesc ca doar atata castiga.
    Oricum nu vreau sa intram in polemica si nu asta este scopul discutiei ....

Comment

La o reprezentanta auto Dacia ?

Comment

Cezar, au primit pe naiba in praznic. Toate loganurile cu GPL vin cu plinu de gaz, ca se probeaza instalatia daca e etansa si ala n-ai cum sa-l furi din rezervor. Oferta cu gumele de iarna e pt angajati group renault pana la sfarsitul anului (si cred ca si pentru clientii obisnuiti), nu tre sa te ratoiesti cu nimeni. Iar al 3lea a primit discount pt o masina stocata, oferit de uzina nu de dealer.
        Ia mergi tu, cumpara un sandero 2 si ratoieste-te sa vedem daca obtii un breloc.
        Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.

Comment

Discutia este offtopic, cred ca realizati lucrul asta
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Ok, daca masina livrata in decembrie cu anvelope de vara e "neregula", tot nu am auzit cine livreaza ca regula masina in decembrie cu anvelope de iarna? Rolls Royce? BMW? Tata motor? Sau macar un dealer care face asta pt toate masinile, indifierent de promotia comerciala curenta?

Comment

Poate sa fie si Maybach! Cat timp nu exista exigenta din partea cererii, nu e nimeni prost sa faca un efort in plus. Asta nu inseamna ca este normal sa nu iei o masina echipata corespunzator. Repet, subiectul nu graviteaza in jurul marcii Dacia ci in jurul ideii de cum trebuie sa cumperi o masina, mai ales ca exista lege. S-a ajuns cu discutia la marketing, stocuri, adaos, etc. De parca ma intereseaza pe mine, cumparator fiind, cat castiga comerciantul. E logic ca are un castig, ca d-aia s-a facut dealer/concesionar, altfel vindea cartofi in piata.

Comment

Vezi ca eu am primit in afara de plinul la GPL 100 euro si manopera de montaj cd-player daca iau cd-playerul de la ei. Cum nu am luat cd-playerul de la ei n-am beneficiat de manopera dar am beneficiat de cei 100- nu mai stiu daca ia dat dealer-ul sau fabrica.
                Dupa umila mea parere discount-urile se dau si in functie de pretul masinii -daca tu vrei 1000 euro discount la o masina de 7000 esti putin cam dus. Cred ca se poate negocia cu dealer-ul daca vrei o varianta superioara de echipare sa primesti si tu o acadea s-au doua.
                Un coleg de servici a primit 500 discount de la Dacia pentru ca este fost proprietar de dacie (1310) pe care a dus-o la remat in afara de tichete in august anul asta.
                Problema este ca nici macar nu ti se ofera optiunea de a comanda masina cu cauciuri de iarna (contra cost).
                Last edited by Bodanel; 21 December 2012, 18:30.

Comment

@mc2 Range Rover ofera posibilitatea asta.
                  Si Mercedes daca ma duc sa comand si ii spun ca vreau sa vina cu cauciucuri de iarna, dealerul va face pe dracu in patru sa mi-o dea cu roti de iarna.
                  Dar in fine, fiecare face ce vrea pe banii lui.
                  Daca nu vreti sa va luati drepturile, e treaba voastra.
                  Din partea mea, sa va puna sa platiti si scrumiera.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                    @ion_r5: cum sa crezi ca se mai poate cumpara logan faza 1 in decembrie 2012? Domnul Mihai a cumparat logan 2, nu logan 1 faza 1. Iar pt modelul acesta ultim, a primit cauciucuri gratuite. A primit mai mult decat vorbeam noi aici: cauciucuri de vara SAU de iarna, dupa bunul plac al clientului, nu al dealerului / producatorului.
                    Cine a vorbit de logan faza 1? Eu am spus Logan 1 care este inca din belsug pe stoc la dealerii Dacia (evident, Logan 1 faza 2 care s-a produs pana acum cateva luni)

"Domnul Mihai" - ca sa te citez, nu a precizat daca a luat Logan1 sau Logan2.

Nu imi pune mie in carca lucruri pe care nu le-am scris.

Comment

Originally posted by Cezar View Post
                      @mc2 Range Rover ofera posibilitatea asta.
                      Si Mercedes daca ma duc sa comand si ii spun ca vreau sa vina cu cauciucuri
                      Din partea mea, sa va puna sa platiti si scrumiera.
                      La Dacia pachetul de fumatori e extra, dar cum nu fumez, e o reducere de pret.
                      Geniala comparatia, vorbim de masini de 5 ori mai scumpe ca Loganul.... Mercedes pot sa o vopseasca si fuchsia cu piele roz si pene verzi in interior (vezi Designo) daca vrei, doar ca te taxeaza pt asta .

Comment

Nu s-a referit la pachetul de optionale. Orice dealer are posibilitatea de a "premia" cumparatorul.
                        In 2006, cand vanzarile auto erau in plin avant, la Hyundai (dealer-ul de langa Romexpo) iti dadea la alegere, casetofon sau alarma.
                        PS: Si asta la o masina pe care o asteptai chiar si 6 luni.

Comment

Originally posted by einstein1984 View Post
                          Geniala comparatia, vorbim de masini de 5 ori mai scumpe ca Loganul.... Mercedes pot sa o vopseasca si fuchsia cu piele roz si pene verzi in interior (vezi Designo) daca vrei, doar ca te taxeaza pt asta .

Dumneata ai pus intrebarea, implicit eu ti-am raspuns... Nu eu am facut comparatia, sau am uitat?

Ok, daca masina livrata in decembrie cu anvelope de vara e "neregula", tot nu am auzit cine livreaza ca regula masina in decembrie cu anvelope de iarna? Rolls Royce? BMW? Tata motor? Sau macar un dealer care face asta pt toate masinile, indifierent de promotia comerciala curenta?
                          Last edited by Cezar; 22 December 2012, 18:30. Reason: Automerged Doublepost

Comment

hai cu patrutiuningu si pe logan club ca era prea liniste.

Comment

Ai ceva de spus pe topic, concret? Daca nu, atunci poti participa doar cu privirea
                              Ms de intelegere.

Comment

La Dacia pachetul de fumatori e extra....ok....no comment.
                                Dar te-ai uitat cat e la altii pachetul de fumatori, sau doar comentezi aiurea-n tramvai ca de obicei? La Ford ultima oara cand m-am uitat era 90 de iepuroi, si la VW sau la opel 120. Asta prin vara, cand ma batea gandul sa schimb masina.

Si noua daca ni se scoala putem sa comandam loganul roz bombon in picatele, dar ne costa in plus. Stiu pe cineva care si-a luat logan cu geamurile ionizate + tapiseria din catifea, ne-esential ca a dat aproape 1000 de euro in plus, si nici el nu stie daca a venit asa din fabrica sau de la dealer. El asa a dat comanda si asa a ridicat masina.
                                Last edited by Sefa Casei; 23 December 2012, 02:05.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google