Amenda

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Amenda

Salut . Daca am luat amenda si am platit-o cum trebuie sa procedez ? trebuie sa le car dupa mine PV si chitanta ?
    Last edited by vitriol; 11 April 2013, 16:48.

Nu neaparat, pastreaza chitanta , ca e posibil la sfarsit de an, la plata impozitelor sa-ti vina iara de plata amenda.

Iar cu chitanta vei demonstra ca ai platit.
    sigpic

Comment

Daca ai platit amenda la CEC, trebuie sa te duci cu PV_ul si chitanta la Politie ca sa nu te trezesti peste un an, doi, ca trebuie s-o mai platesti o data. Daca ai platit amenda direct la Financiar, nu mai e nevoie sa mergi la Politie (chiar daca ei spui sa te duci).
      Oricum, pastreaza chitanta sa nu ai surprize neplacute. Romania - the end of choise!
      In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

si daca nu ma duc cu pv si chitanta la politie si le tin dupa mine are ce sa imi faca /? ca doar ii voi arata chitanta daca vine la sf de an sau peste 2 - 3 ani.

Comment

Atunci ai grija sa nu pierzi chitanta Nu au ce sa-ti faca
          In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

le tin la loc sigur, da-le dracu )

Fara limbaj mirc.
            Last edited by vitriol; 11 April 2013, 16:49.

Comment

Sau mai comod pentru tine scaneaza documentele si trimite-le pe mail

Comment

sal

pai cam asa am patit eu; locuiesc in alta localitate decat cea din CI, am luat o amenda in septembrie 2010 si acum in 2013 imi apare de la primarie, esti datornic, ce fac? ma duc la primaria Oradea (acolo am platit amenda) cer o copie dupa chitanta cu care am platit amenda o iau de acolo si o duc la primaria unde am domiciliu (din CI) si gata ,

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google