Salut ce trebuie sa fac daca am pierdut buletinul si permisul?daca ma duc la politie primesc amenda?cineva mia zis ca a pierdut anu trecut permis certificat de nastere si buletin si cica n-a platit amenda ca era pentru prima oara.
Pierdut Permis+buletin
Collapse
X
-
Te duci la un notar si dai o declaratie pe proprie raspundere ca ti s-au furat in conditii necunoscute.Te costa in jur de 40 lei.Daca o faci cu monitorul oficical te apuca iarna. Eu asa am facut ptr sotia mea acum o luna.
dupa notar ,iei o fisa a detinatorului de permis parca, o completerzi cu datele din buletin si cu ea la biroul de permise. Te pozezi si in 2 ore il ai.
asta ptr. permis.ptr buletin intrebi la notarFotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Asa este ,am luat-o de la coada la cap.
s-ar putea cu buletinul sa fie mai greu,dar experienta mea cu permisul este certa!
eu i-am sugerat sa nu piarda timp cu monitorul oficial.Fotografia este arta de a fura timpului o firimitura de clipa
Andreea Trifu
Comment
-
Are cineva noutati pentru 2010 , adicatelea cum trebuie procedat daca pierzi permisul de conducere?
Da despre taxe, cat sunt taxele... dincolo era mai ieftin?
Multumesc.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Axy
pentru buletin te duci frumos unde se fac buletinele completezi un formular , sa ai la tine certificatul de nastere si actul de spatiu unde locuiesti. vei plati o taxa de 50 ron, te pozeaza si gata buletinul in 3-4 zile max o saptamana. pentru permis cea mai buna varianta este a lui iashca.
Pentru buletin stiu sigur ca l-am pierdut si eu . Salutare si numai bine
Comment
-
Sti careva daca pot obtine o adeverinta, pana imi fac astia permisul?
Taxa la noi e de 68 ron plus doua formulare , de completat, unul de 20 ron si unul de 15 ron: declaratia detinatorului de permis si declaratie de puerdere sau furt.
Pot gasi formularele pe internet?Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
-
Gata fratilor. Am rezolvat calvarul si am Permis European.
Acte necesare:
- copie act identitate
- fisa detinatorului de permis auto (la ghiseu se completeaza cu 15-20 ron, dar o puteti downloada de pe net si sa o completati pe calculator sau de mana)
- declaratie pierdere permis (15-20 ron la ghiseu, gratis pe net, - trebuie completata oligraf, adica de mana; trebuie sa descrieti imprejurarile in care ati pierdut/s-a furat/l-ati deteriorat cu data aproximativa si locul)
- taxa eliberare permis - platita la CEC - 68 RON.
La depunerea actelor primesti dovada de circulatie pe 15 zile, iar permisul il primesti prin PRIORIPOST (daca mergi la ei, in cca 6 zile ai permisul).
Asta e tot, fara anunturi in ziare si alte declaratii pe la politie sau pe nustiu unde!
Incerc sa atasez cele doua formulare. Eu le-am completat demana pe ambele. Atentie semnatura din fisa detinatorului de permis trebuie sa fie facuta cu pix sau stilou cu cernealka neagra. Eu am facuto cu un marker subtire (1 ron).
BaftaLast edited by loosh; 28 August 2010, 22:19.Politics wasn't about the right or left side, was about have or have not.
sigpic
Comment
Comment