Pieton 30 De Zile..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Legal (daca mai are o valoare cuvantul asta la noi) ai mai fi putut sa faci ceva...Dar uite ca d-aia fac toti ce vor in tara asta!Las-o asa cum a picat si de acum incolo invata-te sa conduci mai ordonat...Poate "cineva" ti-a dat un semnal de alarma!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Parerea mea

Originally posted by funky View Post
      Eh, am ales calea cea mai simpla.. Zic eu Nici 100 ron nu e vreo suma si nici 30 de zile nu e o vesnicie Totusi, tipu' e adjunctu Inspectoratului de Politie Caras-Severin.. Nu cred ca avea rost sa ma complic 22 de ani m-am descurcat fara masina, nu pot 30 de zile? E ok, bine ca nu tre' sa mai dau odata examen
      Chiar daca te luai in bete cu el pe cale legala(dovada,poze ,radar etc)tot nu scapai te vana mereu ,asa mai ai o sansa.Nu e o fericire ce ti sa intamplat nici nu e de ras se poate inampla ori cui,acum nu ti-a mai ramas decat sa te bui cu burta pe carte.I-ti doresc succes si multa bafta in recuperarea permisului.Scuze nu am citit bine.
      Last edited by Nikolas_bnm; 15 July 2008, 18:45.

Comment

Semn de la sf petru : iati bicicleta fiule sau un scuter maria
        sigpic

Comment

Originally posted by funky View Post
          Adevarat ca aveam undeva la 120-140, dar si el tot asa mergea.. Am intalnit in drum "obstacole" care le-am mai depasit pe linia continua, in rampa, etc. Buuun! Ajung in Resita tipu cu a4 era in spatele meu......A oprit si domnu' cu audi, care era nimeni altu decat Comisar Nicolae Borteş - adjunct al şefului inspectoratului .. I-a zis la tipu de la rutiera ce a avut de zis si a plecat.. Si nenea de la rutiera s-a conformat ordinului si mi-a suspendat permisu ptr. 30 de zile + amenda 200 ron (am achitat 100 pe loc). Cam atat..
          Imi pare rau ca ai ramas fara permis.De acum incolo cred ca ar fi bine sa-ti impui TU o anumita disciplina la volan,pe cat posibil,bineinteles.Fiecaruia ne mai place sa-i dam in "goarna".Totusi cred ca ar fi bine sa te feresti de greselile care duc la suspendarea permisului,daca iei o amenda e altceva,dar cand ramai fara permis e mai greu.
          Pe de alta parte,militianul a vrut sa se dea mare.A vazut ca l-a depasit un Logan si s-a cam "inverzit".Cum!Isi permite un Logan sa ma depaseasca?Daca era un Q 7 sau altceva mai tare decat "odi"-ul lui nu cred ca s-ar mai fi tarat pe fund.
          Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Si daca a semnat ... Poate sa conteste... Prin semnatura iei la cunostinta contraventia care ti-a fost aplicata NU ca recunosti fapta ...

funky eu as contesta in locul tau. Doar ca a spus seful politiei (sau adjunctul) e fix praf in ochi in justitie ... Trebuie dovezi si sigur nu le are ...

macar sa iei atitudine la ce fac domnii militieni. E abuz de functie asta. Si daca ai incalcat regulile si nu te-au prins in mod legal esti absolvit. E bine sa nu mai faci pe viitor asa ceva sa ai grija ... Dar nu e bine sa inchizi ochii la abuzuri; macar te impaci cu ideea ca ai luat atitudine.

S.
            I have no special talent. I am only passionately curious.

Comment

Parerea mea-1-ai gresit si ai fost sanctionat; 2-n-au cum sa dovedeasca si trebuia sa contesti PV-ul in instanta
              Sincer, imi pare rau pentru tine, dar daca e cum spui, si 'dumnealor' isi cam dau in petec...
              LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google