Pieton 30 De Zile..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Pieton 30 De Zile..

Ieri cand mai aveam cateva sute de metri sa ies din Caransebes, eram pe banda a 2-a si mergeam la limita, tocmai trecusem de radar.. Si deodata in spatele meu un audi a4 imi da blituri sa ma trag...Ma trag pe banda I-a si trece..La intersectia unde virez eu stanga spre Resita erau domnii de la rutiera, toti 3 l-au salutat pe respectivu cu a4. Nimic neobisnuit pana aici..In drum spre Resita il ajung din urma si il depasesc.. Adevarat ca aveam undeva la 120-140, dar si el tot asa mergea.. Am intalnit in drum "obstacole" care le-am mai depasit pe linia continua, in rampa, etc. Buuun! Ajung in Resita tipu cu a4 era in spatele meu.. (stiam ca nu-i ok ceva, avea stroboscoape in bara fata)..Nu fac 100 de m in oras ca vad rutiera se ducea glont spre Caransebes (in gandu meu, astia dupa mine vin). Mai fac alti 200 de m si ii aud in spatele meu sa trag pe dreapta A oprit si domnu' cu audi, care era nimeni altu decat Comisar Nicolae Borteş - adjunct al şefului inspectoratului .. I-a zis la tipu de la rutiera ce a avut de zis si a plecat.. Si nenea de la rutiera s-a conformat ordinului si mi-a suspendat permisu ptr. 30 de zile + amenda 200 ron (am achitat 100 pe loc). Cam atat..

Man, esti numai de ghinioane, pe cuvantul meu! Inseamna ca nu ne mai vedem la Sovata. Chiar imi pare rau!
    Last edited by valeriu61; 15 July 2008, 10:57.
    Intalniri LC SB sambata ora 17 Valea Aurie (intrarea 2 la ZOO)

Comment

"frumos premiu"! Nasol de tine. Ai grija de-acum inainte cu ce vteza mergi!
      sigpic
      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

La ce contraventie te-au incadrat? Ce art.?
        Nu trebuia sa semnezi.Sau te-ai speriat?!

Comment

Si dovada ca ai facut toate astea care este?
          Declaratia lu' militianu' ala?

Comment

Nu trebuia sa semnezi daca nu a vut cum sa te inregistreze . Fara dovada din partea lor ( poza radar ) puteai sa-i dai in judecata sau sa contesti amenda si scapai . Dar daca ai semnat................
            B -X X - DDF x 2

:sofer1: :kissroadkill: :sofer5:

Comment

Pana la urma asta e...Cum o sa te obisnuiesti cu ideea?

Comment

Pfooai... Pai asa ceva nu se semneaza..Clar. Dar ideea.. Ii ca si ala era comisar.. Etc.. Si daca faceai contestatie.. Mai mult ca sigur tot la el.. Ajungea. Deci nu prea avea de ce sa faca contestatie.
                LAUREAT 1.5 DCI INTILNIRE LoganClub DUMINICA
                Enter the Matrix

Comment

Nu conteaza...Era cuvantul lui contra cuvantului comisarului!Unde e dovada ca tu ai circulat cu viteza?????
                  In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Niciunde...
                    Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Ce e de facut in astfel de situatii cand tu esti sigur ca nu are nici o dovada, sau de exemplu daca treci strada aiurea prin locuri "nepermise" si esti surprins de echipajul de politie si amendat pentru asta. Nici ei nu au nici o dovada, teoretic daca tu nu platesti amenda si esti dat in judecata nu au dovezi .
                      sigpic

Comment

Eu zic sa o lasi balta. Nu e asa mult 30 de zile,trec ele. Ai prieteni care au permis, nu cred ca e o problema asa mare. Cred ca ti-ai dat seama ca e greu sa inoti contra curentului... Mai ales cand sunt grade inalte...Functii... Si nu uita ca Resita e un oras micut... cred ca intelegi ce vreau sa spun.
                        Last edited by dani p; 15 July 2008, 13:37.
                        niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...

Comment

Nu semnai ca nu aveau dovezi deci nu te puteau acuza

Comment

Eh, am ales calea cea mai simpla.. Zic eu Nici 100 ron nu e vreo suma si nici 30 de zile nu e o vesnicie Totusi, tipu' e adjunctu Inspectoratului de Politie Caras-Severin.. Nu cred ca avea rost sa ma complic 22 de ani m-am descurcat fara masina, nu pot 30 de zile? E ok, bine ca nu tre' sa mai dau odata examen

Comment

Contraventia a fost constatata de cel cu audi,care fiind politist a anuntat rutiera ca sa ia masuri.Acum in cazul in care tie ti-a fost suspendat permisu pentru viteza,poti sa faci contestatie lejer,daca a fost suspendat pentru depasire pe linie continua,nu prea ai ce sa ii faci
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google