Costa 28 EUR la cursul BNR din ziua in care mergi sa o achizitionezi.
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
fara rovigneta doar in localitate se poate circula nu ? in rest oriunde si pe orice drum ai fii daca esti in afara localitatii te poate amenda nu ?
Originally posted by raduprov View Postfara rovigneta doar in localitate se poate circula nu ? in rest oriunde si pe orice drum ai fii daca esti in afara localitatii te poate amenda nu ?
Doar in localitate poti fara rovigneta , in rest peste tot ai nevoie de ea ...Its just a car ...
Comment
-
Cam mare amenda asta...... ca eu nu as da nici un leu pe rovigneta tinind cont ce drumuri nasoale avem. Am mai mers fara rovigneta pe drumu national si cu toate ca am trecut pe linga un filtru de politie si nu aveam nimic lipit pe parbriz nu m-au oprit.
Comment
-
Originally posted by radu2008 View PostEu nu murdaresc parbrizul cu asa ceva!Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
Comment
-
o aberatie mai mare in articolul ala n-am mai vazut. cum sa nu scrie ora cand ai cumparat rovigneta pe bon? SCRIE! se contrazic singuri in cuvinte. numarul de inmatriculare se trece pe bon cat si pe spatele rovignetei.
total dezinformant acel articol. verificati-va chitanta si rovigneta si o sa va convingeti...Last edited by bogdan_1984; 16 May 2009, 23:33.sigpic
Comment
-
asta depinde de la vanzator la vanzator, dar pe spatele rovignetei este un camp liber, special, in care trebuie scris numarul de inmatriculare al masiniiLast edited by bogdan_1984; 16 May 2009, 23:38.sigpic
Comment
Comment