...esti culmea, ma, nene... Eu nici nu fur, nici nu ciupesc, si ca mine sunt multi. Asta nu e echivalent cu "nimeni nu fura", e chestie de logica elementara.
Rovinieta
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Rovigneta cand mi-am facut ultima oara in luna mai a acestui an mi s-a spus ca nu se mai face pe o saptamana ci doar pe o luna sau un an.
Ps desi o cumpar mereu cand ies din oras nu ma bucur deloc drumuri bune sau cel putin acceptabile. o cumpar deoarece nenea politist abia asteapta sa te traga pe dreapta si sa-ti dea o amenda de 500lei cel putin.
Comment
-
Fratilor,,astazi am facut si eu o rovigneta pe o saptamana ,,pret 13,06 lei.
O intreb pe aia de la Omv..""Au bagat astia Tva-ul si la rovignete??"..Raspuns,,"Da ,au bagat".
Cred ca o sa faca si astia de la transporturi strazi si autostrazi mai multe cu 6 %
O sa mai avem si gropi mai putine cu 6%....Fratilor deja astia sunt nesimtiti,,,mult mai nesimtiti guvernantii astia cu 6%
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View PostFratilor,,astazi am facut si eu o rovigneta pe o saptamana ,,pret 13,06 lei.
O intreb pe aia de la Omv..""Au bagat astia Tva-ul si la rovignete??"..Raspuns,,"Da ,au bagat".
Cred ca o sa faca si astia de la transporturi strazi si autostrazi mai multe cu 6 %
O sa mai avem si gropi mai putine cu 6%....Fratilor deja astia sunt nesimtiti,,,mult mai nesimtiti guvernantii astia cu 6%
Pretul rovinietei difera doar in functie de cursul euro, de la luna la luna.
Pariu careva cu mine ca pe un ana la autoturisme e tot 28 de euro si tot atat ramane si dupa majorarea TVA? Luna asta e 121,86 lei pe 12 luni.
Marian, tu asculti tot ce zice o fatuca de la OMV care sta 2-3 luni la slujba acolo? Eu unul cercetez, nu ascult de la studente aflate la jobul vietii lor ce se intampla in tara.Last edited by mr.K; 2 July 2010, 09:44.
Comment
Comment