Va salut , azi am patit necazul , la o trecere de pietoni , am oprit am acordat prioritate unui pieton care venea din stanga ,in dreapta erau niste pietoni dar nu prea erau hotarati daca sa treaca sau nu , in fine eu am stat putin am vazut ca stateau pe ganduri am plecat (ma cam grabeam sincer) , dupa cativa metri apare un passat ma trage pe dreapta , de ce n-am acordat prioritate la pietoni , i-am explicat ca am oprit masina am acordat prioritate , nu ca si cei din dreapta tot pietoni erau ce muream daca mai stateam 30 de secunde sa treaca si aia , permisul suspendat o luna si amenda 300 de lei , in fine n-am vrut sa semnez nimic ,am incercat sa-i explic , i-as fi oferit bani dar aveam doar 30 de lei la mine si pana la urma tot mi l-a luat , vreau sa va intreb ce sa fac acum,
daca contest procesul verbal am vreo sansa sa castig? mai pot sa contest procesul verbal daca nu l am semnat si imi va veni prin posta ? ce-ar trebui sa fac acum ca nu mi convine sa nu ma pot folosi de masina o luna aiurea ...
daca contest procesul verbal am vreo sansa sa castig? mai pot sa contest procesul verbal daca nu l am semnat si imi va veni prin posta ? ce-ar trebui sa fac acum ca nu mi convine sa nu ma pot folosi de masina o luna aiurea ...
Comment