Salut, am avut astazi in Brasov, o mica tamponare, era o straduta ingusta, si o doamna era fata in fata cu un taxi, in fata mea, ala cu taxi desi avea posibilitate, nu a vrut sa se traga, doamna a incercat sa dea cu spatele, eu din spatele ei la fel, sa fac loc, m-am uitat in retrovizoarea laterala, si n-am vazut nimic, ploua foarte tare iar luneta era uda, nu vedeam nimic, nu cred ca am dat un metru, si POC, era in spatele meu o Corsa. Daune: La mine, numarul indoit, suport de numar rupt, si o mica julitura pe bara, nu se vede aproape deloc. La el, 3 zgarieturi pe bara, si capota foarte putin indoita, nu e vizibil, doar daca dai cu degetul. Dupa o serie de negocieri, vroia neaparat amiabila, dar duminica seara unde sa rezolvi cu amiabiala, el mi-a zis ca asa stie ca trebuie sa mergem amandoi acolo, ceea ce insemna sa mai fac eu un drum mures-brasov... I-am dat toti banii ce i-am avut la mine 170 de lei, si i-am lasat nr. de telefon in caz de ceva. Daca nu am facut nimic atunci pe loc, in caz ca nu o sa ii convina ceva, el mai poate face ceva din punct de vedere legal, politie etc? Eu zic ca zgarieturile ii ieseau si cu polish, nu bara sparta nimic.
Accident Usor
Collapse
X
-
Nu stiam niciunul procedura,+ ca ploua cu galeata, si stateam amandoi in ploaie si ne uitam la zgarieturile lui. + ca asigurarea e pe numele lui tata, la fel si masina... El imi zicea ca merge saptamana viitoare la service sa vada, eu i-am dat nr. in caz ca e mai mult, i-am zis, cand mai am drum prin BV il sun si ne intalnim sa ii mai dau ceva bani, eu unul cred ca nici nu o va mai repara, zgarieturi minore.Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
@mumus era corsa D... poate stii straduta aia ingusta din lateralu mall-ului de la gara... era un tip undeva la 30 de ani, era chiar foarte calm, s-a putut discuta si ajunge la o intelegere cu el.
cat despre ledurili n-am prea avut timp ca am fost pe valea prahoveiPe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit
Comment
-
kubala stai linistit ca omu e multumit,si-a luat banul,paguba minima.eu prin 2010 lucram pe o dacie papuc si am fost lovit de 3 ori intr-un an in spate.prima data am primit 200 ,a doua 180 si a treia 50 (atat avea la el).dupa 3 (incasari)m-am hotarat sa schimb bara care era jumulita bine.
Comment
Comment