La numere rosi trebe rovinieta?
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
S-a mai spus: pentru numarul rosu rovigneta ai platit-o deja, odata cu numarul. Numai ca eu cand am luat Loganul dealerul mi-a cerut sa duc inapoi numerele rosii dupa ce inscriu masina definitiv, ceea ce am si facut. Si nu mi-a luat bani in plus pe numar. La un alt dealer, alta marca de masina, tot anul trecut, numarul provizoriu m-a costat 100 RON si nu mi l-a mai cerut inapoi. Poate cineva care stie mai bine legea ne poate lamuri mai bine cum vine asta...
Comment
-
pe Cehia,Ungaria stau cei de la drumuri prin parcari si verifica vigneta.
cehul te controleaza si daca stai pe langa autoturism,ungurul doar atunci cand te pui la volan,asa mi s-a imtamplat mie dar de putine ori.
pe Ungaria,Austria am mers fara vigneta numai noaptea dar nu va sfatuiesc sa faceti la fel.
Comment
-
Dar cei care au platit taxa de drum si stau si ingheata pe drumurile inzapezite ale lu' Berceanu ce pot sa faca ????? Nimeni nu a pus problema asta !!!!
Daca exista drumuri blocate de zapada , ar fi decent si moral sa-si dea demisia !!!! Dar cum definita politicienilor din Romania este 60% tupeu si 40% nesimtire , nu vom asista la o demisie ........
Comment
Comment