Ai Voie Sa Iesi Din Tara Daca Ai Mai Putin De 1 An Vechime??

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ai Voie Sa Iesi Din Tara Daca Ai Mai Putin De 1 An Vechime??

Ma scuzati daca s-a mai discutat aceasta problema insa eu nu am gasit!
    problema e urmatoarea:vreau sa merg in ungaria la strand insa, inca nu am vechime 1 an(deci cu lamaile in geam, insa sa le pot la jos peste greanita), pot cei de la granita sa imi interzica(sau sa ma opreasca) sa ies afara?? eu am citi noul cod rutier insa nu am gasit nimic?!?!?!

Mi-e greu sa cred ca vechimea e un impediment!
    In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul

Comment

Nu am auzit de asa ceva ... Sfatul meu: cauta pe net codu rutier, si conventia de la viena de acu 1000 de ani privint traficul international ... Dai cu search, daca gasesti ceva ne spui si noua concluzia.

Din cate imi amintesc in codu rutier la noi nu specifica asa ceva, deci poti sa te duci cu incredere, iar daca te intreaba cineva, le ceri sa-ti arate unde scrie, ca nu vor gasi.

Ideal ar fi sa mergi si fara lamai.

Comment

In vechiul cod ruier era undeva stipulat ca nu ai voie sa iesi din tara, atata timp cat esti incepator. Dar in noul cod rutier nu stiu daca mai este stipulat asa ceva.

sigpic

Comment

Cam asa m-am gandit si eu sa merg fara lamai si cu codul rutier dupa mine...Si daca ma opreste scot cartea......

Comment

Omule du te fara nici o grja asta cu un an a fost odata ca niciodata,acum nu mai e valabil,eu am plecat in spania a 2 a zi dupa ce am luat carnetul cu lamile in geam,nimeni nu zice nimic,oricum in vest nu exsita lamai,acolo semnul pt incepator este un T.Restul ce auzi sunt povesti

Comment

Depinde de tara ... In italia e un P

Comment

Ma ofticati oameni buni ma resemnasem cu suspendarea ca imi ziceam ca oricum sunt incepatoare si nu aveam cum sa ies din tara...

Comment

Acum e voie, in vechiul cod si inainte sa intram in ue nu era voie, acum insa, cum am mai spus, se poate. Azi iei carnetul, maine poti pleca...
                  Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Poti merge linisiti nu iti are nimeni baiu.Sa nu iti uiti cartea verde acasa ca te ard unguri de numa numa.

Comment

Originally posted by csebalyn View Post
                      Acum e voie, in vechiul cod si inainte sa intram in ue nu era voie, acum insa, cum am mai spus, se poate. Azi iei carnetul, maine poti pleca...
                      Total gresit cseba...."azi iei carnetul si tot azi poti sa pleci",de ce sa pleci maine???

Comment

DoDo sa stii ca CSEBALYN s-a gandit la om ca in ziua aia oricum nu poate ca tre sa ude carnetu si va fi cu alcolul in nas si nu are rost sa piarda carnetul imediat ce il ia .
                        Acum serios vorbind nu am auzit pe la preteni sa aiba probleme care s-au dus tot asa sa se balaceasca la BULGARI ca nu ii placea apa romaneasca

Comment

Atentie la FRATIORII BULGARI care nu dau voie cu DETECTOARE DE RADAR si daca iei o berica in nas si te prind, se lasa cu catushe...In rest, circulatie de voie, drumuri mult mai libere!
                          LOGAN CLUB CALARASI - FII POLITICOS IN TRAFIC!

Comment

Da, grija si la vecinii unguri, nici la aia nu-i voie cu detectoare si viteza maxima pe autostrada la ei e 130. Nu faceti ca mine, detectorul sus pe bord si blana 170, ca va f... Aia de nu va vedeti. Eu am avut bafta chioara, mi-au zis vamesii la intoarcerea in tara. Li s-a parut suspect ca m-am intors asa de repede de la budapesta si cand au vazut detectorul m-au informat vamesii romani, nu aia unguri, aia nu-ti au treaba, numai sa nu duceti tigari.
                            rugaminte: daca tot imi prescurtati numele, va rog folositi "seba" sau "csebalyn" cu totul, nu ma faceti ungur fara suparare pt colegii maghiari
                            Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.

Comment

Nicio suparare
                              eu am fost oprita pe autostrazile din ungaria... Chiar de catre un roman )

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google