Suspendarea Carnetului Pentru Neplata Amenzilor

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• @Iancu: nu ma supar, Petre Ispirescu a scris bine l-am citit cu placere: Greuceanu, Praslea - niste adevarati.

Dar nu mai bine citim parerea Gabrielei Vranceanu Stirea despre amenzi?

Ziar online - DC News va aduce cele mai noi stiri din politica, monden, sport, international. Cititi stirea zilei si fiti informati. Realitatea din Romania prezentata de cei mai buni jurnalisti. Un ziar online care te tine in miezul evenimenteleor. Vedete, oameni politici, partide, alegeri si tot ce se intampla in timp real.

Comment

• Mda, dupa doamna G.Firea ar trebui ca la aplicarea amenzilor sa prezinti fluturasul de salarii; in trafic toti ar trebui sa fim egali. Te obliga cineva sa conduci beat, sa mergi cu 120km. la ora prin..Pechea, sau sa ignori semaforul?
      Esti sofer profesionist, foarte bine, sa fii exemplu si sa te gandesti ca ai o familie de intretinut; eu nu-mi permit sa dau o comanda de inchidere pe o linie electrica, pana nu m-am asigurat de 3 ori ca nu lucreaza nimeni pe aceasta si tremur la gandul unei greseli.
      Nu e suficient numarul de morti anual, de drame si familii destramate din vina unor teribilisti?

Bineinteles ca tenta politica nu lipseste; de, doar e nevoie de voturi, nu? Dezbatere publica si veti ramane surprinsi cati oameni vor siguranta in trafic, pentru ca degeaba sunt eu corect, daca sunt la indemana unui nemernic, in orice moment.
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• Nene Iancule, odata urcat in masina esti in pericol fie ca vrei fie ca nu vrei nu numai ca sunt teribilisti pe sosele sau legi proaste. La fel de bine poti merge cu 60 la ora si sa te trezesti in sant din cauza unei defectiuni tehnice.
        Bineinteles ca la o asemenea lege trebuie sa se ia in calcul nivelul de trai al marii majoritati a populatiei. A, daca as avea sosele, drumuri fara probleme atunci da nene, legea sa se aplice la sange.
        Dar rahatii astia de sus atat stiu sa faca : proiecte de lege despre cum sa mai stranga bani la bugetul de stat, bani de dat pe licitatii fantoma, pe spagi si pe loganuri ale politiei (alea care te vad pe tine depasind viteza legala) de 70.000 euro.
        Mana la munca n-ar pune, sa faca si ei o sosea calumea, un pod, o infrastructura, o duda, orice, in schimb de legi le bese mintea original. De ce nu dau ei o ordonanta de urgenta sa mai creasca un pic salariile ? Pai nu, ca le scade fondul din care trag bani.
        Daca prostii ar zbura, ar fi intuneric.

Comment

• Ce-are a face soola măgarului cu ştampila sfatului, adică drumurile cu amenzile? Scuza dintâi, drumurile... Ce au drumurile? Sunt decente, cel puţin cele pe care am mers eu. Aaa, că vrei tu să faci raliu pe şosea, aia e altceva. Vrei autostrăzi ca-n Benelux, dar parcă spui că nu ne comparăm cu ăia. Vrei o ţară ca afară, dar suduieşti într-una. Mai sus spunea cineva că peştele de la cap se-mpute. Ei, uite că noi suntem o ţară de excepţie şi la noi s-a-mpuţit de la coadă şi burtă. În afară de a-l critica pe forumuri pe celălalt, i-ai atras vreodată atenţia în faţă, pentru eventualele greşeli observate? Ai luat atitudine, vreodată, când vreunul a greşit, în loc să-i devii complice, tăcând? Şi, mai mult, te-ai uitat la bârna din ochiul tău, în loc să-l înjuri pe celălalt?
          Nu fac referire la cel ce a postat înaintea mea, ci pun problema generic.

PS: Legea se referă la conduita în trafic, nu la drumuri.
          Somnul adânc ajută la prevenirea îmbătrânirii, mai ales dacă dormi la volan.
          Nu goni mai tare decât poate îngerul tău să zboare!

Comment

• Tie ti se pare normal ca unul sa mearga cu 50km/h in afara localitatii si sa tina in spate o coloana de 1km. pentru ca e linie continua sau in cazul in care ar fi discontinua sa nu poata depasi pentru ca ar ajunge la o viteza pentru care se suspenda permisul 6luni?
            Tie ti se pare normal sa fac o zi intreaga din Constanta pana la o vama din vestul tarii? Practic orice depasire in localitati rurale e motiv de suspendare. Ai inteles acum care-i faza cu drumurile? Afara in 1-2 ore ai acces la autostrada si nu mai sunt probleme de cazut in abatere - ideea era, creeaza-mi conditii ca sa pot respecta ce-mi ceri.
            Last edited by Cromatic; 24 September 2013, 13:52.

Comment

• Cazul teoretic prezentat de tine e... pur teoretic. Şi nu faci o zi întreagă, ci vreo 7-8 ore (din BR la vamă). Te grăbeşti, te scoli mai devreme. Astea-s drumurile. Te adaptezi, nu încalci legea. O încalci, plăteşti.
              Chestia e că nu afară se întâmplă cele mai multe mocofănii, ci în oraşe:
              - nesimţitul care opreşte chiar în colţul intersecţiei,
              - animalul care opreşte pe carosabil şi-ţi pune avariile,
              - nemernicul care-ţi taie calea, fiindcă, crede el, are tot dreptul, că a semnalizat,
              - etc.
              Sper şi pentru ăştia să se modifice câte ceva la lege.

PS: am clipuri luate cu camera, cu asfel de cocălari şi voi face un colaj din ele când voi avea timp.

Comment

• N-are ma ce sa modifice, toate care le-ai enumerat au pedeapsa. Legi exista pentru orice, dar nu sunt aplicate. Trebuie sa se pastreze un echilibru in toate, pe acelasi motiv iti scumpesc painea la 5 lei suta de grame, mananca mamaliga daca painea-i prea scumpa, ce nu-ti convine ?
                Si ce a prezentat cromatic nu e niciun pur teoretic, peste tot sunt inapti care conduc de parca le-a luat tasu` sosea; sa te vad eu pe tine dupa 7-8 ore de condus prin Romania daca mai ai chef sa treci vama de vest desi aia au pe ce sa se deplaseze.
                Odata cu terminarea A2 buc-constanta se face in ~2.5 ore, asa mai zic si eu sa te deplasezi insa nu este suficient raportat la intreaga tara.
                PS: 7-8 ore din Braila pana in Arad ? cred ca glumesti sau visezi frumos

Comment

• Originally posted by Cromatic View Post
                  Tie ti se pare normal ca unul sa mearga cu 50km/h in afara localitatii si sa tina in spate o coloana de 1km. pentru ca e linie continua sau in cazul in care ar fi discontinua sa nu poata depasi pentru ca ar ajunge la o viteza pentru care se suspenda permisul 6luni?
                  Tie ti se pare normal sa fac o zi intreaga din Constanta pana la o vama din vestul tarii? Practic orice depasire in localitati rurale e motiv de suspendare. Ai inteles acum care-i faza cu drumurile? Afara in 1-2 ore ai acces la autostrada si nu mai sunt probleme de cazut in abatere - ideea era, creeaza-mi conditii ca sa pot respecta ce-mi ceri.
                  Nu prea are legatura cu ce discutam noi, dar in fine e binecunoscut ca atunci cand trebuie sa respectam ceva, vom gasi intotdeauna justificari sa n-o facem. Nu poti ucide in Romania, findca n-ai conditii de mers ca in occident.
                  Vorba colegului, marile probleme se petrec in aglomerarile urbane; nu poti fi sofer corect pe autostrada fiindca de, ai unde si incorect in orase, ca de n-ai pe unde sa depasesti coloana aflata in stationare; sa fim rezonabili.
                  Pana la urma aceasta lege priveste si pe cei ce nu au permis, pentru ca si ei pot fi victimile inconstientei celor de la volan.
                  Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

• 827sam, si gandeste-te ca in alea 7-8ore! el merge perfect legal...

Comment

• Originally posted by 827sam View Post
                      Legi exista pentru orice, dar nu sunt aplicate. Trebuie sa se pastreze un echilibru in toate, pe acelasi motiv iti scumpesc painea la 5 lei suta de grame, mananca mamaliga daca painea-i prea scumpa, ce nu-ti convine?
                      Mă, că văd că-ţi place apelativul ăsta, e drept, nu-s aplicate legile, dar, cine ştie? Toate au un început. Şi e bine ca sancţiunile să fie mai aspre, fie doar şi pentru a descuraja, psihologic vorbind.
                      Ce legătură are mâncarea cu amenzile? E deja legătură economică între amenzi şi nivelul de trai prin punctul de amendă.
                      Tu respectă legea, oricare ar fi ea, şi vei duce-o bine.
                      Last edited by ursamajor; 24 September 2013, 14:26.

Comment

• Fiecare cu punctul lui de vedere, concluzia era ca trebuie sa existe un echilibru, nu sa fie scoase legi pe banda rulanta ca asa i se scoala unuia in vis.
                        Sa dubleze salariul minim pe economie peste noapte, de ce nu dau si ei un OUG ? ? ? Aici incercam sa ajung.

Comment

• Originally posted by IancuMIC View Post
                          Nu prea are legatura cu ce discutam noi, dar in fine e binecunoscut ca atunci cand trebuie sa respectam ceva, vom gasi intotdeauna justificari sa n-o facem.
                          Situatia la care s-a ajuns si care a creat premisa pentru introducerea unor modificari la Codul Rutier a fost creata si de starea precara a drumurilor din Romania numai ca lucrul asta nu se recunoaste - acum vezi legatura?

In ceea ce priveste titlul topicului - perfect de acord.

Comment

• mi-e sila de romania.

Comment

• Păi, şi de ce? Fiindcă nu sunt pedepsele suficient de mari.

Comment

• Legile sunt scrise prost, aplicate prost cu vointa sau nu. Sistemul e corupt pana la nivel de ministru. Degeaba le dai tunuri in loc de prastii, daca ei nu le folosesc asa cum trebuie.
                                In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google