flavio daca te referi la RAR adica registru auto roman acesta nu are nici o legatura si nici o autoritate sa iti dea tie amenda ca nu ai platit rovinieta acesta iti verifica doar stare tehnica si estetica a autovehiculului .
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu am o idee fixa: atata timp cat circul pe pseudo drumuri nu voi plati rovigneta. De vreo 5-6 ani nu mi-am mai cumparat una, iar in tot acest timp am fost oprit o singura data de catre un echipaj RaR + politie si nu mi-au cerut nici o rovigneta.
E drept insa ca merg rar pe drumuri nationale, mer mai mult pe drumuri judetene + prin oras.
Sa-i ia dracu de nenorociti, drumuri nu, taxe mari, taxa de drumuri si in accizele din combustibil...nici vorba sa cumpar o mizerie de rovigneta.
Comment
-
Te risti, dar te risti cam rau. Asa a zis un prieten de-al meu, eram cu el in masina cand ne-a oprit Politia cu ADP-ul...cere rovineta, asta zice ca la cum arata drumul cum mai au tupeu sa o ceara...mai discuta ei ce discuta cand ala de la drumuri zice: In lege nu specifica, ca daca drumul are gropi nu trebuie platita rovineta. E drumul national, adevarat ca is gropi, dar drumul e in lucru, e marcat cu semnul "Drum in lucru" ai restrictie de viteza la 40km/h ca sa nu faci accident din cauza gropilor, nu se poate lucra din cauza vremii, asa ca plateste amenda. A platit vreo 5 milioane,si si-a luat si rovineta...niciodata sa nu contrazici o femeie......o va face ea singura dupa 5 minute...
Comment
-
da si eu stiu pe cineva care a luat 25 de nil amenda..dar amuitat cu ce fel de masina era
Comment
Comment